Къде мога да потърся Права на човека?
Модератор: MidwinterSun
Къде мога да потърся Права на човека?
Тъй като е юридически форум ще ви кажа какъв е случея при мен.Малко ми е неприятно но ...
Излязох на палатка на една поляна да живея през лятото.ЖИвях така една седмица сред природата на никого нищо лошо не съм правил.Двама рибари ме видяли, че съм в този регион, обадили се на полицията и полицията дойде с 8 полицая.Те ме хванаха и арестуваха.И така те ме хвърлиха в психиатрията.Там ме държаха 24 дена без право на излизане навън, с изключително лошо третиране.Накрая добре ,че баща ми ме измъкна.Ами ако не беше баща ми какво щеше да стане?Как така идват и без нищо ме хвърлят в психиатрия?
Ще ви кажа защо мисля, че има нерегламентирани действия.
аз съм на 19 години(пълнолетен съм). Завършил съм средно образование.
Не съм бил в частна собственост.Те ме хванаха до реката както си прекарвах колелото, преди да разберат къде е лагера ми.А и лагера ми не беше в частна собственост.
Дали съм избягъл от вкъщи?
Истината е ,че живеех при дядо който тогава ме изпъди.И така и така времето беше горещо затова реших да излезя на палатка до една река.Мястото беше изключително прохладно.Реших че имам право след като съм на 19 а и съм на 6-7 км от града.
Баща ми не се е обаждал на Полицията.
Още нещо интересно е това, че след като тези рибари се обадили на полицията тя веднага дойде и с лудничаря т.е. полицаите веднага знаят, че това съм аз, което е странно.Значи идват където няма хора, хващат ме и без да знае никой тайно ме хвърлят в лудницата, където може да ме държат колкото си искат.
Въпросите са ми:
Какво да правя сега имам психическа травма от този случай?
И какво да правя ако втори път ми се случи такова нещо?
Мерси за отделеното внимание
Излязох на палатка на една поляна да живея през лятото.ЖИвях така една седмица сред природата на никого нищо лошо не съм правил.Двама рибари ме видяли, че съм в този регион, обадили се на полицията и полицията дойде с 8 полицая.Те ме хванаха и арестуваха.И така те ме хвърлиха в психиатрията.Там ме държаха 24 дена без право на излизане навън, с изключително лошо третиране.Накрая добре ,че баща ми ме измъкна.Ами ако не беше баща ми какво щеше да стане?Как така идват и без нищо ме хвърлят в психиатрия?
Ще ви кажа защо мисля, че има нерегламентирани действия.
аз съм на 19 години(пълнолетен съм). Завършил съм средно образование.
Не съм бил в частна собственост.Те ме хванаха до реката както си прекарвах колелото, преди да разберат къде е лагера ми.А и лагера ми не беше в частна собственост.
Дали съм избягъл от вкъщи?
Истината е ,че живеех при дядо който тогава ме изпъди.И така и така времето беше горещо затова реших да излезя на палатка до една река.Мястото беше изключително прохладно.Реших че имам право след като съм на 19 а и съм на 6-7 км от града.
Баща ми не се е обаждал на Полицията.
Още нещо интересно е това, че след като тези рибари се обадили на полицията тя веднага дойде и с лудничаря т.е. полицаите веднага знаят, че това съм аз, което е странно.Значи идват където няма хора, хващат ме и без да знае никой тайно ме хвърлят в лудницата, където може да ме държат колкото си искат.
Въпросите са ми:
Какво да правя сега имам психическа травма от този случай?
И какво да правя ако втори път ми се случи такова нещо?
Мерси за отделеното внимание
Re: Къде мога да потърся Права на човека?
Очевидно има световна конспирация срещу теб.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Или при прокурор.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Как да отида при полицаите нали те ми направиха всичко.
Ще те насоча към http://www.lex.bg/, доста по-знаещи са.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Според мен пробвай във форума на ТийнПроблем
Ще съм ви много благодарен ако можете да помогнете с съвет или коментар.
"полицията дойде с 8 полицая" 
Старшия дето беши, най-отпред вървеши...
Пустите клисурци, станали московци,