ако се наеме апартамент от 350лв наем от 3ма човека,ако имаш малко мозък сметни колко ще е наема ...теб щом ти се живее в килер из люлин,орландовци,студентски град или нещо подобно и то само заради спестиш по 15лв на месец - живей си тамFMI написа:то добре, но нещо ни се разминават критериите за евтино... някой килер ако ти остане свободен, за 50-100 лева обади се
Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Колега, я пак си помислиabvgd написа:ако се наеме апартамент от 350лв наем от 3ма човека,ако имаш малко мозък сметни колко ще е наема ...теб щом ти се живее в килер из люлин,орландовци,студентски град или нещо подобно и то само заради спестиш по 15лв на месец - живей си тамFMI написа:то добре, но нещо ни се разминават критериите за евтино... някой килер ако ти остане свободен, за 50-100 лева обади се
Кажи ми точно каква е разликата между люлин и центъра? Аз ще ти кажа, при нас задръствания няма чак толкова или поне не са цял ден, а само когато хората отиват или се връщат от работа, но пък си имаме метро
Айде нека ми е гадно в апартамент над 100 квадрата и сам в стая... Но пък уча на 10км и това са минимум 2 часа загуба на време всеки ден... Колко струват 2 часа, разбира се те са безценни... Всяка секунда от нечии живот е безценна, но ако погледнем каква работа можеш да си намериш за тези 2 часа и ако допуснем че и тя е там(което няма да е така), еми не струват повече от 50-100 лева, не ме интересува колко е цената на квартирата
В хола 2 години имаше под наем една двойка, за 300 лева твърд наем, с включени консумативи и ползване на каквото както намерят за добре. То и общия с мен балкон бяха окопирали, че аз не го ползвам. Отношенията бяха като към съквартиранти, не като към квартиранти
Та балконче, килерче, таванче, нещо такова си търся аз. Трябват ми точно 2 квадратни метра, да събера едно легло
Във всеки един случай трябва да си дам хубавата голяма стая под наем, за да мога да наема по-лоша и малка, която да деля с някой... Абе нещо не ми е оферта, знаеш ли?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Итака вече стаята е обзаведена и с намалено нова цена от 90евро.
Отдава се стая под наем за момиче в тристаен апартамент(с отделна кухня) в младост 3 "до Хита". Две тоалетни с баня. Обзаведена кухня с печка, хладилник, пералня, мебели и всичко необходимо..Лукс. Стаята е обзаведена вече! Снимки мога да пратя на всеки в скайп:) Плюс е ако наемателя непуши!
Консумативите стигат към 30-50лв месечно, зависи от сезона. Наема е 90евро. тел. 0878 26 31 08
близки автобусни линии: 4,76,111,113,305,413,213,214...има си и метро на 10минути (пеша)
И пак да кажа ние сме възможно най-свестните съквартиранти. Не пием, не пушим, не вдигаме шум много, и сме ужасно чисти! Аз съм веган(вегетарианец ) Квартирата е прекрасна и всеки видял я от пръв поглед би се влюбил в нея!
Живеем на втория етаж в малка нова коперация!
-
trecarichi
- В началото бе словото
Някой да си търси съквартирант? 
-
trecarichi
- В началото бе словото
-
trecarichi
- В началото бе словото
Ех, па не съм... Оставям телефон за предложения: 0894039666, Росен
-
Daria
- В началото бе словото
- Специалност: Иранистика
- Курс: втори
Здравейте,търсим си съквартирант/ки.Става дума за свободна стая в двустаен апартамент с бокс и тераса,намиращ се на "Княз Борис 1",срещу Александровска болница.На 10 мин от НДК и на 5 мин от 5-те кюшета,така че няма никакви проблеми с достъпа до транспорт.Заради топлоизолацията,алуминиевата дограма и централното отопление едва ли ще ви става студено.Свободната стая е необзаведена.Наемът за целия апартамент е 500лв.Досега си го деляхме с още двама души,което се равняваше на 125 лв на човек.Ако се раздели на три е нещо като 166 лв на човек.Ако проявявате интерес или имате нужда от повече информация ми пишете на skype: soulessence_
-
Kubrat
- В началото бе словото
- Специалност: СУ Археология
- Адрес в галерията на СУ: alhttp://forum.uni-sofia.bg/glery/album ... 201395.jpg
Търси се второ момиче за квартира до хотел Плиска. В момента сме 2 момчета и 1 момиче. Апартаментът е двустаен с кухня. Има хладилник, пералня, готварска печка и прекаран безжичен интернет. Наемът при 4 човека се пада по 137 лева на човек. Удобен градски транспорт + метро станция "Жолио Кюри" в близост. GSM: 0898421399
-
yoou
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Невалидна!
Последно промяна от yoou на 11 Яну 2011, 10:38, променено общо 1 път.
в такъв случай е желателно да пишеш във форума на НБУyoou написа:желателно е кандидата да е от НБУ.
-
vivka
- В началото бе словото
- Специалност: славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Търся квартира до 150лв (за момче)
Спешно
Спешно
Като теб всички се носим в захарния космос...
yoou, Daria - много несериозно отношение : )
vivka - ако твоето момче си търси още един съквартирант - свиркай : )
vivka - ако твоето момче си търси още един съквартирант - свиркай : )
-
haemoglobin
- В началото бе словото
Колко спешно?
Аз евентуално ще се изнасям от моята квартира и наемът е толкова, но това ще стане след около месец може би.
Аз евентуално ще се изнасям от моята квартира и наемът е толкова, но това ще стане след около месец може би.
Спешно търся и аз самостоятелна стая на прилична цена!