Английска филология 2010
Модератор: Don Horhe
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
Re: Английска филология 2010
май се прецаках, че реших да държа матура по АЕ
, но в това съм най-добра .. вие с какъв бал влязохте

-
Helter_Skelter
- В началото бе словото
Привет!
Кандидатстудент съм и ще кандидатствам с английски език (очевидно, щом пиша тук). Набавих си всички нужни помагала, които ще са ми полезни за подготовка (граматика, тестовете към СУ, книжката Essay Writing), но все пак смятам да се запиша на курсовете по английски към университета. Въпросите ми са - първо, дали не съм закъснял твърде много; второ - ако някой от вас е ходил - да сподели мнение - какъв е учебният план, как точно протичат курсовете и т.н.
Кандидатстудент съм и ще кандидатствам с английски език (очевидно, щом пиша тук). Набавих си всички нужни помагала, които ще са ми полезни за подготовка (граматика, тестовете към СУ, книжката Essay Writing), но все пак смятам да се запиша на курсовете по английски към университета. Въпросите ми са - първо, дали не съм закъснял твърде много; второ - ако някой от вас е ходил - да сподели мнение - какъв е учебният план, как точно протичат курсовете и т.н.
Престараваш се
Въртях го тоя монитор наляво-надясно, нагоре-надолу, че и по диагонал даже, ама така и не можах да те разпозная
А относно презентациите и останалия шит и сесията - вярно, ама и двете се предизвикват от края на семестъра и съответно почти съвпадат във времето
Така че спокойно можем да ги набутаме заедно в графата "шит тайм"
Така се казвам (ако мен подпитваш)А ти си?enzyme_x написа:п.п. ники?
Въртях го тоя монитор наляво-надясно, нагоре-надолу, че и по диагонал даже, ама така и не можах да те разпозная
А относно презентациите и останалия шит и сесията - вярно, ама и двете се предизвикват от края на семестъра и съответно почти съвпадат във времето
Така че спокойно можем да ги набутаме заедно в графата "шит тайм"
The more you want, the easier you are to exploit
- enzyme_x
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Helter_Skelter, и аз мисля, че се престараваш.
The Stig, Танчето съм.
The Stig, Танчето съм.
Good timber does not grow with ease. The stronger the wind, the stronger the trees.
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
- mtrinity
- В началото бе словото
- Специалност: Китаистика
- Курс: първи
(^,^^,^^^) Зависи какво кандидатства, засега е посочил само, че изпитът му ще е по английски. Някъде се иска доста висока оценка, за която цел се иска добра подготовка, ако нямаш особено стабилна основа на езика. Курсовете - не съм ходила, нямам точна представа, гледам ги супер подозрително и намръщено, но предполагам има нещо "от кухнята" в цялата работа, т.е. могат да ти осигурят по-лесно високата оценка.
Ако е за АФ - има много места (100 миналата година), което улеснява да кажем влизането, ще са ти излишни спартанските подготовки. За друго "по-напечено" - решавай си тестовете, прецени за курсовете, упражнявай практически езика най-вече - и го карай на всичко отгоре спокойно, ако се шашнеш по което и да е време, нищо няма да излезе.
Ако е за АФ - има много места (100 миналата година), което улеснява да кажем влизането, ще са ти излишни спартанските подготовки. За друго "по-напечено" - решавай си тестовете, прецени за курсовете, упражнявай практически езика най-вече - и го карай на всичко отгоре спокойно, ако се шашнеш по което и да е време, нищо няма да излезе.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Into the endless we ride... 
Старо
Т'ва ни го пуснаха в един от първите семинари бай дъ уей
Т'ва ни го пуснаха в един от първите семинари бай дъ уей
The more you want, the easier you are to exploit
-
L'Inspecteur