Сега се сетих, че периодично ти се случва точно на купоните ти за рд да трябва да гасиш лампата за един час, та какво ти е отношението към екологията? Участвал ли си в екологични инициативи? Ако да, кои, ако не, защо? Ами... Някъде 8-9 клас най-много да съм бил, реших никога да не хвърлям боклуци по улицата... Мисля, че това е най-хубавото нещо, което съм направил. Едно време си имаше по някоя събота или неделя поне няколко пъти годишно, в които всички от блока да седнат да изчистят около блока си, и мисля, че съм участвал някой и друг път. Иначе тук на работа колегата Жоро е от екипа за Зелена инициатива и аз периодично му помагам да събираме от оставените на определени места контейнери стари батерии, така че той да ги предава за рециклиране. Също и на няколко пъти му помагах разни стари акумулатори от UPS-и да предава на вторични - по стотина кг. някъде. Колата ми предполагам е доста далече от екологична, но поне гледам да не я карам много-много
Как мина седмицата ти?
Като малък участвал ли си в детски представления - коледни и прочие. В каква роля? Английската гимназия всяка година прави театрално представление на английски. Класният ми, съответно, задължи всички момчета да идат да ги чуят как пеят, защото нямало достатъчно доброволци... И аз изпях до-ре-ми-фа-сол, но не ме харесаха (с пълно право)... така че ми се размина