Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
- Курс: втори
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф
Някакви новини за стипендиите? редовни, европейски...че имам 15 лв. до следващите.....
Всичко е химия и химията е всичко.
- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
днеска беше страаааашна стачка...
Всичко е химия и химията е всичко.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Да ги отписваме ли европейските стипендии за тази учебна година?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Европейски стипендии ще има през втория семестър. Тогава ще се подават две молби - една, с която ще се кандидатства за зимния семестър и друга, с която ще се кандидатства за летния. Следователно ще бъдат изплатени сумите за двата семестъра тогава.
Това е последната информация, с която разполага Комисията по европейски стипендии и награди на СУ!
Това е последната информация, с която разполага Комисията по европейски стипендии и награди на СУ!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ооо, това е МНОГО добра новина!!!!
Дано да си остане последна информация.
Т.е. ако ми падне бала този семестър пак ще си получа за него на основание на бала от предходните два, просто няма да ми стигне за следващия, така ли?
Супер, супер, супер!
А аз ще поработя да не ми пада бала, разбира се.
Дано да си остане последна информация.
Т.е. ако ми падне бала този семестър пак ще си получа за него на основание на бала от предходните два, просто няма да ми стигне за следващия, така ли?
Супер, супер, супер!
А аз ще поработя да не ми пада бала, разбира се.
~ Кътчето ~
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да обясня, за да стане ясно.
Тогава като се подава молба за зимния семестър - се посочва бала, който имате от предходната учебна година.
А в молбата за стипендия за летен се посочва бала, който ще имате от зимния семестър тази година.
Тогава като се подава молба за зимния семестър - се посочва бала, който имате от предходната учебна година.
А в молбата за стипендия за летен се посочва бала, който ще имате от зимния семестър тази година.
- gothwolf
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А как стоят нещата с тези, които нямат нито един изпит през първия семестър? Как им се определя бала?agenta написа:А в молбата за стипендия за летен се посочва бала, който ще имате от зимния семестър тази година.
Иначе наистина добра новина!!!
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Дянков, ще го помоля да си свали очилцата и аз ще сваля моите, защото искам да му вкарам една глава! С надеждата да му прелея малко мозък... Аз и на много други кухи лейки искам да им блъскам главите, да им ги блъскам... една в друга... макар че те няма какво да обменят...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Извинете,ако може и аз да попитам нещоagenta написа:Да обясня, за да стане ясно.
за летен семестър не се ли взима пак бала за 2 семестъра назад? Или само от зимен,че нещо не ми се връзва..Тъй като сега съм 2-ри курс и за това питам,миналата година си кандидатствах само с успех от зимен семестър,тъй като бях първи курс,но сега съм втори и когато кандидатствам за летния семестър не трябва ли за 2 семестъра назад да се взима успеха,или пак само успеха от зимния семестър?
Благодаря предварително и се извинявам за тъпия въпрос
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
И правилно питаш. Би трябвало да се вземат предните два семестъра.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да така е. Взимат се предните два семестъра.sofiata написа:И правилно питаш. Би трябвало да се вземат предните два семестъра.
-
p.slavov
- В началото бе словото
- Специалност: Право, Международни отношения
- Курс: завършил
В близките няколко дни в интернет страницата на Проект "Студентски стипендии и награди" ще бъде публикувана подробна информация относно втората фаза на Проекта. В момента има одобрена операция, разписват се критериите от Управляващия орган и предстои разписването на конкретните дейности по проекта от МОМН. Планирано е всичко това да стане до края на годината. Релано дейностите по кандидатстване, които най-вече интересуват студентите, ще бъдат през първите месеци на 2011 г. Въпреки това очакваме стипендиите да покрият целия настоящ зимен семестър и да бъдат изплатени на куп в края му през февруари - март 2011 г. За съжаление, изплащане на стипендии и награди няма да има преди Нова година, но вероятно през февруари ще бъдат изплатени 5 стипендии за месеците октомври - февруари 2010/11 г. Няма да се смесват двете кампании за зимен и летен семестър. За летен ще се кандидатства около март-април 2011 г. В момента, в който има някаква сигурна информация или график, те ще бъдат публикувани в интернет страницата на проекта. До края на ноември и началото на декември цялата информация е прогнозна, тъй като още не е възложено на МОМН да разпише конкретните дейности по проекта и министерството не може да се ангажира с дати.agenta написа:Европейски стипендии ще има през втория семестър. Тогава ще се подават две молби - една, с която ще се кандидатства за зимния семестър и друга, с която ще се кандидатства за летния. Следователно ще бъдат изплатени сумите за двата семестъра тогава.
- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Назрява ли времето за отварянето на кандидатстването и за тези блажни стипендии : ) ?
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Здравейте,
има ли някакви новини по този казус? (:
има ли някакви новини по този казус? (:
~ Кътчето ~
- _sonrisa_
- Флъдзила
Aз следя от време на време сайта на Европейските стипендии, но там няма нова информация..