Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Шантави сънища
сънувах ,че се давя в морето и се хващам в последствие за перваза на някакъв потънал небостръгач и единствения начин да се спася е да намеря психолога на един приятел.. О.о

- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Деня преди откриването на факултета ми сънувах, че се състезавам някъде по карате, а аз изобщо не мога да го практикувам това и че побеждам всички около себе си
По-странно нещо не бях сънувал 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Тц, тц, тц, колежке, язък че учиш в ГГФ-то. Така става, като не си четеш 50-те страници на денMushmul написа:Хахахаха, може ли да не объркам пътя! То нали знаеш за жените и ориентацията...
Аз пък тази сутрин сънувах някакъв кошмар, в който ме отровиха
I wanna fall from the stars straight into your arms
- сър Прах
- Пишете, о, братя
- Адрес в галерията на СУ: night_rain13
Сънувах, че няма ден... беше изключително стресиращо, особено факта, че закъснявах за география О.о
I have seen the truth and it makes no sense...
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Хора, абе само аз ли сънувам глупости
Гара Подуяне. Някой ако е бил там, знае как е разположено едно Т-образно подлезче под булеварда с трамвая, което в реалността е обитавано от наркомани и клошари. Та сънувам аз, разхождам се вътре, мърсотията пълна, боклуци навсякъде, презервативи, кал, пи*ня, се*ня, драйф*я и такива хубости, обаче чувам отнякъде някаква салса. А аз съм се запътил за към гарата - да хващам влак за Севлиево, където Илиянка била отседнала при чичо си
Но си викам дай да видя откъде идва тая салса - тръгвам наляво, където става по-светло, и гледам Светльо.Варна си денси на салса
- Кво правиш бе, Светльо?
- Ми горя калории
Така казаха по БиТиВи Репортерите - че салсата гори калории
Продължавам за към гарата - гледам Нора. Рисува графити
- Ооо, Инк, как сме колежке?
- Ми добре. Правя графити, по Байландо чух, че така се преборваш със стреса и проблемите.
- Хубаво, викам.
Изведнъж се озовавам в тунела под НДК с трамваите, там дето има едни изоставени подлезчета при спирката на трамваите и тролеите. И гледам - един друг приятел (някои го знаят - Явката) си джитка на i-poda.
- На кво играеш бе, шефе? - питам го
- На Це-Ес. По радио Вероника казаха, че по този начин се бориш срещу дискриминацията на ескимосите в Долни Дъбник
- Абе кво става бе, викам, всички сте луднали по тия телевизии бе. Един познат одеве се въъртеше на Салса, колежката рисуваше графити, сега ти си играеш на идиотски игрички тука у шахтата с боклуци...
В този момент нещо ми блясва в очите - май ме снимаха със светкавица. Така се озовавам в едно студио, водещи са Марта Вачкова и Жоро Мамалев, аз съм им гост.
- Здравейте, зрители на Канал 8! Вие сте с "Приказка за лека нощ", днес наш гост е Момчето от Банишора
С него ще си говорим за политика (!) в идните 30 минути.
- Дарко, пита ме Жоро Мамалев, кажи сега, откъде излиза яйцето на кокошката - от ушите или от задника
Е тука ми стана толкова смешно, че се събудих и се изхилих на глас в леглото

Гара Подуяне. Някой ако е бил там, знае как е разположено едно Т-образно подлезче под булеварда с трамвая, което в реалността е обитавано от наркомани и клошари. Та сънувам аз, разхождам се вътре, мърсотията пълна, боклуци навсякъде, презервативи, кал, пи*ня, се*ня, драйф*я и такива хубости, обаче чувам отнякъде някаква салса. А аз съм се запътил за към гарата - да хващам влак за Севлиево, където Илиянка била отседнала при чичо си
- Кво правиш бе, Светльо?
- Ми горя калории
Продължавам за към гарата - гледам Нора. Рисува графити
- Ооо, Инк, как сме колежке?
- Ми добре. Правя графити, по Байландо чух, че така се преборваш със стреса и проблемите.
- Хубаво, викам.
Изведнъж се озовавам в тунела под НДК с трамваите, там дето има едни изоставени подлезчета при спирката на трамваите и тролеите. И гледам - един друг приятел (някои го знаят - Явката) си джитка на i-poda.
- На кво играеш бе, шефе? - питам го
- На Це-Ес. По радио Вероника казаха, че по този начин се бориш срещу дискриминацията на ескимосите в Долни Дъбник
- Абе кво става бе, викам, всички сте луднали по тия телевизии бе. Един познат одеве се въъртеше на Салса, колежката рисуваше графити, сега ти си играеш на идиотски игрички тука у шахтата с боклуци...
В този момент нещо ми блясва в очите - май ме снимаха със светкавица. Така се озовавам в едно студио, водещи са Марта Вачкова и Жоро Мамалев, аз съм им гост.
- Здравейте, зрители на Канал 8! Вие сте с "Приказка за лека нощ", днес наш гост е Момчето от Банишора
- Дарко, пита ме Жоро Мамалев, кажи сега, откъде излиза яйцето на кокошката - от ушите или от задника
Е тука ми стана толкова смешно, че се събудих и се изхилих на глас в леглото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дарко, човече, измисляш си. Това просто не може да бъде.
Аз пък вчера сънувах, че съм на гости на една приятелка на нашите (и наша съседка в СтЗ). И уж бях сама, а се оказа, че майка ми и баща ми също са там. После дойде гаджето й (а тя е около 60 годишна и няма приятел, не се е женила, абе... няма мъж около нея в риъла) и каза, че щял да ни заведе да ни покаже нещо много интересно.
И тръгнахме. Стигаме до някаква ограда, която уж беше като решетка, но нищо не се виждаше отвъд нея и гаджето отметна някаква част от оградата, която изглеждаше така, сякаш беше провисено парче балатум и можеше да се мине от другата страна. Нашите влязоха, а аз викам: "А, да бе, остава и да се промъквам така в частен имот." Ама като останах сама, установих, че нещо не ме кефи и реших и аз да вляза.
Влизам и гледам - като поляна, ама малко хълмиста и по нея се гонят 5-6 щрауса. Та бях силно шокирана. Намерих нашите и се оказа, че си говорят със собственика на къщата, в чийто двор препускаха щраусите. Та той тъкмо обясняваше, че по принцип това си е частна собственост, ама толкова много хора влизали така, че той правел нещо като организирани обиколки и им показвал къщата и двора.
И после си тръгнахме, а аз казах на баща ми, че ако се прибираме пеша от Чирпан (явно там мислех, че е тая къща) до Стара Загора, ще закъснея ужасно много. А той ми каза да не се притеснявам - и в следващия момент вече бяхме в СтЗ, а аз си отдъхнах и реших, че явно къщата е била в с.Богомилово (първото село след СтЗ в посока към София).
Ей такива глупости. Той самият сън не е особено шантав, ама щраусите бяха яки.
Аз пък вчера сънувах, че съм на гости на една приятелка на нашите (и наша съседка в СтЗ). И уж бях сама, а се оказа, че майка ми и баща ми също са там. После дойде гаджето й (а тя е около 60 годишна и няма приятел, не се е женила, абе... няма мъж около нея в риъла) и каза, че щял да ни заведе да ни покаже нещо много интересно.
И тръгнахме. Стигаме до някаква ограда, която уж беше като решетка, но нищо не се виждаше отвъд нея и гаджето отметна някаква част от оградата, която изглеждаше така, сякаш беше провисено парче балатум и можеше да се мине от другата страна. Нашите влязоха, а аз викам: "А, да бе, остава и да се промъквам така в частен имот." Ама като останах сама, установих, че нещо не ме кефи и реших и аз да вляза.
Влизам и гледам - като поляна, ама малко хълмиста и по нея се гонят 5-6 щрауса. Та бях силно шокирана. Намерих нашите и се оказа, че си говорят със собственика на къщата, в чийто двор препускаха щраусите. Та той тъкмо обясняваше, че по принцип това си е частна собственост, ама толкова много хора влизали така, че той правел нещо като организирани обиколки и им показвал къщата и двора.
И после си тръгнахме, а аз казах на баща ми, че ако се прибираме пеша от Чирпан (явно там мислех, че е тая къща) до Стара Загора, ще закъснея ужасно много. А той ми каза да не се притеснявам - и в следващия момент вече бяхме в СтЗ, а аз си отдъхнах и реших, че явно къщата е била в с.Богомилово (първото село след СтЗ в посока към София).
Ей такива глупости. Той самият сън не е особено шантав, ама щраусите бяха яки.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Нееееееееее, не си измисля. Не-си-из-мис-ля.

Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Сънувах, че Мария Игнатова (от "Господари на Ефира") си гълта езика и умира.
Беше гадно, само че така и не разбрах скритото послание на този сън...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
кошмар викаш си сънувалmenina.do.mar написа:Сънувах, че Мария Игнатова (от "Господари на Ефира") си гълта езика и умира.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
СънувалА.
Наистина беше кофти, но продължавам да се чудя какъв бе смисълът на този сън.
Наистина беше кофти, но продължавам да се чудя какъв бе смисълът на този сън.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Нощескашния сън беше тъпичък, но имаше забавен елемент в него - Митко Дървото (Норуиджън, поздрави
) се возеше в метрото и мъкнеше капак от улична шахта в торбичка на Кауфланд. Питам го аз - Митко, защо ги взимаш тия шахти, сега някой може да си счупи крака в зейналата дупка, откъдето си я взел. А той - нищо подобно, тази шахта си я спечелих от Стани богат

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тръгвам си за Пловдив, но заспивам във влака и като се събуждам, се оказва, че съм проспал гарата и се намирам в Хийтроу. От изненада наистина се събудих.
Разбрах смисъла едва като видях поздравите на кемъла от летището.
Разбрах смисъла едва като видях поздравите на кемъла от летището.
Into the endless we ride...