Софийският университет може да излезе в принудителна ваканци

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Rolisten
В началото бе словото
Курс: втори

Re: Софийският университет може да излезе в принудителна вак

Мнение от Rolisten »

сигурно още умуват , майна

:big_boss:
Ванко, ти ли си на Рио боса?
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Jack Skull »

Най-кофтито е хем че всичко се наака хем ще ни удължат годината и според мен това ще е лятото-умници са ми те.Всичко си става по българскому.Прехвърлят си бакииките,цирка си върви-никой нищо не знае.Това което най ме дразни е че въпросното решение за разпускане според мен е взето или поне на повечето им е ясно накъде вървят нещата,но студентите ще разберат последни-защото в крайна сметка кой е студента в университета....Днес ми мина през ръцете една подписка ама то какво от това ние хубаво си ги упражняваме подписите.Да не говорим че според мен е адекватно декември да се даде разпускане ако има такова,а не януари ,защото декември и така и така има бая празници и лекциите ще се накъсат.А и в крайна сметка да ме извиняват ама не всички предмети е необходимо да се ходи на лекции-ако се измисли нещо нека е качествено.По този повод:
Българин и американец се срещат пред ада.Дявола ги пита:
-Кой ад искате-българския или американския.В американския-сека сутрин кофа с лайна,в българския-сека сутрин две кофи за закуска.
Американецът-националист избрал амрериканския;българина плюл на всичко и избрал българския.След месец се срещат и българина пита:
-е как е в американския ад
-е как как-с видимо задоволство отговаря американеца-сека сутрин кофа с лайна.А в българския?
-бе как де е българска работа-една сутрин нема кофи,друга не ма лайна....
May I eat your eyes?
Аватар
Rolisten
В началото бе словото

Мнение от Rolisten »

:mrgreen: :mrgreen:
Ванко, ти ли си на Рио боса?
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”