Как си представяте идеалния живот
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз си харесвам живота на тоя етап. само няколко корекцийки малки бих нанесла:
1. да ми получавам повече пари
2. да свърши сесията
3. ново гадже - лято иде все пак
4. и една идея повече свободно време, че народът се прибира вече от света и трябва да мога да се видя с всички
5. и да не ме дразнят разни гадини
общо взето не е като да искам много от живота. а забравих - и да взема да изкарам най-сетне шофьорските курсове и да съм си повишила езиковите познания по възможност без много учене и без да харча пари за курсове
... отплеснах се нещо
...
1. да ми получавам повече пари
2. да свърши сесията
3. ново гадже - лято иде все пак
4. и една идея повече свободно време, че народът се прибира вече от света и трябва да мога да се видя с всички
5. и да не ме дразнят разни гадини
общо взето не е като да искам много от живота. а забравих - и да взема да изкарам най-сетне шофьорските курсове и да съм си повишила езиковите познания по възможност без много учене и без да харча пари за курсове
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Re: Как си представяте идеалния живот
ухаааа
усещам как музата пътува насам
завзел съм властта в нашата мила татковина и съм прокарал следните закони:
1.На жените категорично е забранено да носят дрехи... или шапки... или шалове... всъщност единственот, което им е позволено да носят е бира за мен
1а.Освен на грозните и старите - на тях им е забранено да събличат каквото и да е и да напускат килера
2.На големия шеф (демек на мен) се полага старата привилегия за първа вечер с булката
3.Всичко е собственост на големия шеф. Освен горите на Царо, банката на Бойко и Перник. Не ги ща
4."Големия Шеф" е официалната ми титла.
5.Големия Шеф следва да бъде адресиран като "Ваше Шефство"
Освен т'ва съм анексирал македония, обявил съм ричард лъвското сърце за почетен гражданин на скопие, бомбардирал съм щатите и съм изстрелял джъстин бийбър, целия каст на здрач барабар с авторката на книгата и тодор батков в космоса
Толкова за сега, после пак
усещам как музата пътува насам
завзел съм властта в нашата мила татковина и съм прокарал следните закони:
1.На жените категорично е забранено да носят дрехи... или шапки... или шалове... всъщност единственот, което им е позволено да носят е бира за мен
1а.Освен на грозните и старите - на тях им е забранено да събличат каквото и да е и да напускат килера
2.На големия шеф (демек на мен) се полага старата привилегия за първа вечер с булката
3.Всичко е собственост на големия шеф. Освен горите на Царо, банката на Бойко и Перник. Не ги ща
4."Големия Шеф" е официалната ми титла.
5.Големия Шеф следва да бъде адресиран като "Ваше Шефство"
Освен т'ва съм анексирал македония, обявил съм ричард лъвското сърце за почетен гражданин на скопие, бомбардирал съм щатите и съм изстрелял джъстин бийбър, целия каст на здрач барабар с авторката на книгата и тодор батков в космоса
Толкова за сега, после пак
The more you want, the easier you are to exploit