На мен, да, неведнъж.
*... makes the world gо round
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*... makes the world gо round
Случвало ви се е, особено в началото, да възприемате някого само като обект на сексуално желание и малко да ви пука точно как се държи, какво говори и всичко това, което прави от един човек човек и личност, а не сексуален обект?
На мен, да, неведнъж.
На мен, да, неведнъж.
Into the endless we ride... 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: *... makes the world gо round
Мдаааа... Това си е направо естествена реакция. Все пак не е неразумно първо да проверите дали изобщо си пасвате в леглото преди да се втурвате в някакви чувства, които могат да са доста саморазрушителни. Ако първо започне да ти пука за някого, винаги поемаш риска да не го познаваш в сексуално отношение и впоследствие да откриеш неща, които не ти харесват. И айде после се измъквай от кашите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Връзка с чужденец/ка?
Дотук доста розова и оптимистична картинка. А как гледа женската част на възможността след брак с любимия образ да се включи в полигамна семейна структура, каквато е нормална за някои немного далечни държави... 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това не е въпрос на женска/мъжка част, а на това какъв е човек и по какъв начин възприема връзките си. За някои полигамията не е проблем, за други моногамията е естествено състояние на нещата. Ако питаш за моето мнение - не, аз не деля, нито позволявам мен да ме делят. Точка.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но повечето мъже би изглеждала доста крайна твоята позиция. Но аз нямах предвид фактическа полигамия, а отдавна възприета от обществото и от закона полигамия...
И ако отначало е имало ясни намерения за моногамност, а след това мъжът си промени мнението и се възползва от това, което обществото му разрешава...
И ако отначало е имало ясни намерения за моногамност, а след това мъжът си промени мнението и се възползва от това, което обществото му разрешава...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, моята позиция е крайна, но тя си е за мен си. На всички винаги казвам, че не им забранявам да ходят по други жени, просто ако го правят, няма да виждат мен. Ако на някого сексуалната му свобода му е толкова важна, значи приоритетите ни коренно се различават и нямаме място един до друг. Накратко, не е загуба.
Оттам нататък всеки има свободата да прави каквото иска. Стига да са щастливи хората...
Оттам нататък всеки има свободата да прави каквото иска. Стига да са щастливи хората...

- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Съгласна съм, че не е въпрос само на полово деление или етническа принадлежност. Аз нямам кой знае какъв опит с чужденци, де. Но макар да съм моногамна, когато става дума за сериозни отношения, се оказва, че обикновено съм доста по-толерантна към (потенциална) полигамия и на двамата партньори в сравнение с мъжете, с които излизам. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Проблемът на свободните мъже в този контекст е, че в тази перспектива не виждат възможностите, а само заплахата. 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе зависи от много неща. Щото може някоя мома (в мъжкия случай) да те възбужда зверски, ама да е също толкова зверски тъпа. В такава ситуация, предполагам, че не бих могъл да си сложа пердето и да виждам единствено секс във въпросната мома. Щото ако си отвори устата и изръси някоя зверска глупост, докато се тресем в потен животински секс, просто първо ще ми падне, после няма да мога да се погледна в огледалото. 
Е, ако не е тъпа, а мъжът е свободен и търси само секс - няма какво да обсъждаме.
Е, ако не е тъпа, а мъжът е свободен и търси само секс - няма какво да обсъждаме.
- inc
- Плиний Стари
Съвсем вярно.
Ама кат' човек не знае какво търси... Налети в секса и после бързо се зарязвате, 'щото не можеш да го/я търпиш или поне не си се представяш с такъв човек за връзка. И така колко пъти? 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По-лесно е да се откажеш от хубав секс, отколкото от хубав човек. Второто се намира къде-къде по-трудно.

- inc
- Плиний Стари
Не бих казала - обвинявали са ме, че съм недостатъчно ревнива. Което в случая си беше донякъде адекватно може би
... Ама като ти налети някоя мома, не е ли трудно да си затвориш очите за възможностите?... 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Всъщност не. Никога. Колкото и да е привлекателна някоя, ако не ми отговаря на критериите за интелект, поведение и т.н., нямам никакво желание, камо ли сексуално. Никога не съм търсил тази, с която искам да си легна, а тази, до която искам да се събудя. Затова и идеята за "сексуален обект" ми е малко чужда.
Представям си някоя изцепка: "Мали, по-леко мъ давай, че как съм са намуала с боб..."pora_e_priqtel написа:Щото ако си отвори устата и изръси някоя зверска глупост, докато се тресем в потен животински секс, просто първо ще ми падне, после няма да мога да се погледна в огледалото.![]()
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Евала, Боби