обща икономическа теория
Модератор: MidwinterSun
обща икономическа теория
Predvaritelno se izvinqvam za latinicata, no v momenta nqmam drug izbor.
U4a pravo 1vi kurs.
Nalaga mi se da rabotq prez vtoriq semestur i spored programata nqma da moga da prisustvam nito na lekcii nito na uprajneniq po ikonomi4eska teoriq.Nqkoi moje li da spodeli dokolko sa polezni i zaduljitelni tezi uprajneniq.O6te ne znam koi asistent 6te vodi moite uprajneniq.Nqma variant da ida i s druga grupa.
Blagodarq !
U4a pravo 1vi kurs.
Nalaga mi se da rabotq prez vtoriq semestur i spored programata nqma da moga da prisustvam nito na lekcii nito na uprajneniq po ikonomi4eska teoriq.Nqkoi moje li da spodeli dokolko sa polezni i zaduljitelni tezi uprajneniq.O6te ne znam koi asistent 6te vodi moite uprajneniq.Nqma variant da ida i s druga grupa.
Blagodarq !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: обща икономическа теория
Асистентът така или иначе е само един и за двата потока - важното е при кой професор си (демек кой поток си). И в двата случая ще се справиш
dobre, ama izoob6to nqma da moga da ida na lekcii nito na uprajneniq.nqma li da ima problem?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
-
Rumito Shalqlq
- В началото бе словото
- Курс: втори
А кои са тези преподаватели ? по ОИТ ? И сори за отклонението от темата, но аз пък се чудех за РЧП-то кой ни води :S
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Новкиришка на лекции, Пиперков на упр.Rumito Shalqlq написа:А кои са тези преподаватели ? по ОИТ ? И сори за отклонението от темата, но аз пък се чудех за РЧП-то кой ни води :S
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Едната е Руснова,другия предполагам е Пеовски(или нещо от този сорт).Rumito Shalqlq написа:А кои са тези преподаватели ? по ОИТ ? И сори за отклонението от темата, но аз пък се чудех за РЧП-то кой ни води :S
Някой,който миналата година е държал тест при Руснова може ли да ми каже на ЛС как е минал изпита и лесен ли е бил теста?
П.С.Ако си втори поток на 90% ще си при Руснова.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Тестът при нея не е лесен и изисква задълбочено четене и разбиране на материята.А и принципно тя е на първи поток,а не на втори.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мдам, и аз имам спомени, че те двамата не си разменяха потоците, а Пеовски ми е преподавал на мен, пък аз съм втори...
На мен също така ми водеше упражненията. В петък имах 6 чса плътно при него. Веднъж направих грешката да ида. Повече не я повторих.
Пеовски, разбира се, е прекрасен преподавател. Той по принцип не е от нашия факултет, де. Обяснява добре, интересува се дали сте разбрали нещата, повтаря, чертае схеми и диаграми и изобщо каквото може, за да е сигурен, че вие сте разбрали материята добре и не е останало нищо неясно от нея. Той не е ни най-малко виновен, че предметът му е ужасно скучен за голяма част от нашата специалност, затова и лекциите и упражненията му не бяха с добра посещаваемост.
Тестът при него е вземаем. С едно добро изчитане на нещата в LT човек може да изкара спокойно висока оценка. Следете за примерния тест, който по някое време трябва да бъде разпространен - той дава добра представа от какво естество са въпросите, така че ще бъдете подготвени и няма да се изненадате, когато на самия изпит откриете, че някои от задачите ще изискват чисто математически дейстия по решаването си.
На мен също така ми водеше упражненията. В петък имах 6 чса плътно при него. Веднъж направих грешката да ида. Повече не я повторих.
Пеовски, разбира се, е прекрасен преподавател. Той по принцип не е от нашия факултет, де. Обяснява добре, интересува се дали сте разбрали нещата, повтаря, чертае схеми и диаграми и изобщо каквото може, за да е сигурен, че вие сте разбрали материята добре и не е останало нищо неясно от нея. Той не е ни най-малко виновен, че предметът му е ужасно скучен за голяма част от нашата специалност, затова и лекциите и упражненията му не бяха с добра посещаваемост.
Тестът при него е вземаем. С едно добро изчитане на нещата в LT човек може да изкара спокойно висока оценка. Следете за примерния тест, който по някое време трябва да бъде разпространен - той дава добра представа от какво естество са въпросите, така че ще бъдете подготвени и няма да се изненадате, когато на самия изпит откриете, че някои от задачите ще изискват чисто математически дейстия по решаването си.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
plamy_
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: plamy
Здравейте, колеги!
Има ли някой от вас в по-горен курс, притежаващ учебници по Микроикономика и Макроикономика, желаещ да ми ги пласира срещу определна сума :') !
Ако някой има идеи от къде бих могла да си ги набавя "на старо".. нека пише.
Благодаря предварително!
Има ли някой от вас в по-горен курс, притежаващ учебници по Микроикономика и Макроикономика, желаещ да ми ги пласира срещу определна сума :') !
Ако някой има идеи от къде бих могла да си ги набавя "на старо".. нека пише.
Благодаря предварително!
Smile because you can..
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Има тема "борса за учебници ЮФ" в раздел Купувам-продавам - погледни там.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
plamy_
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: plamy
Мога ли да те помоля да ми дадеш линк, тъй като не го намирам. :')
Благодаря!
Благодаря!
Smile because you can..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Lioness
- В началото бе словото
- Курс: трети
Вярно ли е, че Пеовски си публикувал лекциите?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
А дали един задълбочен прочит на материалите в legal theory няма да ме спаси при Русинова?
Под "спаси" имам предвид читава оценка, а не 3 или 4.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.