Хазартни игри

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Хазартни игри

Мнение от The_Soldier »

Честито :) Но да внимаваш, че такъв тип печалби повече те запалват, и може да сте опасно след време. Няма лошо човек да си пробва късмета, но такъв тип игри не трябва да са "средство" за ежедневен разход на пари.. Т.е. всичко си е хубаво с мярка :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не, не съм ги спечелил. Просто коментирахме компютърната програма на евробета.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе днес отидох до кварталния пункт и 2 пъти ударих двойки с комбинации от 4 елемента 3-ти клас.
Пуснах веднъж 1 комбинация от 12 числа за 2 тегления и в първото уцелих 5-ца, която не се изплаща, 1 число ми трябваше за 6-цата и щях да спечеля малко повече. В следващото теглене се паднаха 4 от числата ми. Жалко :( Много се дразня като се падат числа +-1 около моите. :x :x :x :x :x

Сега отивам да пиша програма за еврошанса на база статистиката. :)
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"Много се дразня като се падат числа +-1 около моите." - дразнещо е да, но реално погледнато няма разлика между 1 и 80, просто не е излезнало и това е. "Сега отивам да пиша програма за еврошанса на база статистиката." - аз съм се сещал за това, но не съм се захващал да я правя досега :D Между другото, такава програмка би могла да ти помогне донякъде, но трябва да въведеш числата излезнали до този момент в същия ден, вярно е, че някои числа излизат по често, но това всеки ден е различно :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Според мен трябва да се вземе предвид и разпределението. Най-дървеното е - съотношението Големи:Малки числа, може и да се издребни работата, като се вземе предвид интервала, в който се побират числата, интервалите между самите тях, броя на най-големите, най-малките интервали и тн. :lol: :lol: :lol:

Накрая в 22:51 въвеждaш залога в текстовото поле, цъкаш бутонa Generate и програмата ти генерира идеалния фиш за деня според залога ти :lol: :lol: :lol: :lol: , отиваш, пускаш го за последното теглене в 23 часа и веднага на дискотека с парите. :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Хаха :lol: Едва ли ще е точна тази програма, а в случай, че е, внимавай много, могат да те убият за нея :lol: За големи/малки и аз мисля, че е много тъпо.. По-добре щеше да е, например 7-13,9-11,14-6 и т.н. да се изброят няколко случая, и без това най-често нито е едното нито другото т.е. 9-11, 10-10 или 11-9 и така със сегашния формат не печелиш нищо.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Разни конспиратори пускат слухове, че числата ги избира програма в зависимост от предвижданията, така че печалбите да са малки. Което е малко вероятно, защото доста време ще трябва на машината им да разиграе комбинациите на хората и да избере една или малко повече, че да стане шмекера. В същото време разполага с няколко секунди от пускането на последния фиш за тегленето. :roll: :roll: :roll: Аз като видях каква е активността в кварталния пункт, представям си в малките населени места, които разполагат с 1 пункт и за околните населени места. Така че по-скоро са си изчислили съотношението залог:печалба, оттам нататък пускат рандъм, доколкото компютър може да пуска истински рандъм (то и там са едни индии, помня асистентката ни по ТВМС какви теории беше развила за най-добра програма, която може да се доближи до пускането на истински произволни числа).
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Един приятел винаги играе в последния момент, по същата логика, но и на мен не ми се вярва да е прекалено нагласено. Все пак в национален мащаб се пускат ужасно много фишове за всяко теглене, все някой ще улучи.. може би се наглася доколкото да няма 12/12 например, но и без нагласа 12/12 е невероятно трудно (най-доброто постижение засега е 11/11). Не е нужна някаква нагласеност за да има рядко печалби, дори за 1/1 имаш 25% шанс, което е с коефицент едва 2.5, какво остава за останалите.. Просто шанса е малък и без да има някаква конспирация..
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Баси пладнешкия обир това ТОТО 2 и второто им теглене :evil:
Играх с една комбинация.
В първото - нищо, във второто започнаха да ми излизат едно, второ, трето число, много яка вълна взе да ме облива и четвъртото число вече беше различно. :Laie_34: :Laie_34: :Laie_34:
Тройка, ама във второ теглене може да има само шестици.

Все пак доволен съм. 8) Това е едва втория тираж от началото на годината, в който играя, ще се усъвършенствам.

Днес от еврошанса също останах доволен. 2 кинта взех, но резултантно останах назад с лев и нещо. Трябва да изпитваш удоволствие от играта, все някой път ще се хване голяма риба.
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"Трябва да изпитваш удоволствие от играта, все някой път ще се хване голяма риба." - преди и изпитвах удоволствие, и чаках голямата риба, но вече и двете се изпариха. Просто от време на време пускам фишче за левче 4 числа, ако имам късмет 100лв и си пълня малко джоба, ако ли не, нито се ядосвам, нито се изненадвам, просто излизам от пункта..
loscho
В началото бе словото
Специалност: Графичен Дизайн
Курс: семестриално завършил

Мнение от loscho »

Аз пък все не уцелвам нищо. Веднъж спечелих 3-ка от тото-то и тя беше с по-малка стойност от самия фиш.
Кефя се на максимума от живота и още...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”