Протестно шествие 28.10, 10 часа, НДК
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел, Шепот
Re: Протестно шествие 28.10, 10 часа, НДК
Абе вие съвсем се побъркахте. Какво сте се хванали за гушите за пореден път? Замислете се първо за няколко неща:
1. Защо студентите на СУ не дойдоха? Какво се биете в гърдите (и едните, и другите), като подкрепата ви беше минимална?
2. СС ли ви е виновен за това? Само плюете насам натам без да се замислите къде са ви грешките (пак до всички се отнася). В последните два дни само чета помии по отношение на тоя или оня, а никаква конструктивна критика няма за протеста. Как я мислите тази работа занапред????
3. Вземете ама хубавичко си помислтете как да обедините хората около една или друга идея. Така като гледам колкото и да спорите, не можете да ги обедините около двете. Това се получава или защото е невъзможно, или защото нищо смислено не правите по този въпрос!
Сериозно си направете оценка на събитията от последните два месеца - повечето сте историци все пак...
1. Защо студентите на СУ не дойдоха? Какво се биете в гърдите (и едните, и другите), като подкрепата ви беше минимална?
2. СС ли ви е виновен за това? Само плюете насам натам без да се замислите къде са ви грешките (пак до всички се отнася). В последните два дни само чета помии по отношение на тоя или оня, а никаква конструктивна критика няма за протеста. Как я мислите тази работа занапред????
3. Вземете ама хубавичко си помислтете как да обедините хората около една или друга идея. Така като гледам колкото и да спорите, не можете да ги обедините около двете. Това се получава или защото е невъзможно, или защото нищо смислено не правите по този въпрос!
Сериозно си направете оценка на събитията от последните два месеца - повечето сте историци все пак...
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първи семестър, първи курс и всичко й е ясно!Anabel_Rose написа:хора, осъзнайте се!!!! за какво си говорим?...
Докато завършиш, единствената подходяща за тебе работа ще бъде президент на Европейската комисия...
Into the endless we ride... 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бизнесът избра Алма матер за No1
http://www.standartnews.com/news/details/id/84097/
Мисля, че са го направили напук на Дянков!
Що не го харесват тоз убав човек? 
http://www.standartnews.com/news/details/id/84097/
Мисля, че са го направили напук на Дянков!
Сигурно и Дянков мисли такаalter ego написа:Мисля, че са го направили напук на Дянков!
...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 19:19, променено общо 1 път.
한류
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, предложението е съвсем по дянковски.... 
Не е лесно да се разбере, че Университетът е едно и това го прави различен от останалите висши школА.
Не е лесно да се разбере, че Университетът е едно и това го прави различен от останалите висши школА.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Жоро, не съм съгласен. Нямаме работа в СаКАТ.flamingone написа:Абе, май по-добре някой от колегите да се появи по СКАТ, отколкото председателят на СС и неговия пророк
Гледам че много хора смятат ръководството на СУ за основния виновник, няма да го коментирам това, само ще ви призова да дойдете на АС в сряда, за да покажем, че все пак се интересуваме от бъдещето си и от това, което се случва вътре в СУ.
Т'ва дето се случва вътре в СУ май е под контрола на тия дето го въртят т.е. ръководството на СУ. :Р
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ще дойдем.Deschain написа:Жоро, не съм съгласен. Нямаме работа в СаКАТ.flamingone написа:Абе, май по-добре някой от колегите да се появи по СКАТ, отколкото председателят на СС и неговия пророк
Гледам че много хора смятат ръководството на СУ за основния виновник, няма да го коментирам това, само ще ви призова да дойдете на АС в сряда, за да покажем, че все пак се интересуваме от бъдещето си и от това, което се случва вътре в СУ.
Но ще е хубаво, хората да разберат кой е основния виновник - ръководството на СУ.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- santoria
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
хаха, успех, добре че не направих грешката, да се запиша с СУ, Успех на всички 
Ти ако по това съдиш... изобщо не си за СУ.
Ако си мислиш, че в УНСС, ТУ или НБУ като отвориш капака им вътре е пълно с рози и хризантеми, се лъжеш най-дълбоко.
Ако си мислиш, че в УНСС, ТУ или НБУ като отвориш капака им вътре е пълно с рози и хризантеми, се лъжеш най-дълбоко.
Пустите клисурци, станали московци,
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
това че съм първи семестър, не значи че съм на 18 и си мисля че всичко, което лети се яде...... затова, другия път си спести характеристиките. Освен това, да пак казвам ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!! Ако някой не ме е разбрал да чете отново пост-овете миalter ego написа:Първи семестър, първи курс и всичко й е ясно!Anabel_Rose написа:хора, осъзнайте се!!!! за какво си говорим?...Аферим!
Докато завършиш, единствената подходяща за тебе работа ще бъде президент на Европейската комисия...
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Ако повториш още веднъж "Хора осъзнайте се!!!" ще взема да си помисля дали да се осъзная ... 
The names of the future are stamping of impatience.
Ми той те гледа от една доста по-висока позиция, прости муAnabel_Rose написа:това че съм първи семестър, не значи че съм на 18 и си мисля че всичко, което лети се яде...... затова, другия път си спести характеристиките. Освен това, да пак казвам ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!! Ако някой не ме е разбрал да чете отново пост-овете миalter ego написа:Първи семестър, първи курс и всичко й е ясно!Anabel_Rose написа:хора, осъзнайте се!!!! за какво си говорим?...Аферим!
Сам самички няма как да се осъзнаят