новолуние
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: новолуние
в същия дух:

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
ееее, що, сватбата в книгата си е грандиозна, яко ще е да се види филмиранаblack_lady написа:Аз пък от книгите харесвам най-много "Новолуние" (най-разтърсваща и реалистична ми е), макар и филмът далеч да не представи нещата толкова добре, колкото ми се искашеIcebreakerR написа:Мда, това го разбрах отдавна, но като цяло последната книга е много по-интересна от филма. Надявам се да направят филма като книгата, тъй като Стефани Майър е описала е по един много хубав начин Бела, а в филма я виждаме по съвсем различен начин. Най-много ми харесват досега обаче "Здрач" и "Затъмнение"Същата работа е и с последната част на Хари Потър. Първата част от двете части на филма излиза Ноември, а другата чак следващото Лято
Пък ако аз пишех книгата, за ужас на всички фенове на Едуард, всичко щеше да приключи с това как Бела си остава с Джейкъб.
Не ти ли се вижда малко изсмукана от пръстите тая последна книга? Как ще покажат Бела в напреднала бременност с чупещи се ребра? Или пък Джейкъб влюбен в бебе? Ужас и безумие. Интересното поне ще е да видим Бела като вампир и събирането на толкова много нови вампири на едно място. Но предполагам, че всичко това ще стане в Breaking Dawn 2, докато в първата част скучновато ще дъвчат сватбата и медения месец
нямам търпение вече, доколкото разбрах са избрали малкото хлапе, дето ще играе Ренесме, сега ще го потърся да видя как изглежда
НАМЕРИХ ЯЯЯ, казва се Mackenzie Foy и е уникално красива!!
-
twista
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Филма е адски романтичен мен много ме изкефи и чакам следващата част от поредицата.