Самоубийството

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

black lady, нали си чувала, че всяко зло става за добро- че всичко се случва с причина и причината за всяко лошо нещо е че след нещо ще се случи нещо хубаво .
знаеш ли какво?освен него ТИ ОБИЧАШ ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ХОРА- СЕМЕЙСТВО, ПРИЯТЕЛИ, КОЛЕГИ И Т.Н.- хора , от чиито живот ти си част!
знаеш ли че ако на тебе ти се случи нещо такова-СЛЕД ТЕБЕ ЩЕ УМРАТ ПОНЕ ОЩЕ ДВАМА ЧОВЕКА- РОДИТЕЛИТЕ ТИ.а други хора ще останат съсипани за цял живот.няма да си отидеш просто ти , а всичко което си била за хората които те обичат .4уваш ли?
все още на този свят НИКОЙ не заслужава твоята смърт, ама никой, разбираш ли?
всяка болка отминава дори да е най-ужасяващата на света. повярвай ми.просто трябва да мине време. ДРЪЖ СЕ , ЗА БОГА за хилядите неща, з акоито можеш да се хванеш ! -приятелки, хоби, учене -погледни напред и там е твоят неизвървян път. виждаш ли го? виждаш ли мечтите си реализирани? тогава тръгвай натам , защото друг път няма.
а мъже...никой мъж не заслужава сълзите ти и болката ти. а този , който ги заслужава, НИКОГА няма да ти ги причини. сега се успокои :)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

В краен случай и това може
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

20 човека го казахам няма смисъл да го повтарям и аз...
Мъже много - под път и над път.Сред тях със сигурност някой, който ще те обича и уважава. Сега преглътни сълзите, иди си купи нещо, което отдавна искаш и му тегли една майна. Мрази всички мъже начело с него 2-3 месеца и след това трябва да си ок...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Ей женоря!!! Не прехвърляйте винаги проблемите си на нашите гърбове! Айде сега- мъжете виновни! А иначе по-голяма глупост, малодушие и страхливост от самоубийството няма...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Ей женоря!!! Не прехвърляйте винаги проблемите си на нашите гърбове! Айде сега- мъжете виновни! А иначе по-голяма глупост, малодушие и страхливост от самоубийството няма...
Росене, малко женска солидарност не можеш ли да проявиш :lol:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не мога да проявя! Вашата "женска солидарност" само проблеми създава. Иначе ако е за мъж 8) си съскате като змии! Пък ние, мъжете много рядко бихме се скарали за жена.....за кола, за бутилка, за чест - да!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

е, ама в нейния случай явно не е тя виновната... :roll: а е наранената
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Ами случва се. Какво да направим? Не е по-добре да живееш в лъжа.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Нормално е в този момент да се страда за края на една връзка с любимия човек, но с това светът не свършва. И аз преди няколко месеца бях зарязан, естествено и аз изживях този период "Светът е пълна кофа с лайна, а аз съм в неговото дъно", ама накрая си казах, че има още риби в морето. Вярно, всеки пък като се сетя нещо ми нагарча, ама поне се радвам, че нещата се развиха по някакъв начин (било и той негативен), иначе щях да тъпча на едно място и щях да се самозаблуждавам, че връзката е супер. Краят на една връзка е нещо нормално и боли, независимо дали си на 20 или 80 години, но ако видиш къде е стоял проблемът, защо така се получи, то скъсването не би било толкова негативно, защото следващият път, когато се влюбиш, ще е още по-красиво и по-истинско. Може да е някакво вятърничаво мнение, ама поне аз вярвам в него.
ИзображениеИзображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

да, разбирам какво имаш предвид и съм съгласна.
идеята е да й докажем че тази тема " самоубийство" не е за нейната глава :wink: нито за която и да е друга
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Пф, сега като гледам каква тъпа тема съм пуснала направо ми става супер смешно.. :lol: :lol: :lol: Ама така е, някои като се депресираме на момента и не знаем какви глупости дрънкаме просто.. :oops: :oops: Тая кандидат-студентска кампания хич не ми се отразява добре на нервите нещо :roll:
Ениуей, мерси за подкрепата и критикити на всички, от шамарите до пиенето на зеления чай, хаха! :wink:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

така те искаме , ти си героиня :wink: :thumbright:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Радваме се,че си преосмислила нещата :)
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

black_lady написа:Пф, сега като гледам каква тъпа тема съм пуснала направо ми става супер смешно.. :lol: :lol: :lol: Ама така е, някои като се депресираме на момента и не знаем какви глупости дрънкаме просто.. :oops: :oops: Тая кандидат-студентска кампания хич не ми се отразява добре на нервите нещо :roll:
Ениуей, мерси за подкрепата и критикити на всички, от шамарите до пиенето на зеления чай, хаха! :wink:
Ей, знаеш ли че от вчера те чакам да дадеш знак че ти е минало и вече не мислиш глупости!
А за кандидатстудентската - споко! :) Има и по-лошо - да учиш за редовна сесия + кандидатстудентски изпит .. като мен :lol: Желая ти успех от сърце.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

black_lady написа:Пф, сега като гледам каква тъпа тема съм пуснала направо ми става супер смешно.. :lol: :lol: :lol: Ама така е, някои като се депресираме на момента и не знаем какви глупости дрънкаме просто.. :oops: :oops: Тая кандидат-студентска кампания хич не ми се отразява добре на нервите нещо :roll:
ей, само това да се чува... :D а за КСК...то на кой му се отразява добре :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”