Анализ 1 - КН /Устен изпит/
Модератори: Methuselah, thegirl
- Atman
- В началото бе словото
- Курс: първи
Анализ 1 - КН /Устен изпит/
Здрасти!
Има ли някой ,който е държал изпит предна година по Анализ 1 и да каже кои теми са му са се паднали? : )
Има ли някой ,който е държал изпит предна година по Анализ 1 и да каже кои теми са му са се паднали? : )
Компютърни науки /II-pи курс/
Re: Анализ 1 - КН /Устен изпит/
А ти може да се уточниш при кой преподавател си и т.н.
Тези гледам са на СИ, но доколкото знам тази година Рибарска е поела единия поток, така че ако си в него, може би ще ти свършат работа.
Ако си при Александров, вероятно ще са просто два въпроса... като вече не си спомням какво се беше падало при нас, но общо-взето май може да е всички. Е, без първите няколко, тъй като са твърде лесни.
Тези гледам са на СИ, но доколкото знам тази година Рибарска е поела единия поток, така че ако си в него, може би ще ти свършат работа.
Ако си при Александров, вероятно ще са просто два въпроса... като вече не си спомням какво се беше падало при нас, но общо-взето май може да е всички. Е, без първите няколко, тъй като са твърде лесни.

- ontarioto
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Значи темите са за СИ, но миналата година Рибарска е преподавала на тях. Сега тя преподава на КН 1 курс, втори поток -> т.е тези теми вършат перфектна работа (ако си втори поток естествено) ...
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
Майко мила. Аз съм при Александров и не знаех, че при Рибарска форматът на изпита е такъв. Двете теми от конспекта повече ми харесват като идея. Такъв начин на изпитване е много смислен, всъщност, ама... по-тегаво ми се вижда.ontarioto написа:http://stoitsev.com/wp-content/uploads/2011/01/analiz.zip
(Ще видим в петък, де, то все още не се знае знае ли се...)
noli me tangere
- Atman
- В началото бе словото
E, при Александров съм : ). Иначе ми беше интересно какво се е падало , просто информативно...
Компютърни науки /II-pи курс/
Миналата година се паднаха 12 и 17 тема. Говори се, че през годините се забелязвала повтаряемост при падналите се теми при него.Atman написа:E, при Александров съм : ). Иначе ми беше интересно какво се е падало , просто информативно...
Segmentation fault
niai написа:Майко мила. Аз съм при Александров и не знаех, че при Рибарска форматът на изпита е такъв. Двете теми от конспекта повече ми харесват като идея. Такъв начин на изпитване е много смислен, всъщност, ама... по-тегаво ми се вижда.ontarioto написа:http://stoitsev.com/wp-content/uploads/2011/01/analiz.zip
(Ще видим в петък, де, то все още не се знае знае ли се...)
Това при Рибарска е "лекия" вариант
Само 8 въпроса,все пак
Ето това са истински изпити по Анализ
http://www.fmi.uni-sofia.bg/Members/bab ... 8.pdf/view
- niai
- От дъжд на вятър
12? Връзка м/у непрекъснатост и диференцируемост, тази ли 12? Теоремата, която се доказва на три реда? То това... аз направо като подаряване на изпита го виждам. Ако е тази 12.SIGSEGV написа:Миналата година се паднаха 12 и 17 тема. Говори се, че през годините се забелязвала повтаряемост при падналите се теми при него.
noli me tangere
Същата. То и 17-та е лесна, но това не попречи да ме скъсат заедно с още бая народ.niai написа:12? Връзка м/у непрекъснатост и диференцируемост, тази ли 12? Теоремата, която се доказва на три реда? То това... аз направо като подаряване на изпита го виждам. Ако е тази 12.SIGSEGV написа:Миналата година се паднаха 12 и 17 тема. Говори се, че през годините се забелязвала повтаряемост при падналите се теми при него.
Segmentation fault
- niai
- От дъжд на вятър
Е то не си ли личи, ако грешката е от бързане, той да не би да не прави такива на лекции... Ей, главата ми се наду от тоя анализ, да идва утре, пък каквото стане, писна ми вече.SIGSEGV написа:Същата. То и 17-та е лесна, но това не попречи да ме скъсат заедно с още бая народ.niai написа:12? Връзка м/у непрекъснатост и диференцируемост, тази ли 12? Теоремата, която се доказва на три реда? То това... аз направо като подаряване на изпита го виждам. Ако е тази 12.SIGSEGV написа:Миналата година се паднаха 12 и 17 тема. Говори се, че през годините се забелязвала повтаряемост при падналите се теми при него.Внимавайте как развивате темите и ако не знаете нещо, не се опитвайте да си съчинявате. И си проверявайте всичко по беловата - основната причина да ме скъса беше грешка от бързане в дефиницията ми за производна, която не бях забелязал при проверката.
noli me tangere
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
По предната година им се е било паднало "непрекъснатост- глобални свойства" и отново 17-та.
За информация само 
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Еми така е като питате по форумиAtman написа:Е нищо общо тази година