Не мога да разбера защо природата така яко се е изгаврила с нас жените- на нас живота ни е много по-гаден и свързан с неприятни усещания чисто физически-постоянно се влияем от гадните си женски хормони -или сме в ПМС или сме в цикъл и то какво-минал месеца и хайде пак всичко отначало.
В секса не ни е толкова хубаво, колкото на мъжете -ако беше обратното нямаше да има хиляди форуми за жени, които никога не са свършвали или свършват, но много рядко-имам чувството, че секса е измислен само за кеф на мъжа, защото на тях им и нужно проникване, докато на жената не чак толкова, защото жените не свършват така, а чрез стимулация на клитора или поне по-голямата част-това е много нечестно -трябваше и на нас проникването да ни носи такова удоволствие и оргазъм, както на тях, но уви-нагърбени сме и да раждаме и постоянно да се грижим за външния си вид-гримове, епилации, а на мъжете им и супер айляшко-не се занимават с такива неща, а отгоре на всичко като почнат да остаряват ги мислят за секси, а ние се сдухваме при първите бръчки и едва ли не ни мислят за баби, а мъжете въртят млади гаджета- мъж да си на този свят.
не е лесно да си жена
Re: не е лесно да си жена
моля да бъда извинен за цинизма ама
май ти трябва някой да те обърне с хастара навънка
май ти трябва някой да те обърне с хастара навънка
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Официално тва ми е любимата тема у форома!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тая тема е толкова весела, че вместо да я изтрия, ще я пратя в архива за вечни времена.
Само за протокола - наистина не е лесно да си жена. Ама пък колко е готино!
Само за протокола - наистина не е лесно да си жена. Ама пък колко е готино!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември