Отчет на Студнетски съвет за изминалата академична година
Модератори: svetlio.varna, peterdi, agenta
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Отчет на Студнетски съвет за изминалата академична година
Уважаеми колеги, Студентски съвет за първи път представя публичен отчет за дейността си. Първият такъв отчет е за изминалата академична година. Можете да го видите, ако последвате ЛИНКА!
Re: Отчет на Студнетски съвет за изминалата академична годин
Пропуснах "Един Народ сме" ама като го гледах, осъзнах, че съм от там и аз и тия неща ми са родни.
- Среща-дискусия „По-близкият Изток”
Ето това беше много приятно, взех си разделителче и го видях пак вчера.
Сега като ги чета тия проекти си ги спомням всички, как ги обявявахте, имаше реклами в интернет и за някои- плакати.
Чувствителна промяна от "предишният".
Пожелавам ви повече заинтересованост и внасяне на авторски проекти от студентите.
Имах възможност да говоря с автора на "По-близкият Изток" и той спомена, че се събира ново пътуване, има ли нещо такова?
Сега като ги чета тия проекти си ги спомням всички, как ги обявявахте, имаше реклами в интернет и за някои- плакати.
Пожелавам ви повече заинтересованост и внасяне на авторски проекти от студентите.
Имах възможност да говоря с автора на "По-близкият Изток" и той спомена, че се събира ново пътуване, има ли нещо такова?
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
а панагюрци- донски казаци!
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
А финансов отчет ?
The names of the future are stamping of impatience.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам един въпрос:
Като ви гледах т.нар. стена на срама, имате ли чуство, че вече сте под 50% от първоначалния си състав поради многото изключени и напуснали и в този смисъл дали смятате, че сте легитимни представители на студентите в Университета?
Като ви гледах т.нар. стена на срама, имате ли чуство, че вече сте под 50% от първоначалния си състав поради многото изключени и напуснали и в този смисъл дали смятате, че сте легитимни представители на студентите в Университета?
Into the endless we ride... 
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Христо, аз лично бих се срамувал ако публикувам такъв отчет...
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Благодарим за думите. Ще има още интересни неща от организаторите на иницативата "По-близкият Изток". Те ще започнат да се случват доста скоро и ще са регулярни всеки месец.Тайфун написа:Пропуснах "Един Народ сме" ама като го гледах, осъзнах, че съм от там и аз и тия неща ми са родни.
Все още не приключила годината. Надяваме се в края на годината да представим и такъв отчет.Zahariev написа:А финансов отчет ?
Списъчният ни състав е наполовина. На последното Общо събрание се избра Централна студентска избирателна комисия /ЦСИК/ в най-скоро време ще бъде обявена кампания по подаване на документи за частични избори, ще бъде насрочена и дата за тях. Съставът ще се попълни. Това става всяка година.alter ego написа:Имам един въпрос:
Deschain написа:Христо, аз лично бих се срамувал ако публикувам такъв отчет...
Не съм го правил само аз отчета, аз дадох информация за някой неща. Писа се от други хора, представи се пред колегите на Общо събрание, беше одобрен и сега този отчет видя бял свят чрез сайта на Съвета.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
agenta написа:Все още не приключила годината. Надяваме се в края на годината да представим и такъв отчет.Zahariev написа:А финансов отчет ?
Та ... финансов отчет ще има ли за първия семестър или ?
The names of the future are stamping of impatience.