Бог знае за какъв ще ме вземете, ама ей го моя смахнат проблем. Та значи Информатика уча, а миналата година по Увод в Програмирането практикума ми го водиха двама много готини студенти четвърти курс (сега вече завършили) и ми е интересно с кого трябва да говоря, за да се пробвам и аз за даскалоподобно. Някой ако знае как става изобщо, ще съм благодарен!
Искам да опитам да преподавам :)
Модератори: Methuselah, thegirl
Искам да опитам да преподавам :)
Привет, колеги!
Бог знае за какъв ще ме вземете, ама ей го моя смахнат проблем. Та значи Информатика уча, а миналата година по Увод в Програмирането практикума ми го водиха двама много готини студенти четвърти курс (сега вече завършили) и ми е интересно с кого трябва да говоря, за да се пробвам и аз за даскалоподобно. Някой ако знае как става изобщо, ще съм благодарен!
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Искам да опитам да преподавам :)
Говори с преподавателя по дисциплинат или с главните асистенти.
Другото е желание
Другото е желание
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
А възможно ли е по принцип 2-курсник да преподава на някакъв практикум (да речем ООП)?
за какъв ** ви е да преподавате .. че и от втори курс .. толко свободно време ли да имате 
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Че какъв е проблема?Йовков написа:А възможно ли е по принцип 2-курсник да преподава на някакъв практикум (да речем ООП)?
Иначе да, говори с Пешо Армянов, но по принцип той си избира негови хора и/или препоръчани от други преподаватели.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
ОК,значи ще пробвам да говоря с него.
А за къв *** ми е да преподавам... защото искам
А за къв *** ми е да преподавам... защото искам
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да преподаваш е за душевно удоволствие. Това, че повечето преподватели във ФМИ го нямат - шанс.invisible написа:за какъв ** ви е да преподавате .. че и от втори курс .. толко свободно време ли да имате
И аз не бих се възпротивил
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/