Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Търговецът на кристал »

Леле, събудих се. Даже и хапнах.
Отварям си очите - тъмно. Идея нямам ни къде съм, ни кое време е, ни какво става. Човек просто не трябва да си прави експерименти с тялото си, от кака си да го знаете. Минаха времената, когато можех да си будувам по цеееееели нощи и това да не ми се отрази. :pukeright:

Ениуей. Някой ще ми каже ли резултата от следобедния мач, че ме мързи да проверявам? Хубавото е, че и двамата ги харесвам и ще се радвам, който и да е продължил. Лошото е, че който и да е отпаднал, ще ме е яд (щото ги харесвам, нали...). Това е то, жена - няма угода. :bounce:
Последно промяна от Търговецът на кристал на 30 Яну 2010, 18:56, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе, тия до кръв ли са стигнали? Той финалът на Australian Open утре сигурно ще е по-кратък...
Отивам да гледам, мерси. :)

Хехе, тъкмо навреме за финалните точки. Ама и там ми сече яко стрийма, не си е работа. Обаче съм решила - пари на Евроспорт за смотания им плейър няма да дам: по програма има биатлон, те ми дават по 14 часа тенис. По програма има снукър, някви черни гонят топката. Много им се сърдя.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 30 Яну 2010, 18:59, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Върни се, всичко свърши. :D
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Това прозвуча като реплика или от драма, или от екшън.
Ми... жалко за Стивън, ама нищо - има още много турнири, пък и полуфиналът не е лош резултат. Само тая вечер Рони да прескочи Хигинс и ми се струва, че не би трябвало да има проблеми да спечели турнира. Дано, де...
Само не ми е ясно защо ги слагат двамата в една половина от схемата - то така става финал преди финала. :scratch:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Търговецът на кристал написа:Той финалът на Australian Open утре сигурно ще е по-кратък...
Уф, хич няма да е лесно утре на Фед, но в крайна сметка трябва да успее.
Лошото е, че и двамата сме за него, а когато това е така май в повечето случаи крайният резултат не е много добър. :lol: :?
Но пък едно е да си за Селби или някой друг в снукъра, а съвсем друго за Федерер в тениса. :wink:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да викаш за Федерер в тениса е доста сигурен бет, така да се каже. Можеш да си спокоен - сега, вярно е, че когато двамата с тебе сме за някого, е редно той да се тревожи доста за успеха си, но не мисля, че можем да урочасаме точно Рожето. Ако успеем, ще ни призная направо.
Точно онзи ден като го гледах, си мислех, че притежава нещо подобно на гения на Рони, но няма неговите демони. Струва ми се, че утре пети сет няма да има. Но да видим...
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе, градски, ние с тебе можем да доведем не една и две букмейкърски къщи до фалит, ако се обединим и си го поставим за цел. :lol: Сериозно, това нашето е някакъв феномен.

Та. Да обобщим - аз утре ще викам за Али Картър, което означава, че Хигинс ще стане шампион. Записвате ли си? Което ме подсеща - не гледайте коефициентите за финала на Australian Open утре. Залагайте на Мъри, Фед направо да си стяга багажа. :mrgreen:
...
Излишно е да казвам, че ме е яд. Рони не игра добре - изглежда Хигинс е единственият външен "фактор", който успява да спъне играта му.
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

И аз съм за Картър => всичко е ясно. :( А това, че го спечели миналата година също е против него.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

От колко часа е днес финалът и може ли някой да ми даде линк?
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Той финалът отдавна почна, вече втора сесия се играе и ако така продължава скоро ще свърши, хаха.
Селби даде линк малко по-нагоре, ето го - http://www.gledaisport.com/ :)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

В момента по Евроспорт 2 дават Power Snooker, Али срещу Рони.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мам.ка му, кодиран е... А дори и като го имах, даваха Втора Бундеслига, защото съм на Булсатком. :(
А на тоя Пауърснукър му се точех отдавна. Една румънка ме осведомява за развитието с тая история.

Айде да почват пак ранкинг турнирите и биатлона, че то не се търпи вече. Скука.
В края на ноември
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

аз гледах оная отрепка робъртсън..как може да му връзва толкова много... :(
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Ракетата мачка
Как си ги праска по 4-500 точки на мач

А тоя пауър снукър се оказа по-як от оригиналния
Трябва поне т'ва за 20 секунди на удар да го прехвърлят и в ранкинг турнирите - писна ми да гледам как Селби се чуди по 15 минути при всеки удар
The more you want, the easier you are to exploit
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”