А да - Лунатик е на ред в изпроводялнята...
Та да....
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ПриветFloWersOfEviL написа:Лунати, Лунатик, Лунатик ^^
Привет : )
Здравей, войниче : )The_Soldier написа:Хеййй, луничкее![]()

Всъщност съм те питал и преди, а и ти прочетох отговорите на въпросите на FoE. Чел съм и мнения на доста други хора от ФМИ, и май крайният извод е - в която и от 4те "компютърни" специалности да си, какво ще научиш е 90% до подготовката вкъщи + ИД които си избрал (не само компютърните специалности де, и за математическите специалности се отнася до голяма степен).Питай каквото се сетиш, все пак трябва да сме и професионалисти : )
Ехаа, как си улучила двата ми любими цвята, но при мен зеленото преобладаваМечтите са оранжеви! С изключение на зелените мечти - те са зелено-оранжеви.
Много често ми се случва нещо да ме усмихва. Тези дни - слънцето. Една възрастна двойка, със сплетени ръце. Едно смеещо се бебе в автобуса, което успя да развесели абсолютно всички. Вчера много ме трогна лекторът ми по Логическо програмиране. Зададох му някакъв въпрос по предмета, а той почна да ми обяснява с такъв плам и желание. Можех цял ден да стоя и да го слушам. Много ме радват такива хора - които знаят защо живеят и са намерили призванието в живота си.Angel_N написа:Можеш ли да ми опишеш случай, в който нещо напоследък те е накарало да се усмихнеш широко ама не само външно, но и вътрешно да ти е станало изключително хубаво и да си се трогнала