Пробвали ли сте като влезете в канцелария да се усмихнете и да кажете Добър ден! ? При мен винаги прави чудеса!
Администрацията на СУ
Модератор: sientelo
Re: Обслужването в СУ
Виждал съм аналогично просташко поведение и сред студентите от ЮФ и от ИФ... Може и това да е причината или да е следствие, не знам... 
Пробвали ли сте като влезете в канцелария да се усмихнете и да кажете Добър ден! ? При мен винаги прави чудеса!
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Обслужването в СУ
Съгласен съм, че проблемът сигурно не е едностранен... Ама съм пробвал с "Добър ден"... Отговорът беше самото нищо, подкрепено с дълго и отегчително пуфтене... И досега не ми се е случило да задам въпрос, който очевидно е нямал отговор другаде, и да не са започнали отговора си с нещо от типа на "уф, оф, пфф...".Joker написа:Виждал съм аналогично просташко поведение и сред студентите от ЮФ и от ИФ... Може и това да е причината или да е следствие, не знам...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Re: Администрацията на СУ
Има и по-пълнички хора, при които пуфтенето е неизбежно..
Само то ли те дразни? Щастливец, да ти имам проблемите! 
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Е и аз съм си нямал много проблеми с администрацията
. просто още миналата година ми доиде акъла да ходя във времето когато няма никой по канцелариите това просто върши чудеса в комбинация с някоя добра дума :
Дори с нашата любезна Аглика Джуджева от учебен отдел съм се сблъсквал и още съм жив.
Историк пишман газовик
-
billnepill
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: завършил
Администрацията в СУ е под всякаква критика, на където и да се обърнеш. Има нещо соц във въздуха там и в поведението, което трябва приемеш. Едва ли не трябва да сервилничиш, за да си се свърши работа, за която и си плащаш - веднъж с данъци, втори път - със семестриална такса и трети път - с такса за съответната услуга ( например, академична справка струва 50 лв. за тези, които не знаят).
Поведението на "бюрократите" от Отдел "Студенти" е много грубо и нетактично. Пример - чакам около един час, в работно време!, да се вясне съответната администраторка, след което води личен разговор по телефона и не ми даде дори да седна на стола срещу нея , защото на този стол не се сядало. По средата на изречението ми беше направена забележка да говоря по тихо, докато колежката й говореше по "же си ема", отново не по работа. Грешка в изчисленията на общия успех. Грешки в академичната справка. И ТН ТН. А ако искате да се обадите на служебния телефон, за да проверите дали ви е готов документът, телефонът демонстративно се затваря на средата на изречението - няколко пъти!
Просто е една уникална клоунада там и най-интересното е, че се мислят за много важни. Нима не знаят, че като се говори за проблеми в образованието, се говори отчасти и за тях?
Мога да говоря много на тази тема, но няма смисъл. Да, точно НЯМА смисъл, защото това е глас в пустиня.
Поведението на "бюрократите" от Отдел "Студенти" е много грубо и нетактично. Пример - чакам около един час, в работно време!, да се вясне съответната администраторка, след което води личен разговор по телефона и не ми даде дори да седна на стола срещу нея , защото на този стол не се сядало. По средата на изречението ми беше направена забележка да говоря по тихо, докато колежката й говореше по "же си ема", отново не по работа. Грешка в изчисленията на общия успех. Грешки в академичната справка. И ТН ТН. А ако искате да се обадите на служебния телефон, за да проверите дали ви е готов документът, телефонът демонстративно се затваря на средата на изречението - няколко пъти!
Просто е една уникална клоунада там и най-интересното е, че се мислят за много важни. Нима не знаят, че като се говори за проблеми в образованието, се говори отчасти и за тях?
Мога да говоря много на тази тема, но няма смисъл. Да, точно НЯМА смисъл, защото това е глас в пустиня.
- Rolisten
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://prikachi.com/images/487/2415487x.jpg
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само им обещаваш и им даваш надежди, пък накрая нищо... 
Into the endless we ride...