Спорт - 1 курс
Модератори: ники, Methuselah
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Спорт - 1 курс
Здравейте! Значи проблемът е следния - нямам спорт като задължителна дисциплина, но в срока за записване отидох да се запиша при преподавателката, и си мислех, че всичко е ок. Чак днес разбрах, че е трябвало да дам някакво заявление, за да ми се брои като избираема дисциплина. Въпросът ми е, късно ли е вече, или тази процедура може да се извърши и сега? Разбира се, че ще питам и в студентски отдел, но ако има някой по-запознат с тези неща, нека да пише. Благодаря предварително 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Спорт - 1 курс
Мисля, че темата е за друг подфорум, тук е малко вероятно да ти отговорят, защото вече си студент, а не кандидат-студент. Например в "Спорт" или "Студенти" по-подходящи са 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Права си да
Почудих се и аз отначало къде да я постна, но... съжелявам за грешката, нека някой модератор я премести 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така, реших проблема, като подадох молба в учебния отдел (в случай, че някой срещне подобен проблем
)