15.10. - 22.10.Lioness написа:Здравейте! Бих искала да попитам кога са сроковете за индивидуално класиране за общежитие. Някой да знае?
Относно общежитията
Re: Относно общежитията
- Lioness
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: трети
Благодаря! 
А като документация какво се изисква
Аз доколкото разбрах се кандидатства с някакъв коефициент ,който се получава по следния начин:делиш успехът си на минималният успех ,който е бил нужен за влизане на общежитие във съответно твоя факултет?
-
Disconnected
- В началото бе словото
- Специалност: СУ- ФНПП-ПМХК
- Курс: първи
Аз искам да попитам има ли второ класиране за общежитията за първокурсници,че така и не разбрах или е само едно?
За първи курс няма второ класиране.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Disconnected
- В началото бе словото
- Специалност: СУ- ФНПП-ПМХК
- Курс: първи
ok ясно,мерси 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Но има индивидуално, за което се подават сега документите 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Може ли да кажеш само какви документи са нужни? Може би уверение и....?thegirl написа:Но има индивидуално, за което се подават сега документите
- thegirl
- Легендарен флуудър
Ако си подавал за 1 класиране документи, трябва само да попълниш молба в 42б блок, може и книжката да си носиш за всеки случай. Срока е до 22.10.2010г, а класирането на 29.10.2010г.
Да, ама не съм подавал. :] В този случай нещо по-специално има ли?thegirl написа:Ако си подавал за 1 класиране документи, трябва само да попълниш молба в 42б блок, може и книжката да си носиш за всеки случай. Срока е до 22.10.2010г, а класирането на 29.10.2010г.
- thegirl
- Легендарен флуудър
В този случай не съм много сигурна дали имаш право да подаваш сега, но поне опитай. А по принцип документите са:
1) Молба, която ти я дават.
2) Копие на удостоверение за раждане.
3) Документ за самоличност.
4) Студентска книжка.
1) Молба, която ти я дават.
2) Копие на удостоверение за раждане.
3) Документ за самоличност.
4) Студентска книжка.
- Мрачен Ентусиазъм
- В началото бе словото
Добре де имам следния въпрос:
В стая за трима съм.Единият съквартирант така и не се нанесе , няма и да се нанася(вика че тия дни щял да се отписва).Другият вчера се премести.Та интересно ми е дали и кога ще дойдат нови съквартиранти.Понеже съквартирантът ми(дето се премести) ми каза , че миналата година са били двама човека в тая стая.
В стая за трима съм.Единият съквартирант така и не се нанесе , няма и да се нанася(вика че тия дни щял да се отписва).Другият вчера се премести.Та интересно ми е дали и кога ще дойдат нови съквартиранти.Понеже съквартирантът ми(дето се премести) ми каза , че миналата година са били двама човека в тая стая.
Може по всяко време на годината.
Като бях първи курс 1-2 месеца бяхме само 2 момичета, но в началото на 2рия семестър ни настаниха трето.
Като бях първи курс 1-2 месеца бяхме само 2 момичета, но в началото на 2рия семестър ни настаниха трето.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- thegirl
- Легендарен флуудър
на 29.10.2010 е допълнителното класиране, след него сигурно е вероятно да имаш нови съквартиранти
Знаете ли нещо повече за блок 18? Има ли свободни места и лесно ли става преместването в този блок?