Размисли и страсти '11: Thegirl

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Размисли и страсти '11: Thegirl

Мнение от Kristo »

Дойде и тедения ред!

Да видим кви въпроси ще има!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Re: Размисли и страсти '11: Thegirl

Мнение от FightForFreedom »

1. Учителката дала задача на учениците да намислят три мъдри извода от житейския си опит. Видяла жената, че Иванчо блее през прозореца и го запитала: "Иванчо, я сподели твоите три извода!", а Иванчо отвърнал: "Тъкмо гледах как едно врабче беше измръзнало от студ и беше паднало на земята без да мърда. В това време една крава му се изсра отгоре, а то като се стопли и се съживи, а после вирна гордо глава, след което една котка скочи и го изяде. Изводът ми е, че не всеки, който ти сере на главата ти мисли злото, но като си в лайното не трябва да си вириш главата, а накрая ми иде да кажа, че не всеки, който те вади от лайното, ти мисли доброто."
Дай примери от своя живот кога са ти се изсрали на главата за твое добро, кога си навирила глава, докато си в лайното и кога са те извадили от лайното, за да те прецакат.
2. Две бактерии, баща и син, си седели на ануса на човек, докато той серял на една китна полянка. Бащата казал: "Гледай сине, свят!", а малкият отвърнал: "Тате, тате, а защо като е толкова красиво навън, ние седим в тоя шибан гъз?". Бащата се почесал многозначително и заявил със смирение: "Дом, сине, дом."
Твоят дом гъз ли е? Виждаш ли occasionally "свят", който със смирение да приемаш за чужд?
3. Имало едно време една лисица, която отишла при гарвана със сиренцето в човката и му казала: "Давай сиренето!", а гарванът отворил уста от смайване, че толкова са скъсили баснята. Сиренцето паднало и лисицата пак си го взела, но с по-малко усилия.
Работили ли са те с нетипични и неочаквани методи, които да са били толкова прости, колкото и гореописаният?
4. Ако беше мъж, щеше ли да се влюбиш в момиче като себе си? А поне щеше ли да искаш да спиш с такова момиче?
5. Ако излезеш с непознат мъж и той заспи в компанията ти, в него ли ще видиш недостатък, или ще се засрамиш, че си толкова скучна?
6. Ако твой бивш приятел, с когото не сте в добри отношения, ти спаси живота, но при положение, че не те е избавил от страдание, можейки да го стори, ще се чувстваш ли благодарна нему и колко? Би ли му била задължена, имайки предвид, че той се е накефил изпървом да гледа как страдаш, но пък от друга страна - без усилието му, щеше да си мъртва?
7. Харесваш момче страшно много. Той освен, че е мъжът, за който си мечтала, има супер много пари, супер готини приятели и е супер образован, галантен, красив и т.н. Един ден той те вози в Porsche-то си и профучава, настъпвайки газта, покрай майка с дете, без никакво притеснение за крехкостта на живота им. Отказваш ли се от този мъж?
8. Имаш добра приятелка. Много се имате, fun experience ви е всяко преживяване заедно. Един ден тя приема религия, с чиито догми ти си крайно несъгласна. Все още ви е готино заедно, но нейните вярвания и практики са в разрез с това, което разумът и сърцето ти казват. С времето като цяло все повече те отблъсква това, което тя прави, когато не сте заедно. Все пак - като сте заедно, ви е ОК. Отказваш ли се от тази своя приятелка?
9. Измръзнала си от студ и трепериш цялата, притесняваш се дори за живота си, защото наистина се тресеш ужасно, а зъбите ти тракат като че ще се счупят. До теб стои човек, който ти е причинил голяма вреда и сте врагове, не го понасяш и не би искала нито да се доближиш до него, още по-малко - да си му задължена. Но наистина се притесняваш за живота си - какво решаваш? Ще помолиш ли да се сгушиш в неприятеля или ще настояваш пред себе си, че ще издържиш без помощта му?
10. Скучно и самотно ти е. Пред теб се открива възможността да извършваш дейност, която е едновременно интересна и свързана с общуване с хора. Проблемът е, че не си напълно убедена, че е изцяло редно да се върши. Рискуваш ли с морала си в името на това да не бездействаш или си търсиш друго занимание, в чиято почтеност да си сигурна?
Последно промяна от FightForFreedom на 14 Мар 2011, 23:37, променено общо 1 път.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

От къде си?
Защо ФМИ и защо точно математика?
Как бяха изпитите(КСК)?
Оптимист/Песимист или "обикновен човек" :mrgreen:
Любим музикален жанр?
Пушиш ли?А пиеш ли?И колко(любимо питие)?
Как се виждаш след 10 години?
Даваш ли пари на бездомни хора?
Вярваш ли ,че всяко следващо поколение затъпява все повече и все повече?
Спадна ли интересът ти към конкуизтадор :lol:

Толкова засега
Изображение
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

FightForFreedom написа:1. Учителката дала задача на учениците да намислят три мъдри извода от житейския си опит. Видяла жената, че Иванчо блее през прозореца и го запитала: "Иванчо, я сподели твоите три извода!", а Иванчо отвърнал: "Тъкмо гледах как едно врабче беше измръзнало от студ и беше паднало на земята без да мърда. В това време една крава му се изсра отгоре, а то като се стопли и се съживи, а после вирна гордо глава, след което една котка скочи и го изяде. Изводът ми е, че не всеки, който ти сере на главата ти мисли злото, но като си в лайното не трябва да си вириш главата, а накрая ми иде да кажа, че не всеки, който те вади от лайното, ти мисли доброто."
Дай примери от своя живот кога са ти се изсрали на главата за твое добро, кога си навирила глава, докато си в лайното и кога са те извадили от лайното, за да те прецакат.
:roll:
2. Две бактерии, баща и син, си седели на ануса на човек, докато той серял на една китна полянка. Бащата казал: "Гледай сине, свят!", а малкият отвърнал: "Тате, тате, а защо като е толкова красиво навън, ние седим в тоя шибан гъз?". Бащата се почесал многозначително и заявил със смирение: "Дом, сине, дом."
Твоят дом гъз ли е? Виждаш ли occasionally "свят", който със смирение да приемаш за чужд?
Не, не е. Приемам своя свят такъв, какъвто е, вярно че може и по-хубав да е, но е такъв какъвто си го направим. А чуждият дори да е по-красив може само да го посетя, но не и да живея там ;)
3. Имало едно време една лисица, която отишла при гарвана със сиренцето в човката и му казала: "Давай сиренето!", а гарванът отворил уста от смайване, че толкова са скъсили баснята. Сиренцето паднало и лисицата пак си го взела, но с по-малко усилия.
Работили ли са те с нетипични и неочаквани методи, които да са били толкова прости, колкото и гореописаният?
В момента не се сещам за такъв, но по принцип трудно се давам, инатче съм :geek:
4. Ако беше мъж, щеше ли да се влюбиш в момиче като себе си? А поне щеше ли да искаш да спиш с такова момиче?
Зависи какъв мъж съм, все пак и мъжете са различни.
5. Ако излезеш с непознат мъж и той заспи в компанията ти, в него ли ще видиш недостатък, или ще се засрамиш, че си толкова скучна?
Ако мъжът не е много общителен, може и в мен да е вината, тъй като съм от хората, които трудно се отпускат пред непознати и ще се засрамя. Но има и варият, ако цяла нощ сме се забавлявали и от умора да е заспал, тогава е простено и не мисля, че когато някой заспи това му е недостатък, все пак всеки има нужда от почивка.
6. Ако твой бивш приятел, с когото не сте в добри отношения, ти спаси живота, но при положение, че не те е избавил от страдание, можейки да го стори, ще се чувстваш ли благодарна нему и колко? Би ли му била задължена, имайки предвид, че той се е накефил изпървом да гледа как страдаш, но пък от друга страна - без усилието му, щеше да си мъртва?
Това е човек, който ми е причинил болка, а аз трудно прощавам, а и трябва да е нещо наистина сериозно, защото и трудно се карам с някого. За момента ще съм благодарна, но като се сетя за миналото няма да се чувствам задължена изобщо към него.
7. Харесваш момче страшно много. Той освен, че е мъжът, за който си мечтала, има супер много пари, супер готини приятели и е супер образован, галантен, красив и т.н. Един ден той те вози в Porsche-то си и профучава, настъпвайки газта, покрай майка с дете, без никакво притеснение за крехкостта на живота им. Отказваш ли се от този мъж?
Първо ще се опитам да променя това в него, но ако не възприема ще се откажа от него. Не съм материалистка, предпочитам да намеря мъж, който е интелигентен, мисли както за себе си, така и за другите вместо да е някъв безмозъчен богаташ.
8. Имаш добра приятелка. Много се имате, fun experience ви е всяко преживяване заедно. Един ден тя приема религия, с чиито догми ти си крайно несъгласна. Все още ви е готино заедно, но нейните вярвания и практики са в разрез с това, което разумът и сърцето ти казват. С времето като цяло все повече те отблъсква това, което тя прави, когато не сте заедно. Все пак - като сте заедно, ви е ОК. Отказваш ли се от тази своя приятелка?
Не, все пак като сме заедно всичко си е както преди, а и всеки има право на избор да е такъв, какъвто иска.
9. Измръзнала си от студ и трепериш цялата, притесняваш се дори за живота си, защото наистина се тресеш ужасно, а зъбите ти тракат като че ще се счупят. До теб стои човек, който ти е причинил голяма вреда и сте врагове, не го понасяш и не би искала нито да се доближиш до него, още по-малко - да си му задължена. Но наистина се притесняваш за живота си - какво решаваш? Ще помолиш ли да се сгушиш в неприятеля или ще настояваш пред себе си, че ще издържиш без помощта му?
Ще издържа без помощта му, както написах вече инат съм :roll:
10. Скучно и самотно ти е. Пред теб се открива възможността да извършваш дейност, която е едновременно интересна и свързана с общуване с хора. Проблемът е, че не си напълно убедена, че е изцяло редно да се върши. Рискуваш ли с морала си в името на това да не бездействаш или си търсиш друго занимание, в чиято почтеност да си сигурна?
Ще пробвам да намеря друго занимание, но ако не намеря, ще рискувам.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Scion of balance написа:От къде си?
от Червен бряг :)
Защо ФМИ и защо точно математика?
Трябваше да избирам между икономика и нещо с математика, но тъй като 4 години учих икономика прецених, че не е за мен, а и твърде много икономисти започнаха да излизат от вузовете. Реших, че ще е нещо с информатика, а математиката ми беше любимият предмет в училище и така реших, че ще е "Математика и информатика"
Как бяха изпитите(КСК)?
Пф, това беше преди 2 години. Ами по принцип задачите не бяха много сложни, на места очаквах и по-високи оценки, но явно критериите много орязват
Оптимист/Песимист или "обикновен човек" :mrgreen:
Зависи от случая, понякога съм голям оптимист, друг път съм песимист, зависи :roll:
Любим музикален жанр?
Нямам, важното е песента да е хубава :wink:
Пушиш ли?А пиеш ли?И колко(любимо питие)?
Не пуша. Пия, когато съм в компания. Гледам да е с мярка :drunken:
Как се виждаш след 10 години?
Не обичам да правя чак такива планове във времето, да се надяваме, че ще съм завършила до тогава и магистърска програма, а за другото ще видим как ще се развият нещата :compress:
Даваш ли пари на бездомни хора?
Понякога
Вярваш ли ,че всяко следващо поколение затъпява все повече и все повече?
Ами не, може би тези, които в монета са в училищата затъпяват, но още по-малките дори ще станат по умни и от нас.
Спадна ли интересът ти към конкуизтадор :lol:
:lol: В сравнение с момента, в който започнах да играя отдавна спадна. В момента играя само когато е организирано с познати, защото другите ме вбесяват или се бавят, или излизат посредата на играта.

Толкова засега.
Ок, мерси :)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Е как няма да пусна темата.... чакай да питам и аз

1. Имаш ли си гадже?
2. Ще почнеш ли и ти форумен роман?
3. А би ли почнала и ти форумен романс?
4. Кое от горните 2 е по-за-пред-по-читане?
5. По кой форумец се захласваш в свободното си време?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Kristo написа:Е как няма да пусна темата.... чакай да питам и аз
Защо ли не се учудвам :lol: :wink:

1. Имаш ли си гадже?
Не 8)
2. Ще почнеш ли и ти форумен роман?
Предпочитам да го чета, а не да го пиша :wink: .
3. А би ли почнала и ти форумен романс?
А кой е започнал, та аз не знам :P
4. Кое от горните 2 е по-за-пред-по-читане?
Второто :roll:
5. По кой форумец се захласваш в свободното си време?
Хммм, интересен въпрос. По този, който е на линия :lol:
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

какви езици владееш?
нещо което би желала да промениш в себе си
три неща ,които трябва да притежава човека до теб
колко маймуни побира мотор с кош?
защо махнаха проф.Вучков от ефир?
спортуваш ли?
любим филм?
намаляват ли интересните личности у форума?
дефинирай "шано"
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Защо the, а не просто girl?
Защо не зная как изглеждаш?
Защо още не си се сдрапала с никой във форума?
Защо си нямаш гадже?
Коя ти е любимата въпросителна дума?

:salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Scion of balance написа:какви езици владееш?
Владееш е силно казано, учила съм английски и руски.
нещо което би желала да промениш в себе си
Част от характера си
три неща ,които трябва да притежава човека до теб
Отговорност, чувство за хумор, разбиране :roll:
колко маймуни побира мотор с кош?
0 :geek:
защо махнаха проф.Вучков от ефир?
Защото е банален
спортуваш ли?
Не :? , но да се оправи още малко времето и започвам
любим филм?
"The Notebook", "Forever Strong" и др.
намаляват ли интересните личности у форума?
Не, не намаляват, все същите са си, друг е въпросът колко често влизат. Очаквам скоро и да се увеличат с кандидат-студентите :roll:
дефинирай "шано"
За първи път го "чувам", все едно има печатна грешка.
Според нета е 1. Късмет, 2. Неспособен човек, който постига временен успех заради късмета си, 3. Измама :P
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Плазмодий написа:Защо the, а не просто girl?
Честно казано и аз не знам, звучеше ми по-хубаво :roll: . Поякога ми се иска цялото да го сменя, но съм си започнала с това име :bom:
Защо не зная как изглеждаш?
Малко хора знаят :D Може би някой ден ще разбереш. :wink:
Защо още не си се сдрапала с никой във форума?
За сега не е имало нещо за което да се сдърпаме :roll:, а и трудно може да стане
Защо си нямаш гадже?
Да не би да е нещо, което може да си купиш от магазина :lol:. Не съм от тези, които се хващат с първият срещнат.
Коя ти е любимата въпросителна дума?
"Какво?" (такова нещо не ме бяха питали :cyclopsani: )

:salute:
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Сбивала ли си се с някого и ако не, искало ли ти се е да набиеш някого :)
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Angel_N написа:Сбивала ли си се с някого и ако не, искало ли ти се е да набиеш някого :)
Хах, със сестра ми, когато бяхме по-малки и тук там някой друг :lol: А сега с други личности сме стигали до кавги, но до бой не. И да искало ми се е, дори и сега се намират такива хора :twisted:
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Има ли нещо, което напоследък да си искала да направиш, но не си намирала време и какво е то?
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Яко ли се целуваш?
Ползваш ли език?
Мразиш или обичаш да те лигавят/се лигавиш, по време на целувка?
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”