Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Стипендии (2010-2011)
Подкрепям въпроса на kandidat_studentt
Може да го впишеш може и да не го както ти е по-удобно ако не си сигурен в успеха си и дали го смяташ правилно остави отдел студенти да го впишат 
kandidat_studentt написа:Ами аз искам да питам за успеха..Последно да го вписвам ли,или да остане празно и когато отида в отдел студенти там да ми го напишат..Защото нали се казва,че пак се заверява,както преди..Но тогава не го пишех,а те го смятаха и го вписваха,та сега като е електронно и се чудя....Petya.B написа:Колеги тук съм цял ден на линия чакам въпроси, както тук така и на имейла въпроси за стипендиите
Благодаря и аз за отговора. Просто книжката ми не е в мен (в администрацията е), а СУСИ ми е мн объркана заради бонусните предмети, които посещавах и се надявах да мога да попълня направо при заверката.
Поздрави към Петя.Б
Поздрави към Петя.Б
- DMrocks
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология - Сръбско-хърватски
- Курс: първи
Ако първия семестър сме получавали социална стипендия, нужно ли е подаване СЕГА на нова молба?
Now let your mind do the walking
НЕ ТЕ СА ЦЕЛОГОДИШНИ 
DMrocks написа:Ако първия семестър сме получавали социална стипендия, нужно ли е подаване СЕГА на нова молба?
- Eleanor
- Летящите Пръсти
Някъде посочен ли е броят на местата за стипендии по факултети/ специалности 
Не няма ги
това се определя от формула която след като мине подаването на молби ще се изготви класирането 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
хубаво, мерси, а все пак някой от Стопанския може ли да ми каже приблизително по колко са били минали години 
Погледнете старото класиране на сайта на СС 
Eleanor написа:хубаво, мерси, а все пак някой от Стопанския може ли да ми каже приблизително по колко са били минали години
-
Alfa_Romeo
- В началото бе словото
Здравейте, каква точно е целта на това да не може да се записва молбата?Мога ли да "излъжа" системата като маркирам и copy/paste след което да си го поплня и принтирам на спокойствие.Въобще как така е задължително, едва ли не, да имаш принтер, за да получаваш стипендия, ами защо не направят лекциите в СУ на автокино и да трябва автомобил 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Последно къде да подаваме тези документи?:
Молби ще се приемат в Паричен салон на СУ – четвърти етаж, северно крило на Ректората за следните факултети – ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМК, а за всички останали в касите в съответния факултет
или
В Конферентната зала в Информационния център на Ректората ще се подават молби за следните факултети: ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМK
ъъ, предполагам това не е е едно и също място???
Втори въпрос: Сипматягата по гръцки, още от края на януари се кани да ни впише оценките в книжките, а чак днес се сети, та аз днес се прибрах и няма как да стане вписването.Въпроса е толкова ли е фатално да не бъде вписана тази оценка в книжката ми , или не, и ще повлияе ли това на подаването на молбата ми стипендия?(нали уж има изпитен протокол от който могат да видят с колко съм го взела?)
Трети въпрос: Колежки всяха смут, че СУ работи само с Първа инвестиционна банка- това предполагам са глупости, защото аз си имам сметка, на която съм титуляр и тя е в Уникредит Банк.Предполагам няма да има проблем , но все пак да попитам?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Когато пробвах с това doPDF ми излиза празен pdf файл накрая...........
ЗАЩО ПРОСТО НЕ ПУСНАТ ПРОКЛЕТИТЕ БЛАНКИ В КНИЖАРНИЦАТА ?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
защото им е толкова простия акъл. И не, не се извинявам за това! Направиха подаването на една гадна молба за стипендия по-сложно от всичките врътки на КСК!!! Това граничи с нещо отвъд пределите на некадърносттаhappyswift написа:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ми не е нужно да ги има по книжарниците дори. Ако държат да ги няма - нека просто си пдф
Но както и да е вече - и да мрънкаме и д ане мрънкаме, това е.
Иначе аз днес успях да си подам молбата ( информационния център )
Като една от девойките, имам чувството, че въобще не знаеше какво прави там. Добре че не тя ми въвеждаше данните, че щях да бъде притеснена за евентуалния изохд 
Иначе аз днес успях да си подам молбата ( информационния център )
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
И аз днес успях да си подам документите, разходих се илзишно до Студентски град, за да мога на спокойствие да попълня и принтирам молбата, понеже в ксероксите покрай университета никой няма да ме чака. И въпреки всички големи недомислици, за пръв път успях да мина през канцеларията и да си подам молбата в рамките на десет минути без излишни нерви и съвсем цивилизовано. Обслужи ме един много любезен младеж, покани ме да седна, докато ми обработва документите и въобще - нищо общо с ръгането като говеда пред касите в Паричния салон и обслужването на вкиснатите лелки, които само се чудят за какво да се заядат. Така че от мен имат голям плюс в това отношение. Може би съм имала късмет, не знам, но мина много по-бързо и приятно от която и да е друга година.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/