английска филология

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

ioann@
В началото бе словото

английска филология

Мнение от ioann@ »

здравейте !! аз съм момиче в 11 клас :) искам да кандидатствам с английски и бих желала да попитам приетите вече студенти в специалност английска филология как са се подготвяли за изпита, труден ли е той, ходили ли са на частни уроци :? и с какъв бал са приети в университета :? аз имам знания и имам време и да ги увелича за това искам да знам на какво да наблегна и много ли е трудно влизането в университета :С дипломата ми ще е над 5 но незнам дали ще е над 5:50 :? и дали тя ще ми повлияе много :С също така 2 години вече имам 5 за годината по английски но тази година (и дано и другата) ми се очертава да имам 6 . е дано ми дадете полезни съвети :roll: а някой ако може да ми предложи и други хубави специалности нека го направи :) благодаря предварително !
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: английска филология

Мнение от Кристиян »

Първо на първо, това не е форумът за Класически филологии, а това е форумът за Славянски филологии. Трябва, когато влезеш да направиш разлика между двата факултета! Нека модераторите да преместят темата :) Желая ти успех с изпитите!
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Местя те във ФКНФ!
ioann@
В началото бе словото

Мнение от ioann@ »

опс !! извинявам се за грешката ! :Д:Д и мс за пожеланието !!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

ioann@ написа:здравейте !! аз съм момиче в 11 клас :) искам да кандидатствам с английски и бих желала да попитам приетите вече студенти в специалност английска филология как са се подготвяли за изпита, труден ли е той, ходили ли са на частни уроци :? и с какъв бал са приети в университета :? аз имам знания и имам време и да ги увелича за това искам да знам на какво да наблегна и много ли е трудно влизането в университета :С дипломата ми ще е над 5 но незнам дали ще е над 5:50 :? и дали тя ще ми повлияе много :С също така 2 години вече имам 5 за годината по английски но тази година (и дано и другата) ми се очертава да имам 6 . е дано ми дадете полезни съвети :roll: а някой ако може да ми предложи и други хубави специалности нека го направи :) благодаря предварително !
никак, не, не, 21 и нещо, не карай матура по англ, философия и психология
The more you want, the easier you are to exploit
ioann@
В началото бе словото

Мнение от ioann@ »

мс мс ! даваш ми надежда че може и да влезна !! :Д:Д
lachapelle
В началото бе словото
Специалност: Екология

Мнение от lachapelle »

Здравейте колеги!
Студент съм към СУ , при БФ.Имам огромното желание да кандидатствам английска филология.Бих бил много благодарен ако ми отговорите на няколко въпроса , за което Ви благодаря предварително.
1.Завършил съм преди 4 години.Не държа матура ,как се образува бала в моя случай, също така коит предмети се влизат от дипломата?
2.Надявам се да не прозвучи идеотски и дори дебилно , но ако може някой да ми разясни разлики или приличи (изобщо ако може да става дума за такива) м/у филология и лингвистика.
:)
vikweek
В началото бе словото

Мнение от vikweek »

Здравейте,ученик съм в 11-ти клас и търся надеждно образование по Aнглийски език.Интересува ме какво този университет предлага като такова.Това ще рече има ли ниво на изучаване по-високо от бакалавър тук,в какво се състои обучението и на какво ниво е,какво е нужно за кандидатстване като балообразуващо,такси,какво бих могъл да работя след завършване...въобще всичко,което ми е нужно да знам ;D Благодаря предварително!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Здравей! Виж ето тук: http://sites.uni-sofia.bg/english/index.html
Успех! :)
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение