проф. Чучков и доц.Янков

Подфорум към Медицинския факултет

Модератор: dqvolito

Аватар
jubbacca
В началото бе словото
Специалност: Medical Faculty of Stara Zagora, Medicine
Курс: трети
Обратна връзка:

проф. Чучков и доц.Янков

Мнение от jubbacca »

Отварям темата, защото при нас се разнесе слух, че проф. Чучков преподавал при вас ? Истина ли е ? Къса ли ви много? :rr: :mrgreen: ... също и за доц. Янков, и той ли е при вас ? Питам просто от чисто любопитство...

Поздрави, колеги !

:mr47_03:
Последно промяна от jubbacca на 02 Авг 2010, 23:48, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Re: Въпрос - проф. Чучков и доц.Янков

Мнение от dqvolito »

Аз съм сигурен за професор Чучков, че е при нас! Дори сега издаде учебник заедно с доц. Йотовски! Учебникът е естествено по цитология, обща ембриология и обща хистология!
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
amudov
В началото бе словото
Курс: втори

Re: проф. Чучков и доц.Янков

Мнение от amudov »

дяволито, виждам, че яко си се надъхал ама се успокой малко :) очевидно е, че много неща не са ти ясни и говориш буквално като разказ по картинка - чул си от някъде нещо, някъде си видял друго и вече си наясно. по-спокойно, има време кога да бъдеш наясно с всичко :) сега се радвай на лятната си ваканция :) проф. Чучков не беше на постоянен договор при нас. той е пенсионер и би трябвало да си почива, но понеже е пич ни преподаваше. до колкото знам спира да преподава вече (мисля, че тази година му беше последната или НАЙ-много предпоследната, но мисля, че е последната). янков не преподава в МФ към СУ, но някой от асистентите по физиология препоръчваха учебниците му, които покриват материала за 1-вия семестър. аз лично реших, че това е излишен разход и без тях си взех физиологията с отличен, така че не мисля, че съм направил грешка като не съм ги чел :)
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: проф. Чучков и доц.Янков

Мнение от dqvolito »

Колега, явно вие не сте запознат..... Проф. Чучков наистина е на хонорар и продължава да работи при нас... В момента преподава на студенти от МФ към СУ....
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Публикувай отговор

Обратно към “МФ”