у4ите ли по АПП,второкурсници?
Модератор: MidwinterSun
- miellenelle
- В началото бе словото
у4ите ли по АПП,второкурсници?
хайде да отворим сергийката със сладките приказки: кой кое у4и, откъде учи, много ли орязвате информацияра , кое ви вбесява и няма да погледне и най-важното каква тактика имате за деня на изпита-при кого 6те седнете и какви препоръки имате от ве4е издържали тази хватка с АПП-то!
само моля пишете кой поток сте-аз съм втори и съм на 16 на изпит!
- miellenelle
- В началото бе словото
толкова ме нервира тоя предмет и особено у4ебникът, в който има въпроси по 20-30 страници и такива, който заемат по 1-2 стр.Много съм се ядосала-бясна и луда sym,само като зная, 4е 6те ми отделят не пове4е от 10 мин. и 6те трябва да кажа 1/10, от това което пи6е огромния у4ебник, а аз и него няма да зная, за6тото 6те се опитвам да про4ета вси4ко Както ви става ясно има не6та, които даже не съм мернала в у4ебника Хайде колеги 3-токурсници и нагоре-съветвайте ни ---гаден ли е изпитът като цяло взима ли се ?
Привет и от мен!
Вече уча здраво по АПП...Изпита може и да не е гаден, но докато не го вземеш, ти се струва страшничко...
Аз лично чета от лекциите и упражненията, на които съм ходила ( чат-пат), което го няма там чета от 2-та учебника на Кино Лазаров, по-тънички са от тези на Костов, а и ми се струва,че всичко, което ти трябва, го има...
Е, успех...Аз съм 1-ви поток и се надявам да седна при Костов...Жалко, че асистентката ми Светла Петкова май нямало да изпитва... 
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
- miellenelle
- В началото бе словото
- miellenelle
- В началото бе словото
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: у4ите ли по АПП,второкурсници?
Аз учих по учебниците на Хрусанов+законите(мнго тъпо,че изпитват по стария законmielle написа:хайде да отворим сергийката със сладките приказки: кой кое у4и, откъде учи, много ли орязвате информацияра , кое ви вбесява и няма да погледне и най-важното каква тактика имате за деня на изпита-при кого 6те седнете и какви препоръки имате от ве4е издържали тази хватка с АПП-то!
Стискам палци!
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А я да ви питам по КП откъде ще учите-аз лично смятам само по лекции и по статиите на Близнашки.......нямам време за учебника,а и не е много актуален.Повечето неща са от обща култура
Ама тоя проблем наистина не е нищо сравнение с ГП-то.Общо взето положението е извън контрол....ама ще се оправим някак 
Dream away,don't wait for the night...