Туризъм

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
James Raynor
В началото бе словото

Re: Туризъм

Мнение от James Raynor »

Колеги, дали ще се намери някой така добър да ми каже, групата от понеделник 14.30 къде се събира утре (или евентуално следващият път). Малко информация как стоят нещата със заверките и преподавателя също ще ми се отрази добре - боледувах близо месец и нямах възможност да отида по-рано. Ако е от значение, Право, III курс съм.
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: трети

Re: Относно туризма

Мнение от Mackle »

Не ходя в Сряда, но предполагам, че за всички дни е същото - сборният пункт е площадчето в Симеоново (до сладкарница "Романс"; последна спирка на автобус 67).

Маршрут на 67
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Jack Skull »

Аз ще ти кажа :) Значи първо до седмицата която започва от 06.12 сме на Симеоново,послдна спирка.НО внимавай защото има два автобуса поради ремонтите които са открили значи има 67 и 67А на теб ти трябва 67.Едно е времето което може да го земеш.Миналата година беше или в 13:20 или в 13:40.Вече няма автобус в 13:40 има само в и 20.Като те саветвам към 13:10 да си там защото нищо не се знае :С.Заверките по принцип се дават след десето присаствие като поне до сега към мен са били стриктни както и към няколко души мин година които имаха да речем 6 просъствия и искаха заверка и не им я дадоха.Това че си бил болен няма никакво значение защото може да отработиш.И няма и значение от кой курс си :)
преподавателя трябва да си го знаеш като са те записали са ти казали при кой си ,но дори и да не го знаеш просто ще провериш в чии списък си :)
May I eat your eyes?
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

забравих да кажа че ОТ 06.12 сме на Драгалевци на едно малко площадче с една статуя на коза :) се събираме
May I eat your eyes?
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история

Мнение от kominternovec »

James Raynor написа:Колеги, дали ще се намери някой така добър да ми каже, групата от понеделник 14.30 къде се събира утре (или евентуално следващият път). Малко информация как стоят нещата със заверките и преподавателя също ще ми се отрази добре - боледувах близо месец и нямах възможност да отида по-рано. Ако е от значение, Право, III курс съм.
От понеделник до петък всички групи се събират на последната спирка на автобус 67 в кв. Симеоново. Искам да направя няколко важни уточнения:
1.Часовете се провеждат сутрин от 9 ч и следобяд от 14.00 ч.
2.От 6 декември заниманията по туризъм се провеждат в района на Драгалевци, като сборният пункт се намира над спирката на автобус 64 срещу училището в Драгалевци.
James Raynor
В началото бе словото

Мнение от James Raynor »

Благодаря сърдечно и на двама ви!
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

kominternovec написа:
James Raynor написа:Колеги, дали ще се намери някой така добър да ми каже, групата от понеделник 14.30 къде се събира утре (или евентуално следващият път). Малко информация как стоят нещата със заверките и преподавателя също ще ми се отрази добре - боледувах близо месец и нямах възможност да отида по-рано. Ако е от значение, Право, III курс съм.
От понеделник до петък всички групи се събират на последната спирка на автобус 67 в кв. Симеоново. Искам да направя няколко важни уточнения:
1.Часовете се провеждат сутрин от 9 ч и следобяд от 14.00 ч.
2.От 6 декември заниманията по туризъм се провеждат в района на Драгалевци, като сборният пункт се намира над спирката на автобус 64 срещу училището в Драгалевци.
В петък няма група от 14:00!!!
May I eat your eyes?
Ivvvvv
В началото бе словото

Мнение от Ivvvvv »

Туризъм..оле ужас !! Най-кошмарното и малоумното нещо за мен в 1 курс. Добре,че мина. Далеч и вървене само нагоре по баири,кал и камъни и после рязко надолу. Няма средно положение ! След часа сте като пребити кални и потни :))
Това е туризмът особено при В.Георгиева.
Бъдещи първокурсници НЕ избирайте туризъм ,ако искате да отбиете номера. Туризмът за това НЕ става. Жалко,че на мен нямаше кой да ми го каже и ходих цяла година на тая отврат !
Да не пропускаме и факта,че се простудих здраво на тоя глупав спорт и стигнах до болницца !
Аватар
Illuminati
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инженерство

Мнение от Illuminati »

Ivvvvv написа:Туризъм..оле ужас !! Най-кошмарното и малоумното нещо за мен в 1 курс. Добре,че мина. Далеч и вървене само нагоре по баири,кал и камъни и после рязко надолу. Няма средно положение ! След часа сте като пребити кални и потни :))
Бъдещи първокурсници НЕ избирайте туризъм ,ако искате да отбиете номера. Туризмът за това НЕ става. Жалко,че на мен нямаше кой да ми го каже и ходих цяла година на тая отврат !
Да не пропускаме и факта,че се простудих здраво на тоя глупав спорт и стигнах до болницца !
Ами готината гледка от високо, чистия въздух и ходенето са нещо приятно. Ако тръгнеш да ходиш пеш 5-6км. из София покрай тия улици пълни с изгорели газове е супер неприятно. Яко е, че има причина да се откъснем от тях. Записах туризъм, не за да отбия номера, а защото е готино.
BTW ние сме при Георгиева :)
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо :roll:
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

На мен пък ми е интересно настояща НЕпървокурснице какво точно си представяш под туризъм,мечтаеки си да отбиеш номера-да седиш на столче в парка ,а Георгиева да ти поднася кафе?Ако се чувстваш обидена от отговора ми,веднага мога да ти го обоснова...
първо и основно -това в което си права е че туризма не отбива номера-но аз пък се питам или по скоро смятам ,че човек особенно млад трябва да има някаква спортна дейност в живота си -за да си във форма-тва че си се разболяла и че не можеш да изкатериш един баир все нагоре нагоре.. еми мисля че се дължи на крехко здраве..съдейки естествено по себе си,защото аз ,бидейки НЕпървокурсница до са от туризма не съм се разболявала..Твърддението че чак видиш ли лошия "туризъм" те е вкарал в болница-брех некакси не го вервам.
Второ пребита не съм се чувствала...напротив
-кална-тук си права-но все пак хубавото е 4е калта се пере/отмива/остъргва,
а потна-хмммм-не съм била потна-не знам как си се обличала,но определемо правилния начин на обличане не е "всичко,което имам за зимата-дай на гърба".А и все пак душовете са за това да отмиват потта.
с това мое мнение не мисли че искам да се заяждам,излагам позиция,която е еднаква за всеки спорт,т.е. твърдо "за" съм да има спорт,който не е отбиване на номера,и твърдо против мрънкащи глезльовци,които обичат да отбиват номера.Ако позицията ти е ,че тузима не е твоя спорт,а волейбола да речем-тогава добре.Но ако позицията ти е-бе тука ако отбия номера на тва нема да е зле-....
аз харесвам туризма-по причина че и без туризъм половината ми свободно време-особено лятото минава в планината-Витоша съм я обходила бая мн пъти-да не говорим че съм я и обкарала :) ,а и също така не харесвам отборни спортове.С две думи мнението ти е твърде рязко :wink:
May I eat your eyes?
Аватар
aequitas
В началото бе словото
Специалност: law

Мнение от aequitas »

Ivvvvv написа:Туризъм..оле ужас !! Най-кошмарното и малоумното нещо за мен в 1 курс. Добре,че мина. Далеч и вървене само нагоре по баири,кал и камъни и после рязко надолу. Няма средно положение ! След часа сте като пребити кални и потни :))
Изображение
Аватар
Riff-Raff
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика

Re: Относно туризма

Мнение от Riff-Raff »

А някой да има идея от кога ще се събираме на Драгалевци?
„— Какви студенти, бе? - изръмжа Архиканцлерът.
— Не се ли сещате, господине? Онези по-кльощавите и бледите? Нали сме в университет? Те са задължителна част от пейзажа като плъховете.“
Ivvvvv
В началото бе словото

Мнение от Ivvvvv »

Ами готината гледка от високо, чистия въздух и ходенето са нещо приятно. Ако тръгнеш да ходиш пеш 5-6км. из София покрай тия улици пълни с изгорели газове е супер неприятно. Яко е, че има причина да се откъснем от тях. Записах туризъм, не за да отбия номера, а защото е готино.
Да,приятно са , не отричам , но в туризма аз хубави гледки не видях по простата причина, че си гледахме само в краката да не се убием някъде.
На мен пък ми е интересно настояща НЕпървокурснице какво точно си представяш под туризъм,мечтаеки си да отбиеш номера-да седиш на столче в парка ,а Георгиева да ти поднася кафе?Ако се чувстваш обидена от отговора ми,веднага мога да ти го обоснова...
Представях си нормално ходене на по-приятни места. Все пак спортът е наречен "туризъм" ,а не "планинарство".
а потна-хмммм-не съм била потна-не знам как си се обличала,но определемо правилния начин на обличане не е "всичко,което имам за зимата-дай на гърба".А и все пак душовете са за това да отмиват потта.
Нормално зимно облекло. Не може да тръгна посред зима без връхна дреха. Ясно е, че душовете са за това да отмиват потта, но малко трудно да се добереш до душ веднага,ако след това имаш лекции или упражнения. Да не пропускаме и факта,че трябва да се пътува около час с 94 и 67 ,ако си в Ректората на СУ.
Аватар
Arsena
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Arsena »

Точно така, не записвайте туризъм за да отбиете номера.
Страхотно е че имаме шанса безплатно да спортуваме и трябва да се възползваме от него.

А впрочем, някой да знае дали утре ( 2. 12) ще се проведе часът от 9 на Симеоново? За да знам дали да ходя :)
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

ех късно ти видях поста :( но има би следвало да е имало :) Само в петък от 14:00 няма занимание.Иначе от пон. до четвъртък вкл. си е от 09:00 и от 14:00 :)Което ми напомня че има излезли дати за зимния лагер :cheers:
May I eat your eyes?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”