Стипендии (2010-2011)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
JustHuman
В началото бе словото

Re: Стипендии (2010-2011)

Мнение от JustHuman »

Подкрепям въпроса на kandidat_studentt
Petya.B
В началото бе словото

Мнение от Petya.B »

Може да го впишеш може и да не го както ти е по-удобно ако не си сигурен в успеха си и дали го смяташ правилно остави отдел студенти да го впишат :)
kandidat_studentt написа:
Petya.B написа:Колеги тук съм цял ден на линия чакам въпроси, както тук така и на имейла въпроси за стипендиите :)
Ами аз искам да питам за успеха..Последно да го вписвам ли,или да остане празно и когато отида в отдел студенти там да ми го напишат..Защото нали се казва,че пак се заверява,както преди..Но тогава не го пишех,а те го смятаха и го вписваха,та сега като е електронно и се чудя....
JustHuman
В началото бе словото

Мнение от JustHuman »

Благодаря и аз за отговора. Просто книжката ми не е в мен (в администрацията е), а СУСИ ми е мн объркана заради бонусните предмети, които посещавах и се надявах да мога да попълня направо при заверката.

Поздрави към Петя.Б
Аватар
DMrocks
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология - Сръбско-хърватски
Курс: първи

Мнение от DMrocks »

Ако първия семестър сме получавали социална стипендия, нужно ли е подаване СЕГА на нова молба?
Now let your mind do the walking
Petya.B
В началото бе словото

Мнение от Petya.B »

НЕ ТЕ СА ЦЕЛОГОДИШНИ ;)
DMrocks написа:Ако първия семестър сме получавали социална стипендия, нужно ли е подаване СЕГА на нова молба?
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

Някъде посочен ли е броят на местата за стипендии по факултети/ специалности :?
Petya.B
В началото бе словото

Мнение от Petya.B »

Не няма ги :) това се определя от формула която след като мине подаването на молби ще се изготви класирането :)
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

хубаво, мерси, а все пак някой от Стопанския може ли да ми каже приблизително по колко са били минали години :?
Petya.B
В началото бе словото

Мнение от Petya.B »

Погледнете старото класиране на сайта на СС :)

Eleanor написа:хубаво, мерси, а все пак някой от Стопанския може ли да ми каже приблизително по колко са били минали години :?
Alfa_Romeo
В началото бе словото

Мнение от Alfa_Romeo »

Здравейте, каква точно е целта на това да не може да се записва молбата?Мога ли да "излъжа" системата като маркирам и copy/paste след което да си го поплня и принтирам на спокойствие.Въобще как така е задължително, едва ли не, да имаш принтер, за да получаваш стипендия, ами защо не направят лекциите в СУ на автокино и да трябва автомобил :lol:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

:evil: Така, минавам направо към въпросите и ще пропусна възмущението от "принтирай сиситемата":
Последно къде да подаваме тези документи?:

Молби ще се приемат в Паричен салон на СУ – четвърти етаж, северно крило на Ректората за следните факултети – ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМК, а за всички останали в касите в съответния факултет

или

В Конферентната зала в Информационния център на Ректората ще се подават молби за следните факултети: ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМK

ъъ, предполагам това не е е едно и също място???

Втори въпрос: Сипматягата по гръцки, още от края на януари се кани да ни впише оценките в книжките, а чак днес се сети, та аз днес се прибрах и няма как да стане вписването.Въпроса е толкова ли е фатално да не бъде вписана тази оценка в книжката ми , или не, и ще повлияе ли това на подаването на молбата ми стипендия?(нали уж има изпитен протокол от който могат да видят с колко съм го взела?)

Трети въпрос: Колежки всяха смут, че СУ работи само с Първа инвестиционна банка- това предполагам са глупости, защото аз си имам сметка, на която съм титуляр и тя е в Уникредит Банк.Предполагам няма да има проблем , но все пак да попитам?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Когато пробвах с това doPDF ми излиза празен pdf файл накрая...........

ЗАЩО ПРОСТО НЕ ПУСНАТ ПРОКЛЕТИТЕ БЛАНКИ В КНИЖАРНИЦАТА ? :evil:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

happyswift написа:
ЗАЩО ПРОСТО НЕ ПУСНАТ ПРОКЛЕТИТЕ БЛАНКИ В КНИЖАРНИЦАТА ? :evil:
защото им е толкова простия акъл. И не, не се извинявам за това! Направиха подаването на една гадна молба за стипендия по-сложно от всичките врътки на КСК!!! Това граничи с нещо отвъд пределите на некадърността :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ми не е нужно да ги има по книжарниците дори. Ако държат да ги няма - нека просто си пдф ;) Но както и да е вече - и да мрънкаме и д ане мрънкаме, това е.

Иначе аз днес успях да си подам молбата ( информационния център ) :lol: Като една от девойките, имам чувството, че въобще не знаеше какво прави там. Добре че не тя ми въвеждаше данните, че щях да бъде притеснена за евентуалния изохд :lol:
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

И аз днес успях да си подам документите, разходих се илзишно до Студентски град, за да мога на спокойствие да попълня и принтирам молбата, понеже в ксероксите покрай университета никой няма да ме чака. И въпреки всички големи недомислици, за пръв път успях да мина през канцеларията и да си подам молбата в рамките на десет минути без излишни нерви и съвсем цивилизовано. Обслужи ме един много любезен младеж, покани ме да седна, докато ми обработва документите и въобще - нищо общо с ръгането като говеда пред касите в Паричния салон и обслужването на вкиснатите лелки, които само се чудят за какво да се заядат. Така че от мен имат голям плюс в това отношение. Може би съм имала късмет, не знам, но мина много по-бързо и приятно от която и да е друга година.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”