съдебни експертизи

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
Milky_Way
В началото бе словото
Специалност: право

Re: съдебни експертизи

Мнение от Milky_Way »

Моля някой, който се е явявал на изпита, да даде малко повече информация за това от къде се е готвил!Дали е добре да се купи учебника на проф. Беленски или трябва да четем от лекциите?Също до колко време горе-долу излизат резултатите, събира ли книжките, понеже вероятно ще замина непосредствено след изпита през септември и ме интересува.Благодаря ви предварително :D
defire
В началото бе словото

Мнение от defire »

Аз се готвих от учебника на проф. Беленски и от лекциите (мисля, че и учебникът е достатъчен), събират книжките и резултатите излизат след няколко дни. Успех!
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Беленски що не си завре тоя голям конспект някъде... :clown:
zmey
Пишете, о, братя

Мнение от zmey »

Щото "там", където си мислиш, вече е препълнено до пръсване... :D
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Milky_Way »

defire написа:Аз се готвих от учебника на проф. Беленски и от лекциите (мисля, че и учебникът е достатъчен), събират книжките и резултатите излизат след няколко дни. Успех!
Мерси, каза ми всичко, което ме интересува. :cheers:
kyrtika
В началото бе словото

Мнение от kyrtika »

Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години. Това ми го каза един адвокат, завършил преди 3 години, аз като се явявах миналата година пак единият въпрос беше за ССЕ.
ikl
В началото бе словото

Мнение от ikl »

kyrtika написа:Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години. Това ми го каза един адвокат, завършил преди 3 години, аз като се явявах миналата година пак единият въпрос беше за ССЕ.
Някой може ли да потвърди?

--
съдебни експертизи
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

ikl най-сигурно е да попиташ Беленски.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Free
В началото бе словото

Мнение от Free »

ikl написа:
kyrtika написа:Искам само да ви подшушна, че Беленски почти винаги дава като въпроси съдебно-счетоводна или съдебно-финансова експертиза и така е от години.
Някой може ли да потвърди?

съдебни експертизи
Странно е, че като студент в ЮФ не знаеш, но професор Беленски подаде оставка. Беше доста коментирано и в медиите. Затова забрави за тези традиции.
baby---
В началото бе словото

Мнение от baby--- »

Здравейте, Колеги! Някой има ли идея как протича изпита при Коцева? Също видях, че в учебника на Цеков по Криминалистика има раздел съдебни експертизи... та може ли от там да се подготвим ?
Благодаря предварително
Аватар
kifoch
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от kifoch »

да, наистина, моля някой да сподели дали наистина отпада общата част при Коцева и въобще какво е казала за изпита. а дали тези лекции, които са в легалтеори, ще са достатъчни :)
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”