мисия лондон

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: мисия лондон

Мнение от allshallperish »

issoax написа:аз по принцип бях решил да не го гледам ама след толкова хвалене .. :roll:
Е, то е грехота да не го гледаш поне веднъж :wink: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

И аз го гледах - замъкнаха ме малко със зор, бях много предубедена. НО филмът ме изненада много приятно. Определено си личи една класа, която е нива над повечето нови български филми. Качествено е заснет, персонажите са добре изградени, има къде тънък, къде откровено просташки (но много добър) хумор, диалогът също е добър, не стоеше "кухо" като по принцип в новото БГ кино. Само на Любо Нейков му беше млако ролята, трябваше повече. Но той си я изигра блестящо, разбира се. Препоръчвам филма, наистина много, много добра комедия! Може би в тази насока трябва да се ориентира новото българско кино, а не като досега - някакви "задълбочени" тип "американски" екшън-драма-простотии.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
lastsentinel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lastsentinel »

За съжаление не успях да го гледам на Кино и очаквах да излезе в някой торент тракер, но май няма да се появи...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

В тракерите се появи още миналия месец, но още го дават в Дом на киното само за 4 лв. Както и в Eurocinema. Действай.
А аз чакам да излезе по-хубаво ДВД. Допълнителни материали, коментари, гафове, едни английски субтитри за чужденците. Това, което сега е на пазара, е само един гол филм. Който е хубав, но от ДВД искам повече.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
twista
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от twista »

Да, аз го гледах на кино, този смях ще ми държи влага за седмици напред, много добре издържан балкански хумор
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”