Аз страдам от тръпката доста, защото като цяло съм сантиментален и силно емоционален човек и понякога дори, когато човека е направил нещо, което във всякакви разумни рамки да означава, че трябва да го замервам с нещо и да го мразя, продължавам.
Като цяло е нещо много важно за мен и нещо, което остава достатъчно време. Най-малкото защото при генерално минаване на офлайн-моуд на тръпката винаги можеш да намериш някакви мънички неща в партньора, които да разпърхат крилете поне няколко пъти дневно (след като е минал период на постоянно щъкане и пъплене в стомаха).
За противоположностите - според мен поговорката за привличането се подкрепя главно от хора, които не са били в истински противоположна връзка. Бил съм и да - привличат се, но за кратко време (в моя случай - към 5-6 месеца). След това дупката на интересите се разширява дотам, че общият ви език тотално започва да липсва. А тва е ясно до какво води.
За ролята на тръпката
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Re: За ролята на тръпката
К'ви тръпки, к'ви треперения... ако почнат да ти тракат зъбите по време на френска целувка (или, недай боже, нещо друго френско при девойките) ще стане грозно
The more you want, the easier you are to exploit
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: За ролята на тръпката
The Stig написа:К'ви тръпки, к'ви треперения... ако почнат да ти тракат зъбите по време на френска целувка (или, недай боже, нещо друго френско при девойките) ще стане грозно

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .