Грим?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Грим?
Не е от боята, на нея косата й си е такава по принцип. Винаги е била такава. Ще се пробвам да й пробутам идеята с бирата, струва си опита (колкото и да не вярвам в успеха му
)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
MidwinterSun, за суха коса помага Тривитаминол (това принципно е лекарство за животинки, но ние, жените, с какво ли не се клепаме).
Косата става много подхранена и пухкава, освен това расте по-бързо. Досущ като на овчиците руното.
Косата става много подхранена и пухкава, освен това расте по-бързо. Досущ като на овчиците руното.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
За животни, викаш? Значи копринения протеин за кучета може би все пак ще свърши работаmenina.do.mar написа:MidwinterSun, за суха коса помага Тривитаминол (това принципно е лекарство за животинки, но ние, жените, с какво ли не се клепаме).
Но няма да е тривитаминол. Само ми трябва косата й да расте още по-бързо. Не стига, че за една година израстна по-дълга от моята (която аз пускам някъде от 3-4).
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
schatz_
- В началото бе словото
- Специалност: Предучилищна педагогика с чужд език
Гримирам се всеки ден,но съвсем лекичко,слагам фдт/пудра имам кофти кожа на лицето,големи пори и си прикривам несъвършенствата по този начин,ако имах хубава кожа нямаше дори и да си помисля да сложа нещо различно от крем.Ползвам спирала,гланц и от време на време леки сенки за "отваряне" на окото.
Относно тривитаминола и аз съм го ползвала
Не видях нещо положително,нито отрицателно.
Относно тривитаминола и аз съм го ползвала
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Аз пък имам хубава кожа, нямам проблеми с пори и пъпки, обаче тъмните кръгове под очите ме побъркват. Особено ако не съм спала добре, положението е: "Имам очи над тъмните кръгове". Гадното е, че можеш да ги прикриеш, но не и да ги премахнеш.schatz_ написа:Гримирам се всеки ден,но съвсем лекичко,слагам фдт/пудра имам кофти кожа на лицето,големи пори и си прикривам несъвършенствата по този начин,ако имах хубава кожа нямаше дори и да си помисля да сложа нещо различно от крем.Ползвам спирала,гланц и от време на време леки сенки за "отваряне" на окото.
Относно тривитаминола и аз съм го ползвалаНе видях нещо положително,нито отрицателно.
А на моя приятелка косата порасна повече от два пъти само за няколко месеца благодарение на тривитаминола.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
schatz_
- В началото бе словото
- Специалност: Предучилищна педагогика с чужд език
Ако е само за растеж,бадемовото масло също прави чудеса (поне с моята коса)menina.do.mar написа:Аз пък имам хубава кожа, нямам проблеми с пори и пъпки, обаче тъмните кръгове под очите ме побъркват. Особено ако не съм спала добре, положението е: "Имам очи над тъмните кръгове". Гадното е, че можеш да ги прикриеш, но не и да ги премахнеш.
А на моя приятелка косата порасна повече от два пъти само за няколко месеца благодарение на тривитаминола.
А тъмните кръгове,кофти е и аз имам като не си доспя,а като хапна повечко солено се и подувам все едно съм пирувала няколко поредни вечери