Ми айде.inc написа:'Айде да ви дублирам някой и друг въпрос с Митко...![]()
Дай топ пет на фрази, които са много характерни за теб и често ползваш.
То не е до харесване, те са ми станали паразити:
1. "Живи и здрави". Обикновено е в смисъл на "майната му/й/им"
2. "Ужас"
3. "Настъпвам мотиката" (спрегнат
4. "Сега се смеете вие, сега се смея и аз, но утре ще си сменим ролите"
5. "Е, не!"
6. (бонус трак) "Отивам за круши." (някога трябва да ти разкажа историята на тоя лаф - много е тъпа
А 5 вързани шантавелски думички на които се радваш?
Пфффф... не знам. Кефя се на нихилиглизма. Иначе май често използвам "джвъчка", "бастисвам"... Честно, затрудни ме. Просто съм интериоризирала думите, които ползвам често дотолкова, че вече не ги разпознавам като шантави.
Любима емотиконка от форума?
Какво мислиш за спането на палатка?
Зависи от компанията. И да не е за повече от една нощ. Аааааайде, ако компанията е окей, може и две. Но на втората едва ли ще ми е толкова забавно. Споменах ли, че зависи от компанията?
А за пътуването на стоп?
Твърдо не. Не е за мен - като си знам късмета...
А за плюшените играчки?
Някога много им се радвах, вече са ми доста безразлични. Имах огрооомно количество такива, докато нашите не установиха, че се набиват с прах и ми дразнят алергията. Сега са в здраво завързан чувал на тавана. Изпрани, разбира се.
Харесваш ли свещи?
Да. Много редовно си паля 3 чаени свещички из стаята, преди да си легна.
А ароматни пръчици?
Зависи от аромата. Някои ме дразнят, някои са ми прекалено силни. Като цяло концепцията не е лоша. Преди няколко години си вземах много често, но по едно време у нас почна да мирише на ориенталски бардак и ги спрях. Не, не съм влизала на такова място, просто предполагам как би могло да мирише там.
Какво не би си причинила на косата (освен, подозирам, да я скъсиш драстично - както сме обсъждали в предни РиС)?
Бе май нищо не бих й причинила. Не бих я къдрила трайно (отново), не бих я боядисала, преди да се наложи... И в това отношение съм скучна, сори.
Липсва ли ти някой?
Да. Трима души, дори. И няма да спрат да ми липсват, докато не се видим отново с тях - след време.
Фло ме вдъхнови
Май домошари. Не "май", ами "категорично". Аз самата не съм много парти-анимъл, така че би било уморително да бъда с някой такъв. А бохемството в огромен брой от случаите е извинение тъкмо за пропадналост, но всеки е свободен да живее така, както намери за добре.
Познавам един истински бохем и му правя евала за начина на живот. Но на него му отива, аз не бих могла да си го представя в друга роля в живота.