Грим?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Грим?

Мнение от MidwinterSun »

Не е от боята, на нея косата й си е такава по принцип. Винаги е била такава. Ще се пробвам да й пробутам идеята с бирата, струва си опита (колкото и да не вярвам в успеха му :mrgreen: )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

MidwinterSun, за суха коса помага Тривитаминол (това принципно е лекарство за животинки, но ние, жените, с какво ли не се клепаме).
Косата става много подхранена и пухкава, освен това расте по-бързо. Досущ като на овчиците руното. :)
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

menina.do.mar написа: Досущ като на овчиците руното. :)
почти си представих Силвето след сън :mrgreen: :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

menina.do.mar написа:MidwinterSun, за суха коса помага Тривитаминол (това принципно е лекарство за животинки, но ние, жените, с какво ли не се клепаме).
Косата става много подхранена и пухкава, освен това расте по-бързо. Досущ като на овчиците руното. :)
За животни, викаш? Значи копринения протеин за кучета може би все пак ще свърши работа :lol:
Но няма да е тривитаминол. Само ми трябва косата й да расте още по-бързо. Не стига, че за една година израстна по-дълга от моята (която аз пускам някъде от 3-4).
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
schatz_
В началото бе словото
Специалност: Предучилищна педагогика с чужд език

Мнение от schatz_ »

Гримирам се всеки ден,но съвсем лекичко,слагам фдт/пудра имам кофти кожа на лицето,големи пори и си прикривам несъвършенствата по този начин,ако имах хубава кожа нямаше дори и да си помисля да сложа нещо различно от крем.Ползвам спирала,гланц и от време на време леки сенки за "отваряне" на окото.

Относно тривитаминола и аз съм го ползвала :lol: Не видях нещо положително,нито отрицателно.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

schatz_ написа:Гримирам се всеки ден,но съвсем лекичко,слагам фдт/пудра имам кофти кожа на лицето,големи пори и си прикривам несъвършенствата по този начин,ако имах хубава кожа нямаше дори и да си помисля да сложа нещо различно от крем.Ползвам спирала,гланц и от време на време леки сенки за "отваряне" на окото.

Относно тривитаминола и аз съм го ползвала :lol: Не видях нещо положително,нито отрицателно.
Аз пък имам хубава кожа, нямам проблеми с пори и пъпки, обаче тъмните кръгове под очите ме побъркват. Особено ако не съм спала добре, положението е: "Имам очи над тъмните кръгове". Гадното е, че можеш да ги прикриеш, но не и да ги премахнеш.

А на моя приятелка косата порасна повече от два пъти само за няколко месеца благодарение на тривитаминола. :roll:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
schatz_
В началото бе словото
Специалност: Предучилищна педагогика с чужд език

Мнение от schatz_ »

menina.do.mar написа:Аз пък имам хубава кожа, нямам проблеми с пори и пъпки, обаче тъмните кръгове под очите ме побъркват. Особено ако не съм спала добре, положението е: "Имам очи над тъмните кръгове". Гадното е, че можеш да ги прикриеш, но не и да ги премахнеш.

А на моя приятелка косата порасна повече от два пъти само за няколко месеца благодарение на тривитаминола. :roll:
Ако е само за растеж,бадемовото масло също прави чудеса (поне с моята коса)

А тъмните кръгове,кофти е и аз имам като не си доспя,а като хапна повечко солено се и подувам все едно съм пирувала няколко поредни вечери :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”