Сватбена тема

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

kokteil_molotow написа:наитуиш, нещо в подписа ти ме кара да попитам ще се жените ли? :roll: :love5: :lol:
Мда :D :lol: .Само кумата ни да приключи със задължението си и се взимаме :wink: :lol: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

браво :flower: :love6: само така! :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

nightwish написа:
kokteil_molotow написа:наитуиш, нещо в подписа ти ме кара да попитам ще се жените ли? :roll: :love5: :lol:
Мда :D :lol: .Само кумата ни да приключи със задължението си и се взимаме :wink: :lol: .
хеле като гледам кумът как се е разбързал, да не вземете да се оставите само, докато го изпълня!!! :lol: Забранявам :D
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Crematory написа:
nightwish написа:
хеле като гледам кумът как се е разбързал, да не вземете да се оставите само, докато го изпълня!!! :lol: Забранявам :D
Щом ти забраняваш-няма :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ама той и да се бави- каквото си е писано- ще стане !!!!!!!!!ще има-г-ор-ч-и-в-ооооооооооооооооооооо :love5: :love5: :love5:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Хайде горчиво на младоженците и от мен!!!!!

Сега по темата - може да е тривиално, но смятам, че мисълта "Любовта е лудост" за най-подходяща за моя случай. Аз като се сетя какви глупости съм правил, за да впечатля някое момиче, майкооооо, не ми се мисли. Няма да намесвам подробности, само ще кажа, че в най-бруталния случай имаше намесени женско бельо, един фонтан (за щастие не в центъра на Пловдив), много бира и един загубин бас......Тъй че спокойно мога да кажа, че за момичета бих направил ВСИЧКО....защото сте прекрасни творения на природата и ние, мъжете, просто не можем без вас.
ИзображениеИзображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

hazel написа:Тъй че спокойно мога да кажа, че за момичета бих направил ВСИЧКО....защото сте прекрасни творения на природата и ние, мъжете, просто не можем без вас.
Съзнаваш ли,че спечели благосклонността на всички момичета от форума :) ?Ето това е мъж,който знае какво да каже :wink: .
Хайде горчиво на младоженците и от мен!!!!!
Още не сме младоженци,но мерси все пак :) !
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

знае ли се :) то аз много много търпение нямам, та кумата може i да я не дочакаме :love5: :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Berserker написа:знае ли се :) то аз много много търпение нямам, та кумата може i да я не дочакаме :love5: :wink:
За къде без кумата ни :cry: :cry: :cry: ?
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

тогава има начино... то у тях с толкова остри предмети....боже колко съм безскрупулен..... ма тя кака ще е на моя страна :lol:
Изображение

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Бе нещо флудим.Дъл да не си отворим една сватбена темичка :lol:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Хайде, хайде!!! Аз гласувам "ЗА" за сватбената тема. Може Крематори да сподели нещо от брачния живот и неговите тайни.

А за Найтуиш - много добре го осъзнавам, ама какво да направя, че съм непоправим романтик .... :) :) :) :)
ИзображениеИзображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

hazel написа:Хайде, хайде!!! Аз гласувам "ЗА" за сватбената тема. Може Крематори да сподели нещо от брачния живот и неговите тайни.
Ето ти тема :lol: Сега кажи какви баш тайни искаш да ти споделя :lol: Аз ако ги споделя, те може и да не се оженят, бе! :twisted: Освен това, той моят опит е скромен, нямаме годинка още...Всъщност няма годинка от както се запознахме :lol:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ами то аз съм чувал, че първат година на брака е най-истинската и да питам при тебе, Крематори, така ли е? Не че нататък няма да става по-хубав брака, ама за първата година (или хайде да кажем - първите години) съм чувал, че никога не се забравят.
ИзображениеИзображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ами а сега ,де...Като не знам какво ще е в следващите, как да отговоря :lol: Но наистина, тази година ми е адски хубава. Нищо,че днес съм му бясна :lol: Просто всяко преживяване, всяка прегръдка, всяка дума така се отбелязва...За мен истинската ни любов започна след сватбата. Защото сега съм сигурна и в него, и в себе си. Не,че преди не го обичах - лудо влюбена бях, всичко давах за него...Но просто цялата идилия можеше да се изпари. А сега съм сигурна, че нито той, нито аз ще можем лесно да си тръгнем - ако някой има това желание, ще трябва най0малкото дълго да помисли. Решенията,които всеки от нас взима, вече рефлектират върху двама. Предполагам наистина,че по-нататък, покрай пелените, памперсите и тенджерите, надали прегръдките и целувките ще ги забелязвам толкова, за това може би ще помня тези от първите години...А и когато заживеем заедно, нещата ще придобият малко по -други аспекти ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”