съдебни експертизи
Модератор: MidwinterSun
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Re: съдебни експертизи
Моля някой, който се е явявал на изпита, да даде малко повече информация за това от къде се е готвил!Дали е добре да се купи учебника на проф. Беленски или трябва да четем от лекциите?Също до колко време горе-долу излизат резултатите, събира ли книжките, понеже вероятно ще замина непосредствено след изпита през септември и ме интересува.Благодаря ви предварително 
Аз се готвих от учебника на проф. Беленски и от лекциите (мисля, че и учебникът е достатъчен), събират книжките и резултатите излизат след няколко дни. Успех!
Беленски що не си завре тоя голям конспект някъде... 
Щото "там", където си мислиш, вече е препълнено до пръсване... 
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Мерси, каза ми всичко, което ме интересува.defire написа:Аз се готвих от учебника на проф. Беленски и от лекциите (мисля, че и учебникът е достатъчен), събират книжките и резултатите излизат след няколко дни. Успех!
-
kyrtika
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 1H1Dzz
Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години. Това ми го каза един адвокат, завършил преди 3 години, аз като се явявах миналата година пак единият въпрос беше за ССЕ.
Някой може ли да потвърди?kyrtika написа:Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години. Това ми го каза един адвокат, завършил преди 3 години, аз като се явявах миналата година пак единият въпрос беше за ССЕ.
--
съдебни експертизи
ikl най-сигурно е да попиташ Беленски.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Странно е, че като студент в ЮФ не знаеш, но професор Беленски подаде оставка. Беше доста коментирано и в медиите. Затова забрави за тези традиции.ikl написа:Някой може ли да потвърди?kyrtika написа:Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години.
съдебни експертизи
Здравейте, Колеги! Някой има ли идея как протича изпита при Коцева? Също видях, че в учебника на Цеков по Криминалистика има раздел съдебни експертизи... та може ли от там да се подготвим ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
да, наистина, моля някой да сподели дали наистина отпада общата част при Коцева и въобще какво е казала за изпита. а дали тези лекции, които са в легалтеори, ще са достатъчни