Размисли и страсти '11: dimo

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти '11: Димо

Мнение от dimo »

Като наш многоуважаван админ, я сподели: чий аватар и ник са ти любими, било от сегашни или някогашни форумци (има доста свежи попълнения :flower: ). Хех... Не се заглеждам много-много по никове и аватари... То си личи и по-това, че от 2004-а насам съм сменил 2 аватара общо. Да речем че на Гого (Киро) ника беше най-сложен за запомняне...

Сега се сетих, че периодично ти се случва точно на купоните ти за рд да трябва да гасиш лампата за един час, та какво ти е отношението към екологията? Участвал ли си в екологични инициативи? Ако да, кои, ако не, защо? Ами... Някъде 8-9 клас най-много да съм бил, реших никога да не хвърлям боклуци по улицата... Мисля, че това е най-хубавото нещо, което съм направил. Едно време си имаше по някоя събота или неделя поне няколко пъти годишно, в които всички от блока да седнат да изчистят около блока си, и мисля, че съм участвал някой и друг път. Иначе тук на работа колегата Жоро е от екипа за Зелена инициатива и аз периодично му помагам да събираме от оставените на определени места контейнери стари батерии, така че той да ги предава за рециклиране. Също и на няколко пъти му помагах разни стари акумулатори от UPS-и да предава на вторични - по стотина кг. някъде. Колата ми предполагам е доста далече от екологична, но поне гледам да не я карам много-много :) .

Как мина седмицата ти? :mrgreen: Мина мързеливо... И не особено удоволетворително по този повод. Понеделника се прибрах от мъничка почивка, скокнах до ФМИ да ми дадат препоръки за дипломната, а и да помогна на бившата шефка да си избере нов домашен компютър. Но... след това така и нищо не написах по дипломната ми... Дано днес имам повече вдъхновение... Уикенда иначе свърших и полезни неща - данъчните ще са доволни от мен. Партито събота вечер беше приятно :) .

Като малък участвал ли си в детски представления - коледни и прочие. В каква роля? Английската гимназия всяка година прави театрално представление на английски. Класният ми, съответно, задължи всички момчета да идат да ги чуят как пеят, защото нямало достатъчно доброволци... И аз изпях до-ре-ми-фа-сол, но не ме харесаха (с пълно право)... така че ми се размина :) . Преди гимназията май не сме правили подобни неща. Или поне не си спомням вече. Би трябвало в детската градина да сме рецитирали стихчета и пели, за да даде подарък Дедо Коледа.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”