Как си представяте идеалния живот

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Сесията е минала успешно, пълен съм с кинти, приятелите ми не са забегнали по чужбината, Монстърс ъф Рок се провежда в Каварна с първоначално обявените групи, бира, лято, море, пТички, концерти, пътешествия, кОлтурен туризъм :)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ами аз си харесвам живота на тоя етап. само няколко корекцийки малки бих нанесла:
1. да ми получавам повече пари :?
2. да свърши сесията :evil:
3. ново гадже - лято иде все пак :roll: :wink: 8)
4. и една идея повече свободно време, че народът се прибира вече от света и трябва да мога да се видя с всички :wink:
5. и да не ме дразнят разни гадини

общо взето не е като да искам много от живота. а забравих - и да взема да изкарам най-сетне шофьорските курсове и да съм си повишила езиковите познания по възможност без много учене и без да харча пари за курсове :twisted:... отплеснах се нещо :roll:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nrggirl написа:ами аз си харесвам живота на тоя етап
именно..само дето искам от на есен да съм приета право и да си живея животеца до първата сесия както аз си знам
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Re: Как си представяте идеалния живот

Мнение от Bragi »

ухаааа
усещам как музата пътува насам

завзел съм властта в нашата мила татковина и съм прокарал следните закони:

1.На жените категорично е забранено да носят дрехи... или шапки... или шалове... всъщност единственот, което им е позволено да носят е бира за мен
1а.Освен на грозните и старите - на тях им е забранено да събличат каквото и да е и да напускат килера
2.На големия шеф (демек на мен) се полага старата привилегия за първа вечер с булката
3.Всичко е собственост на големия шеф. Освен горите на Царо, банката на Бойко и Перник. Не ги ща
4."Големия Шеф" е официалната ми титла.
5.Големия Шеф следва да бъде адресиран като "Ваше Шефство"

Освен т'ва съм анексирал македония, обявил съм ричард лъвското сърце за почетен гражданин на скопие, бомбардирал съм щатите и съм изстрелял джъстин бийбър, целия каст на здрач барабар с авторката на книгата и тодор батков в космоса

Толкова за сега, после пак
The more you want, the easier you are to exploit
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”