[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Боби, ти си спасителят на всички зайчета !
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- amorphis
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Защо да не дадът нещо и за Египет
?:? ето сега и Сърбия иска смяна на правителството ... пфффф секи ден нещо ново ... ти докато проследиш всички новини за новото забравяш старото :Д
Errando discimus !
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Идея за тема: "Пирамиди, фараони" .. трябва да се оползотвори творчеството на Володя Стоянов!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ambrosio` написа:Идея за тема: "Пирамиди, фараони" .. трябва да се оползотвори творчеството на Володя Стоянов!![]()
буахха, ти представяш ли си, ако наистина се падне нещо такова
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Е какво лошо има, някой може да успее да сътвори текст на някоя нова чалга песен, ще го вземат в Пайнер после
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
Borisg, точно на такива насоки се надявах от страна на "кокалите". Беше ми интересно точно това, дали се поощряват нестандартните форми на текста и изобщо на изказа, защото аз лично работя в такава насока.
П.П. Имам един малко заешки въпрос. На бели листове ли се пише?
П.П. Имам един малко заешки въпрос. На бели листове ли се пише?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, бели листове, без редове
но да не ви притеснява, щом успяха да разчетат моя почерк, който е направо феноменален, занчи ще разчетат и вашия
но да не ви притеснява, щом успяха да разчетат моя почерк, който е направо феноменален, занчи ще разчетат и вашия
-
rakiqpower
- В началото бе словото
От всички прочетени и видяни новини през последните седмици от нас по телевизията и вестниците,от всички лоши нови,които ни сполетяват непрекъснато,няма по-лоша от тази,на която попаднах в справочника и която ме остави безмълвен.С надеждата да се повтори минологидишното условие на протичане на изпита отпада и ни остава само да завиждаме.А тва ще стане така,след като на графата състезателни изпити,имаше две цифри,като едната беше с номер 3 и под нея журналистика писмен,а другата с номер 4,бълг.език и лит,както и журналистика устен.Оттогава четири ми стана противно,макар че на моменти да ми е изглеждало като недостижимо препятсвие.Ако е станала грешка,ако има изпит по бълг.,а не устен или обратното ми кажете,за да разкарам нахалното си предвиждане,че съм с една идея по обречен
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
човече, тва ти е от официална програма на сайта за КСК 2011:rakiqpower написа:От всички прочетени и видяни новини през последните седмици от нас по телевизията и вестниците,от всички лоши нови,които ни сполетяват непрекъснато,няма по-лоша от тази,на която попаднах в справочника и която ме остави безмълвен.С надеждата да се повтори минологидишното условие на протичане на изпита отпада и ни остава само да завиждаме.А тва ще стане така,след като на графата състезателни изпити,имаше две цифри,като едната беше с номер 3 и под нея журналистика писмен,а другата с номер 4,бълг.език и лит,както и журналистика устен.Оттогава четири ми стана противно,макар че на моменти да ми е изглеждало като недостижимо препятсвие.Ако е станала грешка,ако има изпит по бълг.,а не устен или обратното ми кажете,за да разкарам нахалното си предвиждане,че съм с една идея по обречен
Какъв устен те гони???Кандидат-студентите за трите специалности на Факултета по журналистика и масова комуникация - Журналистика, Връзки с обществеността и Книгоиздаване - полагат писмен изпит по журналистика.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз още преди доста време казах , че си мисля , че темата , която ще се падне , ще е нещо от сорта на ''Трактор'' или ''Октопод'' и ще е свързана с Алексей Петров и цялото му обкръжение . Точно , защото очакваме да се падне нещо актуално , мисля , че ще ни изненадат 
-
rakiqpower
- В началото бе словото
Видях го в справочника за тази година и имаше устен.Също така имам справочника и за миналата година,а там си има само писмен.Що в стайта ще пише едно,а в справочника друго?Borisg написа:човече, тва ти е от официална програма на сайта за КСК 2011:rakiqpower написа:От всички прочетени и видяни новини през последните седмици от нас по телевизията и вестниците,от всички лоши нови,които ни сполетяват непрекъснато,няма по-лоша от тази,на която попаднах в справочника и която ме остави безмълвен.С надеждата да се повтори минологидишното условие на протичане на изпита отпада и ни остава само да завиждаме.А тва ще стане така,след като на графата състезателни изпити,имаше две цифри,като едната беше с номер 3 и под нея журналистика писмен,а другата с номер 4,бълг.език и лит,както и журналистика устен.Оттогава четири ми стана противно,макар че на моменти да ми е изглеждало като недостижимо препятсвие.Ако е станала грешка,ако има изпит по бълг.,а не устен или обратното ми кажете,за да разкарам нахалното си предвиждане,че съм с една идея по обреченКакъв устен те гони???Кандидат-студентите за трите специалности на Факултета по журналистика и масова комуникация - Журналистика, Връзки с обществеността и Книгоиздаване - полагат писмен изпит по журналистика.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нaй-добре утре звънни в учебен отдел и ги попитай : )
- StickInsect
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Аз от миналата година още исках ПР но не ме приеха, и влязох в друга специалност, която, тогава когато я писах ми звучеше приемливо, и очаквах че ще е сравнително добре поне за 1 година да я уча докато се преместя, но се оказа, че е много зле, а и осъзнах че не искам да уча нищо друго освен ПР и реших че ще опитвам да вляза това, докато не ме приемат най-накраяsunover написа:StickInsect, ти кога разбра, че не ти се учи това, което си записал?
Въпросът ми е породен от чисто любопиство, тъй като никой не е застрахован срещу неправилен избор, нали?
Днес може да си 100% убеден, че специалността, за която кандидатстваш е твоето бъдеще, а утре да се събудиш с друг бръмбар в главата.
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
rakiqpower
недей да всяваш такава побаркваща смут, човече
Не мисля, че при провеждането на КСК миналата година по един начин, тази година ще е такав шок в последния момент.