Магистратура в ЮФ

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Магистратура в ЮФ

Мнение от usmivka »

Здравейте. Искам да помоля някой, който е изкарал магистратура в ЮФ, или в момента учи да даде повече информация за процудурата по приемане. Интересувм се от частна поръчка за неспециалисти. Прочетох в сайта, че няма изпит, а само интервю. Какво точно представлява това интервю.
Моля да отговорят хора, които наистина са запознати.

Да поясня - от СУ съм, сега завършвам "История" бакалавър.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Re: Магистратура в ЮФ

Мнение от proUSA »

Здравей,
Тази година записах магистратура. Понеже съм завършил "Право" се водя специалист и съответно кандидатствам не октомври, а февруари месец и второ държах приемен изпит, за да запиша държавна поръчка. Бях свидетел как се провеждат интерв тата.Първо това е една формалност, защото в техен интерес е да приемат повече хора, заради високите такси -2300 на година.Второ това си е разговор и си говорите откой роден град сте, защо записахте еди коя си бакалавърска специалност, харесва ли ви софия, защо искате магистратура и т.н.Нищо повече.Е плащате 30 лева за интерв то.....
blueman_bg
В началото бе словото

Мнение от blueman_bg »

А да ни опишете впечатленията си от самите магистратури ? От какво сте доволни, от какво не и тн ?
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Завършила съм ИСтория в СУ и маг. програма в ЮФ на СУ . Супер е , ама си трябва самодисциплина - като във всяка специалност. На езиковото обучение - не разчитайте..карайте на частни курсове. Повече е четенето, особено за неспециалист като мен, но се оцелява. Е, скъпо било, ми то безплатен обяд няма. Удобно е за работещи хора, но се иска и умствен труд по време на сесията, където както обикновено са наблъскани през ден -два изпитите. Като цяло - заслужава си - е моето лично мнение
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”