Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Анкетата свършва на 24 Сеп 2010, 18:18

Да, винаги се съобразявам с хороскопа си
1
2%
Не, не вярвам в предсказанията на звездите
17
41%
Колебая се понякога, защото звучи достоверно
5
12%
Чета/ слушам винаги от любопиство
18
44%

Общо гласове: 41

Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Мнение от alter ego »

Лорд Носферату написа:
alter ego написа:Интересен факт за октомври 2010г. Този месец е необичаен, в него има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години.
Това който ти го е казал, да го плеснеш между ушите! :Р Календарите се повтарят. Няма как един да се случва само веднъж на осем века. Просто трябва първи да се падне петък, а това се случва много по-често. Справка - октомври 1982, 1993, 1999, 2004, 2021...
Брат ми го прати по скайпа, пратило му го гаджето.... Така става като се вярва на всичко написано... :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ник'ва вяра на гаджетата! :mrgreen:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Ти ся, бъзик ли си правиш с мен :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

alter ego написа:
Лорд Носферату написа:
alter ego написа:Интересен факт за октомври 2010г. Този месец е необичаен, в него има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години.
Това който ти го е казал, да го плеснеш между ушите! :Р Календарите се повтарят. Няма как един да се случва само веднъж на осем века. Просто трябва първи да се падне петък, а това се случва много по-често. Справка - октомври 1982, 1993, 1999, 2004, 2021...
Брат ми го прати по скайпа, пратило му го гаджето.... Така става като се вярва на всичко написано... :mrgreen:
тука направо са ги разкостили .. даже от БАН се изказват по въпроса :lol:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/ ... i/?ref=rss
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Мани го БАН! Какво казва катедрата по Астрономия във ФзФ е важното. :P
Се фатиф, се сетиф: как може да се влезне в Университетската обсерватория и да се погледна какво има вътре? :)
Аватар
Rolisten
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Rolisten »

"Днес всичко ще става бавно и трудно. Не рискувайте, особено със здравето си. Ако сега се разболеете възстановяването ще е бавно и мъчително."

и сега как да ходя на лекции , майна ?

не смея

:-|
Ванко, ти ли си на Рио боса?
:big_boss:
vantonova
В началото бе словото
Курс: завършил

Мнение от vantonova »

Хороскопите са за хора, които имат нужда от тях. Аз сама определям съдбата си без да се влияя от звездите. А на тези, на които "звездите им го говорят" пожелавам успех в заблудения им живот. Просто изказвам лично мнение и не искам да обиждам никого.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

vantonova написа:Аз сама определям съдбата си без да се влияя от звездите.
добре е че си вярваш :lol:
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Направи ми впечатление това, което е написала Търговецът на кристал в една друга тема - че за везните парите не са цел, а средство. Напълно съгласна съм. :D
Друга черта, характерна за везните, е колебливостта. Бога ми, не познавам по-колебливи хора от нас.
На моменти чак се дразня на себе си, че не мога да взема твърдо решение дори по "сериозни" въпроси от типа: "Сок от портокал ли да си поръчам или от праскова? Или може би кола?" :lol:
Но пък не познавам везна, която да не е естет. Имаме някакъв невероятен усет към красивото.
Търговец, вярвам, че и ти си на същото мнение. :D
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

:shock: какво да правели "хороскопите" на моите решения..?!?? :laughing3: :laughing5: :laughing6: :laughing8:
Изображение Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

menina.do.mar написа:...
Както съм казвала и преди, повярвах на тая работа със зодиите, когато открих себе си дума по дума в описанието на моята зодия - от колебливостта ("като гола девственица пред ерген") през интереса и усета за красиво, за изкуство и всички останали мили и не толкова мили неща, които пишат за нас.
Многословни, колебливи, милички, гушкави, мразят конфликтите, но обичат споровете, леко лениви, но това е на периоди... Ми да, това съм аз. Даже отговарям и на типичното везняшко телосложение. А това с парите, дето си го цитирала, го оставям без коментар. Изобщо не разбирам как може да има хора, които тоооолкова да обичат да говорят за тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Уф, троли ми се. :Р
Аз като съм везна, защо на рождения ми ден слънцето не изгрява пред везни, а пред дева? Астрономически знам причината, ама астрологически защо да не се водя дева? А защо 12-те зодии са разпределени по равно, след като преждеспоменатата дева е доста по-широка от везните? Ако това са някакви фиктивни разделения, значи не се влияят от звездите, а от годината и месеците, следователно от орбитата на Земята. И като казах 12, къде е змиеносецът? Мързи ги да мислят 13-та зодия ли?
Накратко, защо се следва схема на небето от преди 2000 години, след като за това време се е променило толкова?
Но все пак в съзвездието ми има едно хубаво нещо - Глийзе 581. :Р Оставаше и нещо да ме свързва с това съзвездие...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Вдигам антична тема, за да си напомня нещо. Още преди първото си гадже си знаех, че с Козирозите не се разбирам добре като цяло (баща ми и един приятел са изключение, но и на двамата си им знам кусурите отлично, просто ги обичам много и ги оувърлууквам). Да, ама налетях на Козирог, който беше и първото ми гадже. След него се бях зарекла, че повече Козирози не ща да погледна. И к'во стана - последният засега и той беше Козел. Хем си знаех, хем... айде, да му дадем шанс на момчето.
Та да си напомня - повече Козирози не искам. Не знам с какво ги привличам, ама не, мерси. Не ща.
Айде да видим сега следващият дали ще е Козирог и той, пфффф... Че така като гледам, не съм от хората, които се учат от грешките си. :mrgreen:
ЕДИТ: Сега ще изпсувам, ама е*и му майката - горното си мнение (над това на Носферату) съм го писала точно вечерта, когато се запознах с въпросния (вече бивш).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Не ти ли е хрумвало, че проблема е в теб?
Козирозите са най-добрите хора на майката Земя, по-добри от тях - здраве му кажи, пу да ни урочасам!

Да, те си имат кусури, но не са непреодолими - както човек се учи да живее под правилата на законите и моралните правила, така и свиква с Козирог. Един вид - примиряваш се, навеждаш главица и служиш. Другояче няма как. Човек не бива да роптае от Козирог, а да благоговее при влизането му в стаята, в живота или в страната като цяло. Без Козирозите, всичко ще е хаос, анархия, оргия, разбория, буламач и патаклама!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не бе, те Козирозите може и да са хубави хора, просто мен никога не е бивало в ей това:
примиряваш се, навеждаш главица и служиш
Затова и толкова си обичам Овните - май те го правят това горното по отношение на мене (в преобладаващия брой случаи). Пък скоро не ми е попадал такъв в орбитата.

А горното мнение беше, за да си го напиша черно на бяло и да не се гърмя вече като пехотинец. Може да сте прекрасни, просто не сте за мене. Вярвам-не вярвам в зодии, опитът си го показва. Хем и на двамата бивши им дадох шанс с голямо желание. И сега - връщайки се назад - въпросните бивши имаха много сходни характери, явно аз съм особено кьорава, дори и извън диоптъра, за който нося корекция.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”