Няма нарушения в Юридическия факултет на СУ, постанови СГП

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

stoikov
В началото бе словото

Няма нарушения в Юридическия факултет на СУ, постанови СГП

Мнение от stoikov »

Ето линк с публикувана днес статия в едно електронно издание - http://www.noviiskar.bg, за 3-ма наши преподаватели от ЮФ - Софийска градска прокуратура е отказала да образува дело срещу тях, тъй като не са открити нарушения от тяхна страна. Подробностите в линка със статията:

http://www.noviiskar.bg/20-%D0%BD%D0%BE ... %8E%D1%80/
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Няма нарушения в Юридическия факултет на СУ, постанови С

Мнение от Zahariev »

бай ти Колев е звъннал 1-2 телефончета ... те срещу свои хора не образуват дела. 8)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

Хаха...странно...

Защо това е публикувано в ,,Нови искър онлайн'' ?! Аз лично не съм го срещал в друго издание - ако някой го е намирал - нека даде линк.
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
stoikov
В началото бе словото

Мнение от stoikov »

Абе, Мунчо-Влаха, какво е странното на това електронно издание -www.noviiskar.bg? Това е най-посещавания информационен сайт на град Нови Искър, който се посещава от хиляди хора от този град, както и от София...А самият град е част от Столична община. Ако мислиш, че публикуването на новината, че наши преподаватели от ЮФ са невинни, ще стане по-истинска, ако излезе в някои от гнусливите сайтове, от типа dir.bg, vesti.bg,focus-news и т.н., дълбоко се лъжеш. Фактът си е факт - тези преподаватели са оневинени официално, а точно това електронно издание явно се е добрало до новината първо и я е публикувало. Не виждам нищо странно - а доколкото знам, единият от тези трима преподаватели от този случай - проф.Николай Натов, има някаква връзка с града Нови Искър, явно изданието информира читателите си за ситуацията с този техен известен съгражданин...
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

Първо: имай малко уважение към предците си ( или поне се запознай кой е Митре Влаха - преди да се гавриш с името).
Посещавал се от много хора от София?! :D Живей в заблуда тогава...но това не е факт. Дори това онлайн издание да се е добрало първо до новината - тя си остава факт - това е решение на съда, което може да се публикува навсякъде другаде, защото е публично достояние, а не е някаква жълта новина. По-истинска - надали ще стане - но повече хора ще могат да се запознаят с нея - или ще застанеш зад тезата, че целокупния български народ чете всеки ден онлайн медията на Нови искър?! ( така написано дори звучи комично).
И да...ти за всяко решение на съда ли мислиш, че се е взело с необходимата доза морал и справедливост?
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
stoikov
В началото бе словото

Мнение от stoikov »

Виж, Митре, не съм твърдял, че въпросният сайт - www.noviiskar.bg, е най посещаваният в София и страната... Може и да не го чете цяла София, но 30-хилядният столичен район "Нови Искър" (който е част от Столична община) си го чете и следи редовно, както и много други потребители, свързани с този град и район.
А защо точно тази регионална онлайн медия е пуснала тази новина за тези наши трима преподаватели, само мога да ти кажа, че аз видях тази новина, но още по-дълга и цитираща точно съдебното решение, и на страниците на две други интернет медии - интернет агенциите Кросс и Фокус нюз, но сега ме мързи да ровя из сайтовете им, за ти кача линковете с публикациите оттам, беше някъде между 22.11 и 25.11.2010 г., не си спомням точно.
Освен това чувал ли си за т.нар. Закон за географската близост в журналистиката - според него се пише за неща, които са близки и имат отношение към въпросния град, населено място и т.н.? А както вече написах по-горе, доколкото знам, единият от тези трима наши преподаватели - проф.Натов, е свързан с гр.Нови Искър (но не знам в какво му качество)... Тогава изглежда съвсем логично местната интернет медия да отделя място за новини и различни информации за по-видни и известни в обществото свои съграждани и т.н.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Митре Влаха,
Ти въобще ли не правиш разлика между съдебно решение, за което пишеш ти и прокурорско постановление, за което става дума? :shock:
Истинското развитие на тази очаквана новина ще бъде ако оклеветените професори наистина заведат и спечелят дела срещу парцала на Тошо Тошев.
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”