http://www.maxxnews.net/news.php?m=details&id=2619
Но знаете ли какво !!! Подкрепям !!! Не подкрепям аборта, макар че понякога се налага и следкато така или иначе е направено злото, смятам че наистина е по-добре да не се изхвърля месото, когато има гладуващи хора, също когато хора умират по... ако мога така да го нарека "ядлив" начин, като например размазани при катастрофа, защо да не се използва тази кайма която остава от тях след една брутална катастрофа... но само ако иначе са здрави... защо да се хвърля?!
Вярно че аз не бих ял човешко !!! Но това е само заради глупавите ми предрасъдаци !!! Но има много по-гладни хора от нас, които биха !!! - ето такива са китайците...
Даже като умра нямам нищо против някой да ме изяде, само искам да ми запазят мозъка, защото знам че той е уникален
Вижте само по колко нестандартен начин се боря със световния глад и наистина, ако всички трупове които стават за ядене, се ядат вместо да се изхвърлят, ще реша проблема със световния глад и ще освободя много място, заемано от излишни гробища... по една урничка с прахта от остатъците е напълно достатъчна, вместо огромните гробници...
Е вярно че църквата ще заеме лицемерна опозиция, че не е редно, а всъщност ще я заболи от загубите, не че не могат да си опяват и урничката...
Какво мислите по въпроса