[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
boo.
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: четвърти

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от boo. »

Да.

лялял.
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
  • Или поне така е според легендата...
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

boo. написа:Да.

лялял.
Окей ;)
Аватар
pifanita
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от pifanita »

Здравейте,остава месец :) Някой записал ли се е :)
Попрегледах страниците,попреповторих въпросите, отговорите на някой бяха омайващо добри и ясно конкретизирани , зарадва ме дори отношението на кандидатите :)
Аз следя коментарите от миналогодишните кандидати, преживях треската с тях,естествено сега,когато аз съм от потърпевшата страна тръпката е различна.
Занялязах,че тази година кандидатите или поне участниците,тук в сайта са , не са толкова много , колкото бяха предходните години.Което допълва теорията,че щом в кск 2010 приемаха хора с 3 и 4 , имаме голяма вероятност и ние да просперираме (или поне да си увеличим очакванията)
Аз имам въпрос относно есето, ако включа малко по философско пречупване на темата дали би се сметнало като неуместно,знам че пак зависи и от темата,но някой от приетите, дали е правил подобни препрадки :)
И също формата не е поставен директно,т.е може да е разказ :?
Благодаря ви :)) И Светьо е човека - въпроси и отговори при него търсете :Д :)))
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

Аз още не съм се записал за никъде, нито матури, нито изпити, но има време... Тъй все си викам, до момента, в който не изтърва и последните срокове и не остана с пръст в устата...

За журналистиката не се готвя, но все се каня по литература да задълбоча подготовката си, а историята ми е на най-заден план, за нея даже и надежди нямам, но... каквоко съдбата е решила, туй ще става ;Ррр

Нормално е с всяка изминала година кандидатите да са по-малко, по-глуповати и мързеливи, а и доколкото знам 94-ти набор са най-малобройните... така че, след две години тука ще е пълна пустош... А нашият набор не е толкова малоброен, по-скоро всичките учат, учат, учат и нямат време за форуми и губене на време в сърфиране из нета ;Ррр

Колкото до Светльо, правилно, това е човекът...
Изображение
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Аз планирам на първи март да си подам документите за предварителния , малко след това и за матурите и така .. :)
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

Bestcho написа:Аз планирам на първи март да си подам документите за предварителния , малко след това и за матурите и така .. :)
За матурите класната ми каза, че имало специални формуляри, които щели да ни дадат някога. Така трябва да е и при вас, нали?
Изображение
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Да, дават ви едни бланки, които трябва да попълните. Пишете на какви матури ще се явявате и данните. :D
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
pifanita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pifanita »

Да и на нас така "скоро" ще трябва да възнамерят да ни дадат прочутите бланки , но кога .. на този въпрос в България трудно се намира реално точен отговор..
Bestcho и аз мисля да подам моите документи на 1 ви , после кажи е коя аудитория си, да има поне един един човек, към когото да препращам положителни очаквания с усмивка :Д :))
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Това отдавна е изветсно, всички въпроси относно матурите се определят със заповед на министъра на образованието, младежта и наука преди началото на учебната година. Документи за матурите се подават от 14 до 25 март 2011 г.

http://www.mon.bg/opencms/export/sites/ ... 010-11.pdf
Facebook
Изображение
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Кажи си мнението за портокалите народе :D
I love TraNce
Аватар
pifanita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pifanita »

Знам ,че някъде гледах банковата сметка на университета, но сега,когато ми е спешно необходими,естествено не я открива .... ще може ли да ми я пуснете тук, искрено благодаря :)))
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
pifanita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pifanita »

благодаря ти :))
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

cerbera написа:
Bestcho написа:Аз планирам на първи март да си подам документите за предварителния , малко след това и за матурите и така .. :)
За матурите класната ми каза, че имало специални формуляри, които щели да ни дадат някога. Така трябва да е и при вас, нали?
Ами като цяло с мойта класна много много не се разбираме и не съм я питал . Знам само , че е от 14 до 25 март срока за подаване , но какво точно се подава нямам представа :)
Tottenham
В началото бе словото

Мнение от Tottenham »

Здравейте. Някой има ли информация за спортна журналистика? Кога започва да се изучава и как стоят нещата като цяло?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”