5-ти курс ПРАВО (2011 - 2012)
Модератор: MidwinterSun
Re: 3-ти курс ПРАВО (2009 - 2010)
Сори, че ви спамя и тук, ама да си пробвам късмета....некой от вас случайно да си продава учебниците от 3ти курс?
Колеги, има ли вече дата за изпита по облигационно право през септември? 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Има, но някой трябва да се сети да чете, за да ги намери.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 72#p759772
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 72#p759772
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Аз вече ги видях тези снимки, но за облигационното има дата само за задочно обучение, докато за първи и втори поток е посочен само месецът 09.2010, кабинет и час, но няма дадена точна дата. Затова питам допълнително във форума, защото някой може да разполага с по-актуална информация 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ok... /me did a little check-up
Облигационното не е единственото, което е останало без въведен точен ден. Има доста изпити, които все още не са определени. Така като гледам, са оставени празни места умишлено, може би за да могат после да ги добавят с химикалка, вместо да ги принтират наново. Явно се чака преподавателите да обявят точните дати (уж са обещали като всичко е известно да качат информацията на сайта на факултета, доколко ще го направят навреме не се знае.)
Сега, доколкото на мен ми е известно, вчера все още не е имало нищо ново на таблото. Така че каквото излиза, ще излиза най-рано в понеделник.
Облигационното не е единственото, което е останало без въведен точен ден. Има доста изпити, които все още не са определени. Така като гледам, са оставени празни места умишлено, може би за да могат после да ги добавят с химикалка, вместо да ги принтират наново. Явно се чака преподавателите да обявят точните дати (уж са обещали като всичко е известно да качат информацията на сайта на факултета, доколко ще го направят навреме не се знае.)
Сега, доколкото на мен ми е известно, вчера все още не е имало нищо ново на таблото. Така че каквото излиза, ще излиза най-рано в понеделник.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Благодаря.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: 4-ти курс ПРАВО (2010 - 2011)
а ние си имаме темаааа : )
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Какво беше работното време на Учебен отдел за записване на годината? Кои дни, и от колко до колко часа? Мерси предварително!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

-
_silliana_
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
здравейте! знам,че това не е тема на разговор,но може ли някой да ми каже нещо за международното право?като специализация ли се записва?ако да,кога?или е по време на самото обучение по право?аз съм 1курс право и както личи мн не съм на ясно с нещата... 
Явно и с много други.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Следните международноправни дисциплини са задължителни и се изучават през 5те курса обучение._silliana_ написа:здравейте! знам,че това не е тема на разговор,но може ли някой да ми каже нещо за международното право?като специализация ли се записва?ако да,кога?или е по време на самото обучение по право?аз съм 1курс право и както личи мн не съм на ясно с нещата...
Международно публично право се изучава във 2ри курс, 1ви семестър;
Право на ЕС - 2ри курс, 2ри семестър;
Международно частно - 5ти курс, 1ви семестър.
Има няколко, които можеш да запишеш, като избираеми: Международно наказателно, международно трудово, международно частно, семейно и наследствено и др...
Най-добре си разгледай учебния план. Там са описани подробно.
- drama queen
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: трети
Колеги, как протича изпитът по съдебна реторика? На кои неща да наблегнем?
-Our creed?
-To annihilate!
-Our oath?
-To strangle whatever nature is in us, neither to love nor to be loved, neither to pity nor to be pitied, till the end is come - without fear, without hope, without future; to suffer, to annihilate, to revenge.
"THE NIHILISTS"-OSCAR WILDE
-To annihilate!
-Our oath?
-To strangle whatever nature is in us, neither to love nor to be loved, neither to pity nor to be pitied, till the end is come - without fear, without hope, without future; to suffer, to annihilate, to revenge.
"THE NIHILISTS"-OSCAR WILDE
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Реториката беше миналата година.
Протича почти като нормален изпит. Разликата е, че трябва да знаеш един въпрос, но по другите задължително трябва да имаш обща култура.
Протича почти като нормален изпит. Разликата е, че трябва да знаеш един въпрос, но по другите задължително трябва да имаш обща култура.
- Sidharta
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колеги от четвърти курс-втори поток, има ли вече дати за изпитите по Криминалистика и Правен режим на интелектуалната собственост ?