Размисли и страсти: Лорд
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Размисли и страсти: Лорд
Хайде следващия!

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти: Лорд
Недоумявам.. как може да си забравяш тази крещящо зелена чанта?! 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Охохохо, ако знаеш колко други неща забравя...
Митко, оприличи всяко от местопребиваванията си в София на роман? И осемте
Ако напишеш роман за студентските си години досега как ще го кръстиш?
На кой герой от Междузвездни войни приличаш?
А какъв цвят светлинен меч би искал да имаш?
След като вече не си в онази стая, която приличаше на психиделичен бордей, остана ли нещо психиделично в ежедневието ти?
Ако можеше да моделираш утопия какво би представлявала тя?
А антиутопията?
Спи ли ти се?
За какво би отделял повече време, ако имаше възможност да добавиш още един час към ежедневието си?
След като вече не си в онази стая, която приличаше на психиделичен бордей, остана ли нещо психиделично в ежедневието ти?
А антиутопията?
Спи ли ти се?
За какво би отделял повече време, ако имаше възможност да добавиш още един час към ежедневието си?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм в час и питам: Защо лорд? Кой лорд, по-точно?
Into the endless we ride... 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Хм. Хрумна ми нещо:
Избери 10-ина от по-активните форумци, които познаваш (включи и мен) и срещу всяко име сложи по една-две думи за това как се е променил човекът за времето, в което се познавате.
Избери 10-ина от по-активните форумци, които познаваш (включи и мен) и срещу всяко име сложи по една-две думи за това как се е променил човекът за времето, в което се познавате.
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Механизмът е изключително елементарен, а и имам талант и това се доказва от огромните ми постижения в областта. Не искаш да знаеш колко щастливи люде са се сдобили с големи черни чадъри заради мен.FloWersOfEviL написа:Недоумявам.. как може да си забравяш тази крещящо зелена чанта?!
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Алкохолът приспа въпросителната муза в мен. Въпроси ще се появят скоро... Дотогава - поздрави.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Lord
- Легендарен флуудър
Охохохо, ако знаеш колко други неща забравя...
Айде сега. В този случай количествените натрупвания не водят до качествени изменения.
Дондуков, където живях при брат'чедката преди да наема първата квартира - Тортила Флет;
Яворов, първата ми квартира, том първи - Големите надежди;
Общежитието - Хъкълбери Фин;
Яворов, първата ми квартира, том втори - Психо;
При Плачков - определено 1984. И аватарът с Унстън Смит тогава се появи.
Мазата на Дора - Кучешки времена;
Сливница - Нежна е нощта или Великият Гетсби. Абе фицджералдски период и това си е.
Психоделичната в Слатина - Панаир на суетата;
Настоящата - Зимата на нашето недоволство.
Доста труден въпрос, защото повечето романи, за които се сещам са прекалено всеобхватни, за да опишат съответната квартира подобаващо. А въпросите ти са чудесни и не заслужават да отговарм в състоянието, в което съм в момента, така че ги оставям за някое по-свежо време.
Нор, очаквам. Наздраве.
Айде сега. В този случай количествените натрупвания не водят до качествени изменения.
Дондуков, където живях при брат'чедката преди да наема първата квартира - Тортила Флет;
Яворов, първата ми квартира, том втори - Психо;
Сливница - Нежна е нощта или Великият Гетсби. Абе фицджералдски период и това си е.
Доста труден въпрос, защото повечето романи, за които се сещам са прекалено всеобхватни, за да опишат съответната квартира подобаващо. А въпросите ти са чудесни и не заслужават да отговарм в състоянието, в което съм в момента, така че ги оставям за някое по-свежо време.
Нор, очаквам. Наздраве.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Lord написа:Митко, оприличи всяко от местопребиваванията си в София на роман? И осемте
Яворов, първата ми квартира, том втори - Психо;![]()
Сливница - Нежна е нощта или Великият Гетсби. Абе фицджералдски период и това си е.![]()
Макар и да съм била само на едно от местата, намирам описанията ти за много смешни, аххахахахахахах, не, не, не
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
В момента си давам сметка, че не съм виждала само най-първата и общежитието.
Къде възнамеряваш да живееш и да развиваш практиката си след като завършиш уни? София, Варна, другаде?
А на какво място си представяш, че би живял?
Кои са предимствата на София и кои са тези на Варна?
Живял ли си някога за повече време в малък град? Ако да, разкажи нещо интересно.
Привлича ли те идеята да си имаш собствен кабинет/библиотека, когато се сдобиеш със собствен дом?
Какво ти е мнението по отношение на телевизор/компютър в спалнята?
Покажи ни снимка на мебел, която много искаш да имаш
Къде възнамеряваш да живееш и да развиваш практиката си след като завършиш уни? София, Варна, другаде?
А на какво място си представяш, че би живял?
Кои са предимствата на София и кои са тези на Варна?
Живял ли си някога за повече време в малък град? Ако да, разкажи нещо интересно.
Привлича ли те идеята да си имаш собствен кабинет/библиотека, когато се сдобиеш със собствен дом?
Какво ти е мнението по отношение на телевизор/компютър в спалнята?
Покажи ни снимка на мебел, която много искаш да имаш
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И на торта, която искаш да изядеш!
- inc
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Айде малко за загрявка...
1. На каква вълна си напоследък: работна, парти, спокойна, враждебна, уатева...?
2. Срещал нли си човек, който още от запознанството да ти напомня за друг познат? В такава ситуация доколко асоцияцията ти влияе на преценката за новия познат?
3. Кое е най-фрапантното нещо, което си забравял според теб? А според другите?
4. На какво се дължи честата смяна на квартири - стечение на обстоятелствата, перфекционизъм, вродено "номадско" поведение, въпрос на време или що?
5. Каква част от времето си прекарваш "вкъщи" и кое е най-важно за теб по отношение на жилището? (Въх, все за къщи те питаме)
6. Къде си почиваш? Ежедневно, сезонно, еднократно?
7. Кое е най-рисковото нещо, което си правил;
- в емоционален план
- във физически план
- във финансови
8. Доколко си редовен в уни?
9. Какво е мнението ти за колегите (обширно)?
10. А за тези от работата?
11. Какво най-хубаво и най-лошо ти е дал (и/или отнел) форума?
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
13. Припомни си последния път, когато не ти се е налагало да мислиш за задачи, ангажименти и т.н. - време за губене - с какво си запълни съзнанието?
14. Подаряването на цветя на жени отживелица ли е? С повод или без? На любими, на разни близки или изобщо? Има ли значение какво обичат? В саксия или на букетче?
15. Какво чете последно за удоволствие?
1. На каква вълна си напоследък: работна, парти, спокойна, враждебна, уатева...?
2. Срещал нли си човек, който още от запознанството да ти напомня за друг познат? В такава ситуация доколко асоцияцията ти влияе на преценката за новия познат?
3. Кое е най-фрапантното нещо, което си забравял според теб? А според другите?
4. На какво се дължи честата смяна на квартири - стечение на обстоятелствата, перфекционизъм, вродено "номадско" поведение, въпрос на време или що?
5. Каква част от времето си прекарваш "вкъщи" и кое е най-важно за теб по отношение на жилището? (Въх, все за къщи те питаме)
6. Къде си почиваш? Ежедневно, сезонно, еднократно?
7. Кое е най-рисковото нещо, което си правил;
- в емоционален план
- във физически план
- във финансови
8. Доколко си редовен в уни?
9. Какво е мнението ти за колегите (обширно)?
10. А за тези от работата?
11. Какво най-хубаво и най-лошо ти е дал (и/или отнел) форума?
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
13. Припомни си последния път, когато не ти се е налагало да мислиш за задачи, ангажименти и т.н. - време за губене - с какво си запълни съзнанието?
14. Подаряването на цветя на жени отживелица ли е? С повод или без? На любими, на разни близки или изобщо? Има ли значение какво обичат? В саксия или на букетче?
15. Какво чете последно за удоволствие?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Щом си фен на Междузвездни войни...
1. ... как се зариби?
2. Тъмната или Светлата страна и защо?
3. Следиш ли нещо освен филмите - комикси, игри, анацийки и т.н.?
4. Мила те пита за герой, с който си приличаш, аз ще те питам за любим герой. Силно възможно е отговорът да е един и същи, но все пак:) Любим и защо?
5. Доволен ли си от обучението в специалността си? Този въпрос го ззадавам на много хора напоследък, таа ще ме изтърпиш^^
6. Защо се подстрига? (питам се от известно време)
7. Кажи някоя черта от характера на Мила, която те кефи?
8. Колко квартири още мислиш, че ще обиколиш като студент?
9. И както Нора е подкарала пофорумно му (хм, тук не съм съвсем сигурна скъде се пишеше слято, къде разделно, Мила, помагай), тук си от три години. Какво харесавш на форума и какво те задържа тук?
10. А какво те дразни във форума? (ако има такова нещо)
11. Не знам дали помниш, че преди повече от година имах такава темичка и ти беше човекът, който ми зададе най-хубавите въпроси. За съжаление, в главата ми е прекален бръмчалник и не успявам да ти върна жеста.
Затова едно голямо гуш от мен и ще видим дали нататък няма пак да се обадя. 
1. ... как се зариби?
2. Тъмната или Светлата страна и защо?
3. Следиш ли нещо освен филмите - комикси, игри, анацийки и т.н.?
4. Мила те пита за герой, с който си приличаш, аз ще те питам за любим герой. Силно възможно е отговорът да е един и същи, но все пак:) Любим и защо?
5. Доволен ли си от обучението в специалността си? Този въпрос го ззадавам на много хора напоследък, таа ще ме изтърпиш^^
6. Защо се подстрига? (питам се от известно време)
7. Кажи някоя черта от характера на Мила, която те кефи?
8. Колко квартири още мислиш, че ще обиколиш като студент?
9. И както Нора е подкарала пофорумно му (хм, тук не съм съвсем сигурна скъде се пишеше слято, къде разделно, Мила, помагай), тук си от три години. Какво харесавш на форума и какво те задържа тук?
10. А какво те дразни във форума? (ако има такова нещо)
11. Не знам дали помниш, че преди повече от година имах такава темичка и ти беше човекът, който ми зададе най-хубавите въпроси. За съжаление, в главата ми е прекален бръмчалник и не успявам да ти върна жеста.
~ Кътчето ~
- Lord
- Легендарен флуудър
"На път" или "Номадска приказка".
Чубака. Приличаме си по дикцията.
Червен, разбира се. Те са готините.
Ами освен малко Пинк Флойд, май друго няма. Не наблягам много на стимулирането на сетивата си напоследък, а и те самите са станали доста по-малко податливи. :/
Хората ще са безсмъртни. Тъй като ще се раждат нови фърфалачета, ще има изработена техника за усвояване на нови планети и малко по малко ще колонизираме все по-големи и по-големи части от вселената. При това ще се натъкваме на разни други цивилизации, с които ще съжителстваме в мир и разбирателство и които ще се присъединяват към нашата империя от планети. Придвижването от планета на планета ще е свободно и много лесно заради телепортите, които ще стърчат от всеки ъгъл. В един момент ще се получи така че ще обитаваме една вселена, всички познати части на която ще са обитавани от хора и готини дружелюбни извънземни (има ли нужда да казвам какво ще се случва на недружелюбните?) Разбира се, да живееш вечно е нещо доста ужасно и много хора ще поискат след около стохилядната си година да се гръмнат. За тях ще има suicide boots (поздрав за Ангел
). Освен нормалните планети със всякакви (не)нормални хора, ще има и такива, които да отговарят на потребностите на онези с различни характери и вкусове. Например ще има чалгарска планета (подчертавам, Планета!
), която ще е така проектирана, че да привлича леки силиконени блондинки и съквартирантите ми.
Ще има и разни депресарски, хипарски, инжинерски, на изкуствата, за ловджии и любители на силни усещания... ще са толкова много, че ще мине много време, докато човек изучи по-интересните за него и реши умре. Абе тази идея с планетите звучи доста познато... постмодернистична работа... (аааааааа, сетих се и от къде
)
А антиутопията?
Първо Иво (Джеймсманьо) става император на цялата Земя. Опитва се създаде просветено световно общество от хора, които развиват заложбите и талантите си, като пишат, свирят, рисуват, спортуват и изобщо се занимават с всякакви развиващи ума и тялото дейности, докато роботи произвеждат всичко необходимо (храна, вода, алабала...). Обаче се оказва, че малко хора имат заложби и таланти, а още по-малко имат желание да ги развиват. Последните се отдават на най-обикновен мързел, който се трансформира в куха тъпота, която се трансформира в агресия. Много агресивни и тъпи хора са си сериозен проблем. Иво е забранил телевизията (била упадъчна), поради което губи всякакъв контрол върху тези хора. Без особена причина диванетата изпочупват роботите и се оказва, че Иво е изправен пред 1) гигантска агресивна тълпа, готова да руши за кеф и 2) поколение на хора, които разбират само от изкуство, спорт и наука. Разбира се, тълпата избива културните и се връща към доброто, старо, незатормозяващо ума земеделие. Иво обаче е решен да изпълни просветителската си мисия и въпреки неуспеха кани Данчо (ФайтФорФрийдъм) за свой съветник и помощник. И тогава става страшно...
Спи ли ти се?
Вече да.
За да се науча да свиря това: http://www.youtube.com/watch?v=UN6tcdiqELk
"На път" или "Номадска приказка".
Чубака. Приличаме си по дикцията.
Червен, разбира се. Те са готините.
Ами освен малко Пинк Флойд, май друго няма. Не наблягам много на стимулирането на сетивата си напоследък, а и те самите са станали доста по-малко податливи. :/
Хората ще са безсмъртни. Тъй като ще се раждат нови фърфалачета, ще има изработена техника за усвояване на нови планети и малко по малко ще колонизираме все по-големи и по-големи части от вселената. При това ще се натъкваме на разни други цивилизации, с които ще съжителстваме в мир и разбирателство и които ще се присъединяват към нашата империя от планети. Придвижването от планета на планета ще е свободно и много лесно заради телепортите, които ще стърчат от всеки ъгъл. В един момент ще се получи така че ще обитаваме една вселена, всички познати части на която ще са обитавани от хора и готини дружелюбни извънземни (има ли нужда да казвам какво ще се случва на недружелюбните?) Разбира се, да живееш вечно е нещо доста ужасно и много хора ще поискат след около стохилядната си година да се гръмнат. За тях ще има suicide boots (поздрав за Ангел
А антиутопията?
Първо Иво (Джеймсманьо) става император на цялата Земя. Опитва се създаде просветено световно общество от хора, които развиват заложбите и талантите си, като пишат, свирят, рисуват, спортуват и изобщо се занимават с всякакви развиващи ума и тялото дейности, докато роботи произвеждат всичко необходимо (храна, вода, алабала...). Обаче се оказва, че малко хора имат заложби и таланти, а още по-малко имат желание да ги развиват. Последните се отдават на най-обикновен мързел, който се трансформира в куха тъпота, която се трансформира в агресия. Много агресивни и тъпи хора са си сериозен проблем. Иво е забранил телевизията (била упадъчна), поради което губи всякакъв контрол върху тези хора. Без особена причина диванетата изпочупват роботите и се оказва, че Иво е изправен пред 1) гигантска агресивна тълпа, готова да руши за кеф и 2) поколение на хора, които разбират само от изкуство, спорт и наука. Разбира се, тълпата избива културните и се връща към доброто, старо, незатормозяващо ума земеделие. Иво обаче е решен да изпълни просветителската си мисия и въпреки неуспеха кани Данчо (ФайтФорФрийдъм) за свой съветник и помощник. И тогава става страшно...
Спи ли ти се?
Вече да.
За да се науча да свиря това: http://www.youtube.com/watch?v=UN6tcdiqELk
- Lord
- Легендарен флуудър
Никой конкретно. Регистрирах се във форума, за да напиша наставническо мнение за бъдните поколения и ми трябваше наставнически звучащ ник. Такива неща измислят хората в три часа през нощта, докато са на работа.alter ego написа:Не съм в час и питам: Защо лорд? Кой лорд, по-точно?