английска филология
Модератор: Don Horhe
английска филология
здравейте !! аз съм момиче в 11 клас
искам да кандидатствам с английски и бих желала да попитам приетите вече студенти в специалност английска филология как са се подготвяли за изпита, труден ли е той, ходили ли са на частни уроци
и с какъв бал са приети в университета
аз имам знания и имам време и да ги увелича за това искам да знам на какво да наблегна и много ли е трудно влизането в университета :С дипломата ми ще е над 5 но незнам дали ще е над 5:50
и дали тя ще ми повлияе много :С също така 2 години вече имам 5 за годината по английски но тази година (и дано и другата) ми се очертава да имам 6 . е дано ми дадете полезни съвети
а някой ако може да ми предложи и други хубави специалности нека го направи
благодаря предварително !
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: английска филология
Първо на първо, това не е форумът за Класически филологии, а това е форумът за Славянски филологии. Трябва, когато влезеш да направиш разлика между двата факултета! Нека модераторите да преместят темата
Желая ти успех с изпитите!
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Местя те във ФКНФ!
опс !! извинявам се за грешката ! :Д:Д и мс за пожеланието !!
никак, не, не, 21 и нещо, не карай матура по англ, философия и психологияioann@ написа:здравейте !! аз съм момиче в 11 класискам да кандидатствам с английски и бих желала да попитам приетите вече студенти в специалност английска филология как са се подготвяли за изпита, труден ли е той, ходили ли са на частни уроци
и с какъв бал са приети в университета
аз имам знания и имам време и да ги увелича за това искам да знам на какво да наблегна и много ли е трудно влизането в университета :С дипломата ми ще е над 5 но незнам дали ще е над 5:50
и дали тя ще ми повлияе много :С също така 2 години вече имам 5 за годината по английски но тази година (и дано и другата) ми се очертава да имам 6 . е дано ми дадете полезни съвети
а някой ако може да ми предложи и други хубави специалности нека го направи
благодаря предварително !
The more you want, the easier you are to exploit
мс мс ! даваш ми надежда че може и да влезна !! :Д:Д
-
lachapelle
- В началото бе словото
- Специалност: Екология
Здравейте колеги!
Студент съм към СУ , при БФ.Имам огромното желание да кандидатствам английска филология.Бих бил много благодарен ако ми отговорите на няколко въпроса , за което Ви благодаря предварително.
1.Завършил съм преди 4 години.Не държа матура ,как се образува бала в моя случай, също така коит предмети се влизат от дипломата?
2.Надявам се да не прозвучи идеотски и дори дебилно , но ако може някой да ми разясни разлики или приличи (изобщо ако може да става дума за такива) м/у филология и лингвистика.

Студент съм към СУ , при БФ.Имам огромното желание да кандидатствам английска филология.Бих бил много благодарен ако ми отговорите на няколко въпроса , за което Ви благодаря предварително.
1.Завършил съм преди 4 години.Не държа матура ,как се образува бала в моя случай, също така коит предмети се влизат от дипломата?
2.Надявам се да не прозвучи идеотски и дори дебилно , но ако може някой да ми разясни разлики или приличи (изобщо ако може да става дума за такива) м/у филология и лингвистика.
Здравейте,ученик съм в 11-ти клас и търся надеждно образование по Aнглийски език.Интересува ме какво този университет предлага като такова.Това ще рече има ли ниво на изучаване по-високо от бакалавър тук,в какво се състои обучението и на какво ниво е,какво е нужно за кандидатстване като балообразуващо,такси,какво бих могъл да работя след завършване...въобще всичко,което ми е нужно да знам ;D Благодаря предварително!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)