Благодаря предварително
Изпит по ППУ
Модератор: MidwinterSun
Изпит по ППУ
Имам няколко въпросa относно ППУ.Това е избираем предмет.До колкото знам в първи курс не сме задължени да се явяваме на него?Първи курс имаме да влачим 1 изпит.Ако реша да ида и не го изкарам води ли се като 1 от тези изпити ,които имаме право да влачим или все едно не си се явявал?В случай, че направо ми се пише 2ката и остава да се влачи, това значи, че нямам право на още един предмет за влачене.Мога ли да почакам да видя дали ще си взема всички задължителни изпити и чак септември да отида на ППУ без да се явявам на редовната сесия?И последно, ако пък реша да не ида на ППУ тази година и поискам да отида догодина каква е процедурата?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: Изпит по ППУ
отиваш си с учебниците на изпита, Дачев няма да те скъса, въпрос на късмет в коя купчинка ще се паднеш.. Иначе с индивидуален протокол може да се държи след време, въпреки че наскоро един асистент ни спомена,че е възможно да се въведе някакво административно ограничение по въпроса,дотолкова съм информиран,успех
memento mori
Значи може да се падна и в купчинката с двойките
,а аз не искам да рискувам и затова питам дали може да изкчакам да си взема всички останали изпити и чак септември да ида на ППУ 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Няма купчинка с двойки...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
А по ОУД как стоят нещата.Къса ли проф.Дачев?
-
I.Laz.
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Добре, колеги, вие нали разбирате, че тоя форум се чете и от преподавателите?
разбираме чудесно.кой е казал нещо лошо?за сега не виждам фрапиращи изцепки.бтв изпита ми мина вече.никви купчинки няма.човека си чете темите и пише доста високи оценки.нямам впечатления дали Шамов пише по-ниски или не.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не се излагайте.Да се паникьосвате за такива изпити като ППУ и ОУД е нелепо.Като видите нагоре какъв голям *** ви чака...... 
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това не е точно така.Изпитът по ОУД при Дачев си е сериозен и изисква четене.Това за купчинките е мит и не е вярно.Има си и скъсани,има си и шестици-кой колкото научил.