Студентски протест: 20-ти октомври (сряда) от 12:00 ч.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел, Шепот
Re: Студентски протест: 20-ти октомври (сряда) от 12:00 ч.
А, да, вярно е. Просто както каза Борисов, това е създаване на паника и подбуждане към безредици [не, че шайката комунисти които ви дърпат конците имат такава сила, но все пак],
което според мен трябва да се наказва с палки.
което според мен трябва да се наказва с палки.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
хора, незнам при вас кк е поожението, но сега гледах новини по някоя от телевизиите и съм страшно възмутена
гледах как едни колеги от френска филология се оплакват, че са в малка стая
аз съм във ФНПП, НУПЧЕ и искам да ви кажа, че все още част от хората от мойта специалност не са имали чужд език - просто няма установен час за лекции, да не ви споменавам как ни изглежда сградата и колкоп е ужасна и студена
елате да учите в нашата сграда 1 ден и тогава се опплаквайте че сте в малки стаи
гледах как едни колеги от френска филология се оплакват, че са в малка стая
аз съм във ФНПП, НУПЧЕ и искам да ви кажа, че все още част от хората от мойта специалност не са имали чужд език - просто няма установен час за лекции, да не ви споменавам как ни изглежда сградата и колкоп е ужасна и студена
елате да учите в нашата сграда 1 ден и тогава се опплаквайте че сте в малки стаи
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
- Rolisten
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://prikachi.com/images/487/2415487x.jpg
супер малоумния редовен детски робски овчи аргумент
писна миииииии
заслужавате да ви е гадно

писна миииииии
заслужавате да ви е гадно
Ванко, ти ли си на Рио боса?

- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
чакай, аз не се оплаква, просто казвам, че за такива глупости от сорта на тая стая ни е тясна и тук не ме кефи щото стените са жълти, а не сини, са малко не на място. не си вече в училище все ппак
НУПЧЕ, 2 курс
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Права си да се дразниш, това с тясната стая нз кой го е изтърсил. o___O На хала на който сме точно тесните стаи са ни проблем номер 1, дааа. :/
А Студентски съвет така зверски се изложиха днеска, както никога досега. Другите протестиращи университети си бяха с подкрепата на СС-тата си, нашите се изцепили по медиите, че видите ли протеста бил политизиран (!?). Видях и Соня Попова от СС на протеста, която ми обясни, че исканията ни са противозаконни (!?!?!?). Тия хора са много зле. Имах много по-високо мнение за новия СС, ама явно съм бъркала много.
А Студентски съвет така зверски се изложиха днеска, както никога досега. Другите протестиращи университети си бяха с подкрепата на СС-тата си, нашите се изцепили по медиите, че видите ли протеста бил политизиран (!?). Видях и Соня Попова от СС на протеста, която ми обясни, че исканията ни са противозаконни (!?!?!?). Тия хора са много зле. Имах много по-високо мнение за новия СС, ама явно съм бъркала много.
~ Кътчето ~
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Както и преди казвах, така и сега ще го повторя.
Първо трябва да се види "главата" на една организация, за да си съставиш мнение за организацията. "Главата" на СС е някакво момиче, което не може да говори (пред хора). Веднага след този факт забравяш, че СС съществуват, като "представител" на студентите.
Първо трябва да се види "главата" на една организация, за да си съставиш мнение за организацията. "Главата" на СС е някакво момиче, което не може да говори (пред хора). Веднага след този факт забравяш, че СС съществуват, като "представител" на студентите.
Последно промяна от Zahariev на 28 Окт 2010, 13:36, променено общо 1 път.
The names of the future are stamping of impatience.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много си прав..
Въпросната Цвета навярно е много интелигентно и дейно момиче, но наистина няма никакви ораторски способности.. А в крайна сметка една от главните й задачи е да може ясно и аргументирано да изрази становище. ( Да не говорим, че с това ще е свързана и професията й като юрист.. доколкото помня ми беше колега.. )

Въпросната Цвета навярно е много интелигентно и дейно момиче, но наистина няма никакви ораторски способности.. А в крайна сметка една от главните й задачи е да може ясно и аргументирано да изрази становище. ( Да не говорим, че с това ще е свързана и професията й като юрист.. доколкото помня ми беше колега.. )
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, колега ни е. Недай си Боже един ден връзките й да я "хвърлят" в сърцето на властта и да й се наложи да представя повече от "един университет".
Въобще ...
А днескашния простест го засякох на Витошка. Много слабо посетен.
Въобще ...
А днескашния простест го засякох на Витошка. Много слабо посетен.
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Как бе? Сигурен ли си, че си го видял целият? Защото се точехме малко на групи и полицията ни прекара по Асен І и Парчевич преди да ни пусне на Витошка.
А Цвета не я знам колко дейна е, но е заявила пред мои колеги "Ние да не сме работници от Кремиковци да протестираме" като е настоявала целият протест на СУ да се изразява в изпращане на протестно писмо. Лично на мен след 11-ти май ми крещя (защото аз не съм я чувала да говори, тя винаги крещи), че "ДА СЕ ПРОТЕСТИРА Е ПРОСТАШКО!!!" и на невинния въпрос ще има ли още протест след 11-ти: "ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ, ДА ПОВТОРИТЕ `89-ТА И `97-МА ЛИ!!!!!!!!!".
А Цвета не я знам колко дейна е, но е заявила пред мои колеги "Ние да не сме работници от Кремиковци да протестираме" като е настоявала целият протест на СУ да се изразява в изпращане на протестно писмо. Лично на мен след 11-ти май ми крещя (защото аз не съм я чувала да говори, тя винаги крещи), че "ДА СЕ ПРОТЕСТИРА Е ПРОСТАШКО!!!" и на невинния въпрос ще има ли още протест след 11-ти: "ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ, ДА ПОВТОРИТЕ `89-ТА И `97-МА ЛИ!!!!!!!!!".
~ Кътчето ~
- _sonrisa_
- Флъдзила
Това с "дейната" го казах просто, за да не звуча изцяло обвинително
Иначе.. моето мнение е, че дори и да не споделя лично идеята за протест, като председател или дори само като член на СС, е длъжна да подкрепи решението студентите - в крайна сметка нали уж тях представлява
Пък ако ще вътрешно да си повтаря през цялото време колко е просташка цялата работа
.. Личното й убеждание не трябва да става причина за такова разцепване м/у СС и самите студенти..

Иначе.. моето мнение е, че дори и да не споделя лично идеята за протест, като председател или дори само като член на СС, е длъжна да подкрепи решението студентите - в крайна сметка нали уж тях представлява
Пък ако ще вътрешно да си повтаря през цялото време колко е просташка цялата работа
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Включете се в анкетата им: https://spreadsheets.google.com/viewfor ... UFBDdkE6MQ - не намерих никъде в Интернет линк към нея, получих я по Скайп. Чудя се дали не е преднамерено зле разпространена, но това е друг въпрос.
Според преподавател от моя факултет, въпросите са манипулативно формулирани, така че по-незапознатите да гласуват срещу СУ или поне срещу МС и СУ. Аз не мога да преценя, нищо не разбирам от анкети.
Според преподавател от моя факултет, въпросите са манипулативно формулирани, така че по-незапознатите да гласуват срещу СУ или поне срещу МС и СУ. Аз не мога да преценя, нищо не разбирам от анкети.
~ Кътчето ~
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всекии, който дори малко се е занимавал с анкети, вижда, че анкетата е манипулативна точно в този дух, който изтъкна. Иначе становището на СС е не по-малко манипулативно като редакция и изказ. На пръв поглед се стараят да поддържат равна дистанция, но обвиненията, особено от технически характер, са си съвсем еднопосочни. Винаги съм твърдял, че една казионна структура, каквато е СС, защото е създадена от държавата със закон, не може да обслужва интересите на тези, заради които уж е създадена.
Иначе, браво на колегите от НАТФИЗ! И на колегите от ИФ! Струва ми се, че бяха достатъчно много. Пък и преподаватели се появиха, и то не един-двама.
Иначе, браво на колегите от НАТФИЗ! И на колегите от ИФ! Струва ми се, че бяха достатъчно много. Пък и преподаватели се появиха, и то не един-двама.
Into the endless we ride... 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз фокусирах и Митев ... този човек го уважавам страшно много. Част е от ръководството, но но различава от тях. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Kaто споменахме СС, бях решил да пускам жалба срещу вас (СС) за саботаж и подривна дейност в ЮФ в деня преди протеста, но вместо това ще ви пожелая всичко хубаво... и дано се задържите на постовете си до края на мандата си
Интересно ще ми е да ти прочета основанията.
Пустите клисурци, станали московци,