OnTarget Training стартира инициатива за спонсорирано обучение по програмиране със C++ съвместно с една от утвърдените компании в България, чиято основна дейност е разработката на софтуер с използване на езика C++. След приключване на обучението най-добре представилите се участници ще получат предложение за работа в компанията-спонсор, както и възможност за развитие и израстване в кариерата.
Програмата започва с обучение за начинаещи.
Повече информация за този курс, както и условията за кандидатстване, може да намерите на нашата страница: http://www.ontarget-training.com.
Спонсорирано обучение по С++
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Спонсорирано обучение по С++
А каква е цената на цялата процедура, защото никъде не видях,
.
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Не плащаш нищо до колкото разбрах, а фирмата която го спонсорира поема това. Но аз имам някой други въпроси: след този курс за начинаещи ще има ли следващи, на какво ниво ще са те(т.е. какъв материал ще включват) и дали ще може да се запишеш направо на тях без да си ходил на този за начинаещи?Йовков написа:А каква е цената на цялата процедура, защото никъде не видях,.
След като попълниш формуляра с регистрация за курса, има опция Next, показват се няколко полета за попълване и едното от тях е "начин на плащане".
- Прикачени файлове
-
- програмиране.png
- (133.76 KiB) Not downloaded yet
Може би защото регистрацията ти е за целия сайт и може да искаш да посещаваш и някой платен курс.
Какви са опциите?
Какви са опциите?

Можеш да избереш всякакъв друг курс, който някога са предлагали, но за всеки един изисква форма на плащане, което наистина ме обърква. И един малко глупав въпрос - на какъв език е обучението (в условията за кандидатстване пише, че трябва да поназнайваме англ., така че предполагам няма да е на бълг.)?
Здравейте,Йовков написа:А каква е цената на цялата процедура, защото никъде не видях,.
Обучението е спонсорирано от софтуерна фирма и за участниците в него е безплатно.
Поздрави,
Екипът на OnTarget
Здравейте,bubo написа:Не плащаш нищо до колкото разбрах, а фирмата която го спонсорира поема това. Но аз имам някой други въпроси: след този курс за начинаещи ще има ли следващи, на какво ниво ще са те(т.е. какъв материал ще включват) и дали ще може да се запишеш направо на тях без да си ходил на този за начинаещи?Йовков написа:А каква е цената на цялата процедура, защото никъде не видях,.
Обучението обхваща няколко нива. Всяко от които ще надгражда предходното.
Поздрави,
Екипът на OnTarget
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Тоест ако не си ходил на предишните нива не може да се запишеш за по горно, така ли? И ако ще може ще дадете ли някаква информация какви ще са следващите нива и какво ще включват за да си направим сметка от кога да се включим ако решим.