Книгоиздаване
Модератор: Шепот
- Райс
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
Re: Книгоиздаване
благодаря Ви много!
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
- Курс: кандидат-студент
Шепот написа:Ще добавя още един съвет: НЕ се подлъгвайте да учите по История на книгата само от лекции. Четете И от учебника "Книгознание" на професор Гергова. Естествено, за да ви е още по-трудно, той е изчерпан от дълги години. Но Гергова и Загоров дават своите бройки за преснимане. (:
Аз само от учебника чета, тя на практика говори същото като от учебника.
Иначе да питам и по Социология как стоят нещата при Кирилов?
По социална психология доста хора включително и аз сме влизали само веднъж, както и по Социология и Увод в книгоиздаването. Проблем ли ще е, примерно ако сме отсъствали 4-5 пъти?
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
- Ния Илчева
- В началото бе словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И по социология при Светлозар Кирилов трябва много учене, но според мене това е най-интересния предмет, освен това начинът на преподаване на Кирилов е невероятен. Лично аз съжалявам, че нямаме вече при него!!! Иначе присъствието не е задължително, но ако искате да научите интересни неща и да видите един европейски начин на преподаване, а не изливане на суха теория - отидете на лекция.Real_Boy написа:Шепот написа:Ще добавя още един съвет: НЕ се подлъгвайте да учите по История на книгата само от лекции. Четете И от учебника "Книгознание" на професор Гергова. Естествено, за да ви е още по-трудно, той е изчерпан от дълги години. Но Гергова и Загоров дават своите бройки за преснимане. (:
Аз само от учебника чета, тя на практика говори същото като от учебника.
Иначе да питам и по Социология как стоят нещата при Кирилов?
По социална психология доста хора включително и аз сме влизали само веднъж, както и по Социология и Увод в книгоиздаването. Проблем ли ще е, примерно ако сме отсъствали 4-5 пъти?
За Увод в книгоиздававането също не е задължително присъствието, но вес пак това е един от основните предмети... Освен това Гриша Атанасов също преподава практически, освен това лекциите му не са продължителни.
Angel, I'm trying.. to love you, to hate you, to kill you, to save you...
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
- Курс: кандидат-студент
Благодаря ти, Ния. Не, че не искам да ходя на тези лекции, и на мен Социологията при него ми е супер интересна, просто все се получаваше така, че не можех да отида на тези три предмета и смятам да ходя редовно от другата седмица. Надявам се да нямам проблеми при тях заради отсъствието ми. Знам, че и други хора не са припарвали въобще даже.
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
Подкрепям написаното от Ния. Точно пък по цитираните от теб предмети е доста интересно и си заслужава ходенето. В крайна сметка, всеки сам е отговорен за това какво ще научи. 
-
soregashi
- В началото бе словото
С целия си разкош социологията я олях днес. Та на въпроса. Поправителна сесия за първокурсници? Има ли, какво, как, кога? Нещо специално от мен изисква ли се?
Друг въпрос е за спорта. Как да направя така че да взема тази година в 3-и курс, тъй като явно няма да стане да ходя на спорт тази година, а и първия семестър е бЕгал тотално?
И последно - таксите за втория семестър кога се плащат и какво изискват в студ. книжка, за да я платя?
Мерси предварително
С любов,
Един тъпак
Друг въпрос е за спорта. Как да направя така че да взема тази година в 3-и курс, тъй като явно няма да стане да ходя на спорт тази година, а и първия семестър е бЕгал тотално?
И последно - таксите за втория семестър кога се плащат и какво изискват в студ. книжка, за да я платя?
Мерси предварително
С любов,
Един тъпак

Nature will survive us human dogs after all,
We are the cause of a world thats gone wrong,
Wouldnt it be great to heal the world With only a song
Разни мисли за разни неща ...and music for all
Не си тъп, чела съм ти блогаsoregashi написа:С целия си разкош социологията я олях днес. Та на въпроса. Поправителна сесия за първокурсници? Има ли, какво, как, кога? Нещо специално от мен изисква ли се?
Мерси предварително
С любов,
Един тъпак
Поправки - септември, гледай да не ти остават повече от два изпита, че става тегаво.
Ако си оставиш спорта, ще ти виси като невзет, което е тъпо - плати си за индивидуален протокол и иди при някой да те изпита. Примерно при Е. Стоянов по волейбол, аз така си взех спорта за 2те години в трети курс
Трябва ти студентска книжка,плаща се след сесията, т.е. някъде средата на февруари, началото на март
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
soregashi
- В началото бе словото
Ще го видя това със спорта, много благодаря
.
И аз чета твоя, м-у другото, само че не си сред най-редовните
.
И аз чета твоя, м-у другото, само че не си сред най-редовните

Nature will survive us human dogs after all,
We are the cause of a world thats gone wrong,
Wouldnt it be great to heal the world With only a song
Разни мисли за разни неща ...and music for all
@soregashi Какво "оля" на социологията ?Аз също съм първи курс но ВО и ми предстои изпит по социология на 11.02 на нас ни преподава Силия-Фелиси Пауноваsoregashi написа:С целия си разкош социологията я олях днес. Та на въпроса. Поправителна сесия за първокурсници? Има ли, какво, как, кога? Нещо специално от мен изисква ли се?
Мерси предварително
С любов,
Един тъпак
Радост, свобода, щастие и смях !
От едно допълнение към заповед на ректора:
Таксите се плащат от 14 до 28,02
Таксите се плащат от 14 до 28,02
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- boo.
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: четвърти
Книгоиздаването не са при Стилия и изпитът им е друг. : )tedipr написа: @soregashi Какво "оля" на социологията ?Аз също съм първи курс но ВО и ми предстои изпит по социология на 11.02 на нас ни преподава Силия-Фелиси Паунова
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
- Или поне така е според легендата...
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Колеги, в понеделник от 21:00 часа по радио Реакция в предаването "Аз чета с Настя" темата ще е специалността Книгоиздаване.
Ако искате, можете да слушате ето оттук или направо на сайта^^
Ако искате, можете да слушате ето оттук или направо на сайта^^
~ Кътчето ~