Българска филология 10/11

Подфорум към Факултета по славянски филологии

Модератор: mebbeth

Публикувай отговор
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Българска филология 10/11

Мнение от Кристиян »

Е, нали знаеш че още сме зайци и не сме се ошлайфали. После ще свикнем 8) Колеги, да ви попитам за изпита по Л-ра за деца и юноши, имам всичките теми от конспекта, но за съжаление само 7 я нямам развита и започвам да се притеснявам! Знаете ли от къде бих могъл да се снабдя с нея? :( Язък, че само две теми, от които тя и 5 тема, за която ще се справя, ми остава да науча за изпита, пък не разполагам по нея с никакъв материал. Много благодарен ще съм, ако се намери нещо! :)

PS.: От библиотеката си набавих две книжки, ама от тях полза няма! Иначе 7 я намерих благодарение на една колежка от форума, на която съм й благодарен много! Сега остава 5 да се види от къде може да се изкопае и всичко ще е идеално! :bounce:

PS2.: Майче и 5 тема я открих! : )
Последно промяна от Кристиян на 25 Яну 2011, 19:19, променено общо 2 пъти.
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Библиотека? Само идея е.
Cherish
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Cherish »

http://bgphilology2008.blogspot.com/
виж тук, може може да го намериш
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ау, откога не съм влизала тук. :mrgreen:
Имам няколко въпроса към по-големите от нашата специалност:
Тази по л-ра за деца и юноши често ли е в добро настроение :mrgreen: и голям ли е шанса да върне някого(понеже сама си каза, че не пише двойки, а връща)?
Вторият ми въпрос е за втория семестър, къде по-точно обявяват СИД-овете- искам да се запиша макар, че няма да се брои? И също къде хората се записват за спортове?Имам една колежка, която се записа на катерене , ама хвана, така да се каже, последния влак , та търчеше наляво надясно, по някакви знайни и незнайни кабинети?И понеже имам остра нужда от спорт втория семестър е важно някой с повече опит да ме светне! :) Благодаря предварително..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
VeRsAcE
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от VeRsAcE »

Здравейте колеги!Търся някой от колегите задочно,3 курс(дано влизат тук),за да попитам информация относно изпитите!Благодаря предварително!
David Beckham-EnglaNd
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Това е тема, която е само за редовниците, има специална за задочниците :) А Симонче, майче ти казах по скайп общо взето как протича изпита по Литература за деца и юноши. Доколкото съм чувал за спорта, можеш да не записваш този и другия семестър, а чак II курс. За спорта даже и Миланов мисля, че каза на трите групи, че за нашата специалност от този факултет не е задължителен! :)
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Започвам с отговорите :mrgreen:
Записването на спорт е по места, където ще се водят заниманията, по съответния график, обявен в Ректората и на сайта на Департамента. За миналия семестър е http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... 010_2011_g По принцип не се променят посочените места за всеки спорт,така че ще бъдат същите и следващия семестър.
Спортът за нашата специалност НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН,което не може да се каже за факулета като цяло ( мисля,че за Балканистиката е ). Но явно колежката иска да се запише.
Единственият СИД,на който ще ти позволят да се запишеш сега,е този при Миланов по Парламентарна реч,на който аз ходих и силно препоръчвам (най-вече заради завършека му,когато ни запознаха с един куп журналисти :mrgreen: ). Ще ти го признаят като изкаран СИД,но това е заради компромис от Миланов.На друг не можете засега.
Относно изпитът по литературата - при нас беше в ужасно настроение,пушеше ни в лицето и прочие,но мисля,че имаше някакъв семеен проблем и често говореше по телефона.Иначе не къса.При нас поне нямаше нито един скъсан.
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Преборих я тази Литература за деца.Беше във великолепно настроение , пръщеше от щастие, масово писа петици, шестици,а четворките бяха най-ниските оценки.
Кристияне, прекрасно знам, че спорта не е задължителен за нашата специалност, въпросът е , че аз мисля малко да поспортувам, защото както се вижда, имам остра нужда.Значи вторият семестър само Парламентарна реч.. хм.. Хляб за размисъл.. Сега, харесах си аеробиката и каланетика , но някой може ли да ме упъти как да стигна до СТАДИОН „АКАДЕМИК” /до зала Фестивална/ :S , че съм страшно зле с ориентацията , а все пак това е София... Няма смисъл да питам, местата за катерене винаги са заети и няма никакъв шанс да се запиша втория семестър нали? :S

П.С. Изпита по Руски как минава при тази симпатяга? :shock:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Абе кога ще излезе програмата за новия семестър, защото той нали уж ще започне от 21- понеделник, а е тъпо да отида в университета без програма :scratch: ?

Leni__
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Leni__ »

И мен силно ме вълнува въпросът за програмата.И ако някой има информация кога са датите за плащане на летния семестър - може да я сподели :)) Благодаря предварително
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Има време, тъй като предполагам че програмата ни ще бъде дадена точно след като сесията свърши :) Иначе, за летния семестър може би е до към 25-ти заплащането, но не съм сигурен :) Нека мине сесията и другото ще се оправи.

PS.: Предполагам, че ще бъде качена в сайта, както беше направо за този семестър. Има време за това! :)
Последно промяна от Кристиян на 15 Фев 2011, 22:44, променено общо 1 път.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Ще ни бъде дадена под какъв вид?В сайта или трябва до унито да се ходи?

Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Програма вече има.

http://www.slav.uni-sofia.bg/programa/index.htm
Изображение
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Мда ;) Колеги, нали на 4-ти Март няма да се учи? :)
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Няма да се учи на 3-ти и 4-ти.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФСлФ”